Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta niedobra córka

matka obrziła się

Polecane posty

Gość ta niedobra córka

od dwóch miesięcy moje dziecko mieszka u mojej matki, płacę jej połowę czynszu i daję kasę na jedzenie. w połowie miesiąca powiedziała mi że muszę dopłacić jej jeszcze dwie stówki bo jej już kasa wyszła i musi dopłacać,( wcześniej dałam jej 1000zł). skomentowałam ten fakt, że źle się godpodarzy i zapytałam co kupuje że musi dopłacać ze swoich pieniędzy. Usłyszałam, że nie mam prawa jej rozliczać, co ja sobie myślę, żeona mnie przecież nie okrada i na pewno jak będzie stara , to nie bedzie mogła na mnie liczyć bo okazuje się, ze jestem wredna. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ona uważa ze ja nie powinnam nic mówić , tylko dołożyć te dwie stówy . Ona czuje się obrażona a ja jestem podła. Powiedzcie mi jak ta sytuacja wygląda z Waszego punktu widzenia.

a dlaczego dziecko nie mieszka z Tobą?? rozumiem,że Mama bierze pieniążki na jedzenie i mogłaby brać połowę za rachunki, ale za czynsz?? dziwne relacje

Gość ta niedobra córka
zadajesz pytania a to ja oczekuję odpowiedzi, syn jest u niej bo uczy się w mieście w którym ona mieszka , wyjaśniam ale nie o tym jest temat