Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaSiePytam

Czy to bedzie ciaża?

Polecane posty

Gość JaSiePytam

Witam, jak myslicie? w sobote kochalam sie z moim ukochanym, byl to stosunek przerywany...kilka razy pod rzad.. W niedziele chyba mialam dni plodne, poniewaz mialam uczucie mokrosci i byl ten śluz ;) oczywiscie nie mam pewnosci czy to byly napewno te dni, poniewaz nie mam regularnych cykli, wiec z wyliczen nic konkretnego mi nie wyjdzie.... Jak myślicie są szanse na ciażę? :)

Gość JaSiePytam
up, kochane... bo juz bym tak chciala wiedziec ;)) podzielcie sie swoimi doswiadczeniami ;P

Gość skoro ty nie wiesz to
skąd my mamy wiedzieć?

Gość JaSiePytam
no wy nie mozecie wiedziec tego... ale co o tym sadzicie? ;) licze na wasze doswadczenie, w koncu to forum aby wymieniac sie doswiadczeniami...

Gość Ktoś taki
Dziewczyno wez nie pisz takich głupot!!!!! Dwa dni od stosunku się pyta czy może zajść w ciąże to ja Ci odp: NIE Poczekaj sobie na okres a jak jesteś tak bardzo niecierpliwa to zrób sobie test ciażowy 10 14 dni od stosunku tylko nie pisz takich głupot!

Gość JaSiePytam
z kochaniem moim jestesmy na to przygotowani, aczkolwiek nie spieszy sie nam z tym jakos specjalnie...ale tragedi tez nie bedzie gdyby owa ciaza miala miejsce ;)

Gość Ktoś taki
Nie jesteśmy w stanie przewidzieć naszego ciała i układu ale przeraża mnie że kobieta podczas swojego życia jest tylko 4% płodna.....

Gość JaSiePytam
czyli czekam ;)

Gość Ktoś taki
No i prawidłowo tylko to Ci zostało Bo nie ma raczej metody na tak wczesne sprawdzenie Ciąża to piękne zjawisko:)))

Gość JaSiePytam
wiem ;) tylko bym chciala wiedziec jak bardz w moim przypadku jest prawdopodobna ;)

Gość JaSiePytam
a wlasnie ma ktos moze pociechy, wlasnie z takich stosunkow? :)

Gość to nie był dzień płodny
Haha :D Niedzielne uczucie mokrości to nie był żaden dzien płodny tylko sperma z Ciebie wypłynęła :DDD

Gość JaSiePytam
haha...no raczej nie ;)

Gość JaSiePytam
up ;)

Gość JaSiePytam
Zauważyłam u siebie objawy prawie juz od tygodnia, bolsesnoc piersi...raz wieksza, a raz troche mniejsza...ból podbrzusza, jajników... zazwyczaj po takim czyms zaraz mam okres, teraz tak nie jest..myślicie ze to mogą sygnaly ciąży juz byc? Na test jeszcze troszke za wczesnie, wiec się pytam jak to bylo np. u Was ;)

Gość hahhahahahaaaaaaaaaaa
aaa:O:O:O:O:O:O:O:O brak słow zadajesz pytania jak bys miala 6 lat:O logiczne ze uprawiajac sex w dni plodne mozna zjsc w ciaze zostaje ci czekac do dnia@ bo nikt ci tu tego nie powie

Gość JaSiePytam
dzieki!

Gość Perwersja wylogowana
Objawy po 4-5 dniach od stosunku? :o Czytaj: "Implatacja Zygota wędruje parę dni przez jajowód dzieląc się, a jednocześnie nie zwiększając swojego rozmiaru. To etap bruzdkowania, którego efektem jest wielokomórkowy zarodek. Przesuwany jest ruchami rzęsek pokrywających nabłonek jajowodów i skurczami mięśniówki jajowodów. Wydzielina produkowana przez nabłonek ułatwia poślizg komórki. W ostatnim stadium bruzdkowania powstaje blastocysta, czyli jajo płodowe - pęcherzyk składający się z dwóch warstw. Trofoblast pełni funkcje ochronne i odżywcze, z embrioblastu powstaje ciało zarodka. Przez kilka dni pobytu w macicy zarodek odżywia się substancją wydzielaną przez śluzówkę, tzw. mleczkiem macicznym. Jednocześnie enzymy wydzielane przez jajo powodują nadtrawienie błony śluzowej macicy. Zarodek zagnieżdża się w wytrawionym zagłębieniu, enndometrium je obrasta. Proces ten zwany implantacją lub zagnieżdżeniem rozpoczyna się po około 6 dniach od owulacji, ale w zależności od tego jak długo zarodek znajdował się w jajowodach, rozpocząć się może od 4 do nawet 12 dni od jajeczkowania. Jajo płodowe usadawia się zazwyczaj w ścianie macicy niedaleko od ujścia jajowodów." :o 🖐️

Gość JaSiePytam
mogłabys podac mi zrodlo informacji?

Gość Perwersja wylogowana
Google nie boli. 🖐️

Gość JaSiePytam
nikt nie mowi ze boli