Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop hop to ja...

aspirator do nosa- KATAREK

Polecane posty

Gość hop hop to ja...

Mam pytanie do forumowych mam- czy któraś z Was posiada aspirator KATAREK? Czy jest on skuteczny tylko w przypadku dzieci, czy może wiecie o jego stosowaniu przez dorosłych? Producent tego urządzenia podaje informację, że jest ono w stanie wyssać wydzielinę z nosa i zatok i zastanawiam się czy u dorosłego też da radę (chodzi mi o zatoki) czy jednak będzie za słabe. Bardzo proszę o informację na ten temat

Gość hop hop to ja...
właśnie z takimi opiniami spotkałam się w sieci, jednak wszystkie dotyczą dzieci, a ja chciałabym zastosować go u siebie. w kazdym razie dzieki za odpowiedz:)

Gość mamama27
myśle że wszystko zalezy nie od katarka a od odkurzacza... ja mam zelmera który ma regulowaną moc - daje najniższą a jak nie daje rady to daje ciut większą - jakbym dała największą to by wyciągnęło wszystko i ze wszystkiego - więc myśle że dla dorosłego jak najbardziej

Gość hop hop to ja...
ok, wiec jeszcze sprawdze odkurzacz i pewnie sie zdecyduje na zakup. dzieki!

Ja mam odmienne zdanie. Ciagnie bo ciągnie, ale nie umywa się nawet do ssaków takich jak na oddziel. Nie masz co liczyc ze z zatok wyciągnie. Nie ma na to szans. Musialabyś do jakiegoś mega ssącego urządzenia podlączyć. Ja mam co prawda odkurzacz samsunga ale odsysam malej na max ustawionnym ssaniu bo na tym wolnym to jej niewiele odsysa, na max wychodzi sporo, ale też nie wszystko. Prędzej zwymiotujesz niż ci to z zatok coś odessie. Idź do spzitala niech to zrobią ssakiem- jest specjalnie przystosowany.

Gość mamama27
ja mam zelmer odysse i na maksa ustawiony to bym dziecku chyba jelita wyssała z brzuszka

Gość gość
Pozwolicie ze odswieze bo nie chce zakładac nowego watku. U mnie sie nie sprawdził i też długo szukalam odpowiedniego sposobu na radzenie sobie z katarem i tutaj z pomocą przyszedł własnie aspirator Nosalek. Naprawde bardzo delikatny, łatwy w użyciu. Ja na pewno polecam.

Gość oleksandra1987
ze swojej strony mogę polecić ten z firmy baby cap, bo moim zdaniem gruszka to jakis koszmar ..

Gość gość
polecam też wodę morską do oczyszczania z tej firmy, ma bardzo deliktany strumień, taki w sam raz

Gość gość
wjikkjkjkjkjkk ;lpl;l;l;l hghhjjj popoo bbhgbggomocą przyszedł własnie aspirator Nosalek. Naprawde bardzo delikatny, łatwy w użyciu. Ja na pewno polecam. jijkjkj kklklklk klklklkl lklklklk kklklk popopopo

Gość gość
Wypróbowałam kilka aspiratorków ale najlepiej sprawdził się KIN ;) bardzo delikatny, nie podrażnia noska i do tego tani ;) dla mnie bomba ;)