Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiek12345

Czym na wesele?

Polecane posty

Gość asiek12345

Witam, Mam ślub we wrześniu w przyszłym roku. Zawsze chciałam się przejechać limuzyną:) to takie marzenie było, żeby poczuć się jak bogacze z NY:P Więc dwa tygodnie zamówiliśmy sobie limuzynę. Wpłaciliśmy już zaliczkę 300zł za niego. Ale teraz pytałam się znajomej czym ona będzie jechała do ślubu(też ma w przyszłym roku we wrześniu) a ona, że jakimś autem fajnym. Ja jej powiedziałam, że ja bym chciała limuzyną, a ona wtedy, że limuzyny już są nie modne i, że to takie wieśniackie!!! Załamałam się tym:( nie powiedziałam jej, że już sobie zamówiłam i wpłaciłam zaliczkę:( Kurcze jak siostrze powiedziałam o tym to popatrzyła na mnie jak na głupią. Nie wiem co robić:( Czy wy też uważacie, że limuzyna=wieśniactwo?????

Gość aha ii ach
jedź, czym chcesz. To twoje wesele.

Gość asiek12345
chciałabym, żeby to był mój wymarzony ślub:) tak samo nie chcemy mieć kamery na ślubie, to gatka jest czemu, to taka pamiątka... Ahhh wnerw!! ja się do nikogo nigdy nie wpierniczałam! Albo, że będę chciała mieć prawdopodobnie krótką sukieneczkę i kwiatka we włosach. to sprawa ta: jak to może być krótka sukienka, a nie długa?! Jak to bez welonu!? O cipieć można!!! Do kilka...dlapseudo: dzięki to ma być mój wymarzony ślub:)

Gość hhhhhhh
w ogóle ta cała pompa ślubna to dla mnie mega wieśniactwo. tandetna sukienka beza, wsiurska limuzyna, pijackie disco-polo party z zespołem wykopanym z zadupia i salą ozdobioną kiczowatymi ozdobami, a do tego wszystkiego kiepskiej jakości jedzenie. no, i te beznadziejne oczepiny. masakra.

Gość asiek12345
Ja nie będę mieć hucznego aż tak wesela... 90 osób, Wieśniacka muzyka będzie:) oczepin nie wiem czy będę chciała mieć na swoim weselu bo te zabawy mnie nie cieszą... ale właśnie bym chciała jechać limuzyną:) do hhh: chyba jesteś bardzi rozgoryczona:) samotna?? nikt cię nie chce???

To wcale nie jest wiesniactwo wedlug mnie .. pozatym to twoje wesele i nikogo nie powinno obchodzic czym do niego pojedziesz heh :)

Gość hhhhhhh
nie, asiu, ja po prostu mam klasę, w związku z czym nie muszę wypożyczać limuzyny, żeby podnieść swój status społeczny choć na jeden dzień...

Gość asiek12345
heh, ale to nie jest status... patrzyliśmy też nad "starymi" samochodami w sensie stare ale po tuningu... i wynajęcie takiego auta jest o wiele droższe niż limuzyny... I chyba ty tutaj masz problem bo jak sama wyżej napisałaś ta cała pompa ślubna jest dla ciebie wieśniactwem. Więc jak nie chcesz mieć wesela to nie musisz obrażać innych. A tak poza tym to raczej chciałabyś, ale nikt cie nie chce:) Sama jak byłam młodsza nie chciałam mieć wesela i się zarzekałam, że nigdy w życiu, a tu proszę wesele:D

Gość hhhhhhh
Pytałaś, co ludzie sądzą - odpowiadam więc - dla mnie wesele to jedna wielka wiocha, nie wiem, po co te wtręty, czy ktoś mnie chce, czy nie. Dziękuję, że się martwisz o to, ale muszę cię rozczarować - na powodzenie nie narzekam, wręcz przeciwnie. I nie muszę sobie udowadniać swojej wartości poprzez kiczowatą imprezę i wynajmowanie samochodu "jak bogacze". Twoje odpowiedzi na moje wpisy świadczą tylko, że jesteś zakompleksiona, kierujesz się opinią innych i próbujesz mnie atakować deprecjonując moją osobę. Słabe to, radzę nauczyć się prowadzić dyskusję nie stosując argumentów ad personam, bo to świadczy źle tylko o tobie, nie o interlokutorze.

Gość witamwitam
twoje wesele nie innych. a co do hhhhh: jesteś może i rozchwytywana, ale nikt nie chcę spędzić z tobą całego zycia!!!!! hahhahahahhaha

Gość polak potrafi
kabriolet jeśli w lecie

Gość vbvbnm
Limuzyna nie jest żadnym wieśniackim kiczem weselnym. To piekne i naprawdę reprezentatywne samochody. Warto wynająć piękne auto i cieszyć sie tym i spełniać marzenia. Korzystałem z takiej limuzyny we Wrocławiu a tak w ogóle jeżdżą i obsługują całą Polskę. Naprawdę godna polecenia firma : www.limuzynywroclaw.com.

Gość zastrzegli mi nick świnie
tia... jakbym miała wypożyczalnię wieśniackich limuzyn, też bym pisała, że nie, nie, wcale nie są wieśniackie :D

Gość warsiaffka
stylowo - bryczką