Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klmmlkmklmlk

czy cale dnie macie zamkniete drzwi od domu na klucz??

Polecane posty

Gość klmmlkmklmlk

bo ja tak ale moja znajoma tylko na noc zamyka:o

Gość werfrew
tak, staram sie

Gość kkkiiikkkaaa
Ja mam odkąd kiedyś wlazł mi bez pukania jakiś facet z administracji... Brałam akurat prysznic i nie słyszałam dzwonka. Wychodzę w ręczniku, patrzę, a ten liczniki grzejników spisuje:o Awanturę zrobiłam, że szok, i od tamtej pory zawsze zamykam.

nie, bo i tak wiem ze mi nikt nie wejdzie, nie da sie otworzyc drzwi nawet jak nie sa zamkniete na klucz

Gość zamkniete
zamykam zawsze, mam schize jak sa otwarte wiec wole zamknac

Gość klmmlkmklmlk
tez sie boje ze ktos wejdzie:o

Gość anka1983gd
A jak można mieć otwarte w tych chorych czasach?

prawa-tywa 😍 a no widzisz mozna jak wychodze z domu tez tylko zatrzaskuje drzwi i nie zamykam ich na klucz.. bez klucza i tak nikt mi nie wejdzie

Gość zamkniete
no to o to chodzi, że bez klucza nikt nie wejdzie. Czyli są zamknięte bo nikt kto nie ma klucza czyli ktoś obcy nie wejdzie. Ja też mam domofon ale nigdy nic nie wiadomo, w pionie obok nikt nie mieszka tylko na dole mamy sąsiadów, ktoś zadzwoni, ktoś otworzy i będą się pętać.

Tak, zawsze mam zamknięte na dwa zamki. Od czasu kiedy jakiś pijany zboczeniec chciał mi wyważyć drzwi, zawsze się zamykam.

Gość kinia222
Zawsze!! nawt jak nie jestem sama... Czasy takie niestety... kiedyś mi menel wlazł do domu i nie chciał wyjść a o cygankach nie wspomnę a i dziecko sąsiadów nas prześladowało bo do naszego szczeniaczka go ciągło :P

miałam kiedyś taki zamek, że nie trzeba było zamykać na klucz a i tak nikt by nie wszedł więc nie zamykałam. teraz mam zwykły i zamykam bo nigdy nie wiadomo. chyba, że ludzi w domu pełno to nie zamykam, ale jak siedzę sama- zawsze są zamkniete na klucz

w moim rodzinnym domu tez zamykalismy tylko na noc, raz nam jeden wszedl bez pukania i wiecej razy juz tego nie zrobil :d moja mala pirania ( czyt.pies ) rozszarpala mu nogawke :P facet sie wystraszyl i od tamtej pory zanim wszedl zawsze pukal do drzwi :D o jakie ciecia ci chodzi:P?

sa, ale powiedzmy ze nas to nie dotyczy ;) ucinaja emerytury- najwieksze ciecia sa w rzadach, przez 2 lata ludzie beda pracowac pol godziny dluzej, beda nizsze premie, bezrobotni nie beda dostawac tyle kasy od panstwa w sumie to tylko tyle

Gość anka1983gd
A podwyżka vatu to co? wszystko podrożeje tak samo jak przez większą akcyzę na paliwo!

Sjesty? nie nie likwiduja sjesta zaczyna sie od 13-15.. ale wolalabym zeby zlikwidowali no tak drozeje co nieco, ale nie ma jakis tam gwaltownych podwyzek jedyne co zdrozalo ostatnio to gaz, produkty zywnsciowe dalej sa w tej samej cenie co rok temu, benzyna raz idzie do gory raz na dol- zalezy od dnia, najtansza jest rano, drozsza noca - powiedzmy rano stoi 1,30 a noca ok 1,50euro

Gość kkkiiikkkaaa
a mojej kumpeli wlazł do łazienki inkasent z elektrowni - akurat wycierała sie naga po kapieli, a tu nagle poczuła w tyłku twarda pałę :(

tak, cały czas zamknięte. co jest bardzo pilnowane. mój ojciec ma eksmisję zasądzoną i nie wolno go wpuszczać:)

W dzień nie zawsze, ale mieszkamy w bloku z domofonem i na strzeżonym osiedlu :) wcześniej kiedy mieszkałam w domu drzwi zamykaliśmy zawsze, nawet mieliśmy taki alarm, który bzyczał jeśli było nie przekluczone.

Gość gość
Ja mam zamknięte cały czas. Nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. Mieszkam w domu jednorodzinnym, mam porządne drzwi, zamontowałem też wkładki antywłamaniowe – takie http://www.jeden-klucz.pl/ - wiem, że 100% zabezpieczenia przed złodziejem nie ma, ale to jest bardzo skuteczne.