Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość i co z tego..............
No to sie ladnie robi.... :O

Gość ela 33
O, to pani Ania dostała jednak prezenty przez świętami? Na pewno się przydadzą. Ale kręcić nie musiała.

Gość oooooooooooooooooooooo.
.

Gość śliwka węgierka***
Kochana, Tobie także miłego dnia :)

Gość pssssssssssst
w końcu Was znalazłam :) ufff :D Was też zbanowali wczoraj ? :D nie mogłam założyć tematu, nie mogłam nic napisać, poczułam się jak troll jakiś :o :D

pssssssssssst bry:D Ja mialam bana na tematy,tzn.nie moglam nowych zakładać,ale moglam odpowiaadac na juz istniejace. Ale biedna kasia miala tez bana, za prawde moja droga:D Komus bardzo ona przeszzkadza

pssssssssssst bry:D Ja mialam bana na tematy,tzn.nie moglam nowych zakładać,ale moglam odpowiaadac na juz istniejace. Ale biedna kasia miala tez bana, za prawde moja droga:D Komus bardzo ona przeszzkadza

Gość pssssssssssst
cześć Effka :D

Gość pssssssssssst
b miesza i to strasznie :o aż dziw bierze, że jeszcze tu nie przylazła

Gość pssssssssssst
na kontak24 kryje się pod nickiem "dareczek"

Gość pssssssssssst
to na pewno ona

Gość ale jaja niezle
napisalam na innym teamcie ale nikt nie odpowiada czmeu nikt nie pojechal d niej zanim lawin a ruszyla ...?? trzeba uwazac..i generalnie to teraz pewnie A sie boi jak choelra..jesli am dzieci faktycznie to wspolczuje jej glupoty moze za to ostro beknac.

Gość pssssssssssst
a co najlepsze, jak chciałam założyć nowy temat to mi wyświetlało, że nie mogę bo założyłam już 10 tematów :D a założyłam tylko 2

Gość pssssssssssst
może po interwencji policji odechce się jej raz na zawsze takich numerów

Gość ale jaja niezle
mozliwe a nawet pewne ..ze sie odechce tylko ze to była wasza włąsna nie przymuszona wola. Roznie moga na to patrzec.

Gość pssssssssssst
niby tak, ale to zwykłe oszustwo jest wg mnie takich ludzi o dobrym sercu może być tysiące

Gość ale jaja niezle
wiem ze wszyscy chcieli dorbze ale nasówa mi sie jedno ..i rozmaiwalm o tym dzis z lukrecja troche przynajmniej probowalam ale uówaly sie tematy ...dlaczego tak pochopnie podjete zostaly decyzje pomocy przez was ..to troszke jakby mija sie z celem najpierw miec odruch dobrego serca a potem dop zaczac myslec ...trzeba jechac do sosnowca i zapukac do jej drzwi zobaczyc jak zyje czy te dzieci istnieja a co jak naprawde do gara nie miala co wlozyc i absolutnie jej tu nie bronie bo sa insttucje rozniste ktore taka pomoc oferuja ...no ale litosci to najpierw sie rzucacie z motyka na slonce a potem afera... bardzo nie rozsadnie.

Gość pssssssssssst
już jakaś menda zgłosiła na śmietnik :o zaraz poleci temat :o 11:04 [zgłoś do usunięcia] dajcie tego linka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5031600& start=180 proszę o skasowanie tematu, ten temat jest przykrywka tematu anci27, i niszczy dobre imie niewinnej osoby której dane osobowe sa wykorzystywane i zawiera kłamliwe posty na jej temat

Gość dokładnie dziewczyny
Newat gdyby to była ta anka co sprzed roku, nawet zakładając teze ,że to ta sama, to i tak ma trójke dzieci i widocznie pomoc była potrzebna a teraz chcecie wyciagac z gardła ten np makaron, bo nie do końca prawde napisała i nasyłac nna biedna matke policję, troche nie fer o ile to ta sama w ogóle

Gość ale jaja niezle
nie chodzi o fer czy nie fer niech A odda kase no chyba calej nie przechulala a jedzenie niech zostawi sobie dla dzieci no juz nie wiem jak to tam chcecie ja do niej napisalam ale chwile mpotrem zniknela z gg

Gość dokładnie dziewczyny
a skąd wiesz czy całej nie wydała cos tam było ,że dzieci chore.A sama Kasia pisała ,ze duzo nie wysłała i wychodzi,ze tylko ona wysłała pieniądze

Nikt jej niczego z gardła wyciągał nie będzie. Paczki, które on nas otrzymała, zostawiłyśmy jej. Mamy nadzieję, że się przydadzą. Pomogłyśmy z własnej woli, nie sprawdzając jej, licząc na jej uczciwość. Że to głupota z naszej strony i naiwnośc- wiemy już. I więcej nikomu w ten sposób nie pomożemy.

Gość ale jaja niezle
kurde no dzieci chore...lzawa histioria omga byc chore ale mogla to byc tez taka porpostu drmatyczna dokaldka do histori ...glodne chore zziebniete...cholera porpsotu jak ktos pisze potrzebuje pomocy jestem z mista X to niech zbiora sie dwie 3 osoby z miasta x i niech ida zobacza co sie dzieje ....a nie tak na hop siup ..

Gość pssssssssssst
swoją drogą może być tak, że ta osoba z tego właśnie żyje wyłudza od ludzi drobne kwoty, paczki, częśc zatrzymuje, resztę np sprzedaje

Gość ale jaja niezle
moze tak byc dlatego mowie powinnien ktos jechac ...oj dziewczyny ...z

Gość pssssssssssst
a gdzie jest Kasia ?

haj! To znowu ja:) juz dzisiaj sie dobrze czuje:D Chora juz tez zdrowie,juz sie tak nie martwie i moge spokojnie spac:) Nikt nie chce odebrac od autorki paczek,ale mozemy twierdzic,ze to bylo wyludzenie, po tym co tu sie dzieje, i mamy prawo myslec,i sadzic tak jak sadzimy,czy myslimy. Jezeli ktos potrzebuje pomocy niech pisze prawde, bo niby gdzie jest reszta paczek do ktorych A z gw sie nie przyznala? I pare innych rzeczy dosc dziwnych sie tu wydarzylo,ale niech sobie te produkty zostawi,ktore dostala.