Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość No to ja na to tak
sprawa11 pssssssst tepa strzalo , przeciez napisalam sory ! Przestańcie !!!

Gość pssssssst
ale póki co na polskim forum jesteśmy, więc doradzam zwykłe "przepraszam" :)

Nie pisałam o tym wcześniej, gdyż skracał nam się nasz temat i bałam się,że go całkiem usuną...

No to ja na to tak: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Pssst: Nie całkiem. Ktoś mi zalinkował tę żałość. Ta meliska to na nerwy, a ja na brak czasu zazwyczaj cierpię. Kasia: Jeśli zgłosiłaś, to sprawdzą i dalsze produkowanie się na Kafe i gdybyanie pozbawione jest celu. No, chyba, że celem ma być sianie fermentu i roztrząsanie akademickich problemów.

Gość i co z tego..............
Bj alez ja nie chce, abys sie z nami czymkolwiek dzielila :D Uchowaj Panie! Tylko zastanow sie kobieto, jak smiesznie brzmisz - wpadasz tu, probujesz nas po katach ustawiac (po pani moderator z gazety przyleciala :D) rzucasz sie (niczym wesz na grzebieniu) i nie wnosisz niczego w kwesti wyjasnienia niewinnosci tej twojej podopiecznej. Jasne - nie muszisz :D Wiem. To siedz sobie, dziewcze na tej gazecie i pozwol, ze my sobie bedziemy rozmawiac a policja bedzie wyjasniac sprawe. PS: Podobno jestes takim zwolennikiem przestrzegania netykiety....zacznij od siebie :P I nie rzucaj tu nazwiskami bo nasze modki kasuja takie numery, moze u was na gazecie przechodzi :P Kasia, trzymam kciuki! Najwazniejsze, aby sytuacja sie wyjasnila a winny (KIMKOLWIEK jest) ukarany.

Gość bj a co cie to tak boli
przecież masz mało czasu , 30 maili , idź na swoje forum no chyba że masz interes tu siedzieć , bo sprawa bezpośrednio cię dotyczy?

Gość pssssssst
"Ta meliska to na nerwy, a ja na brak czasu zazwyczaj cierpię." Polecam się dobrze zorganizować, a jak juz nie wyrabiasz to idź na urlop :)

Gość No to ja na to tak
bj32 No to ja na to tak: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Pssst: Nie całkiem. Ktoś mi zalinkował tę żałość. Ta meliska to na nerwy, a ja na brak czasu zazwyczaj cierpię. Ponbucku jeszcze tu przylazłaś....

Gość pssssssst
Cieszę się , że Kasia to zgłosiła :) Niech jeszcze reszta dziewczyn zgłosi i dopadną oszusta

Słuchaj, jeśli ktoś pisze o mnie co chwilę, to czuję się zobligowana odpowiedzieć. I gdzie ja piszę o dzieleniu się czymkolwiek akurat z Wami? Paru rozsądnych w usuniętym wątku było, ale akurat ani ja im nie byłam potrzebna, ani psychiatra. Netykiety nie łamię. Nie rozstawiam nikogo po niczym. Ustosunkowuję się do nonsensownych wypowiedzi. Na maile już odpisałam, nic mnie nie boli, nie kłopocz się, Serdeńko.

pssssssst Cieszę się , że Kasia to zgłosiła Niech jeszcze reszta dziewczyn zgłosi i dopadną oszusta Ja zgłosiłam,ale dziewczyny zapewne też dostaną wezwania.

serdeńko to pisz do swoich podopiecznych .Nota bene nadużywasz pojęć , bo opiekunką społeczną ani pielęgniarką środowiskową nie jesteś.Czy ktos do iebie pisze ? tego nie wiem .Ale nie rozkazuj ludziom na kafe , co i jak ma pisac.Ta pani A chyba nie jest pozbawiona praw obywatelskich , z tego co pisałaś wie że ktoś nadużył na jej konto.Wystepujesz jako jej oficjalny przedstawiciel prawny?TO pokaż upoważnienie albo umowę.A jeśli nie to ....twoim lapidarnym językiem GOŃ SIĘ

Gość No to ja na to tak
To ja Cię proszę BJ idź się choć raz wyśpij,bo podobno i na to czasu Ci brakuje.Masz okazję skorzystaj .Nie jesteś zobligowana do udzielania niczego. Daj nam spokój . Jest tu masa pół akademickich tematów i jest git.

O Jezusiczku :D bj32 "Nie, inne. Ale się nimi nie podzielę, bo nie pokazuję prywatnej korespondencji. A nie pokazuję, bo..." bj23 " I gdzie ja piszę o dzieleniu się czymkolwiek akurat z Wami? " A ja wyciagnelam wniosek, ze jak z nami rozmawiasz to nie po to, aby powiedziec, ze sie w maglu plotami nie dzielisz :D Aaaa..... Bj naprawde zrob sobie tej meliski, odpocznij od netu, maili, pomocnych, podopiecznych :D bo coraz...ekhem...dziwniej brzmisz :P

no zajęta jest za ile odpisze ? za minutę , ale podobno nie gryzie paznokci z nerwów czy sprawa przyschnie

Gość pssssssst
Kasia, dziewczyny brawo!!!!! :) będzie dobrze, nic się nie martw nie można takich rzeczy lekceważyć brawo za odwagę jeszcze raz :)

Gość sprawa11
kaska dobrze zrobilas, uklony dla ciebie, dziewczyny tez dostana wezwanie BJ, czy jak jej tam , co ciebie tak denerwuje?Po cholere sie wrtacasz i tak usilnie jej bronisz?ona jezyka nie ma?Jaki w tym masz cel? Ja gdybym sie dowiedzila od swojej hmm nie wiem jak cie nazwac"opieknunki"oj to zappewne bym jakos zaaregowala a nie siedzila cicho, przeciez to naruszenie praw przez oszusta Wiec nie czaje nic, jaki masz w tym cel?taka matka milosierdzia jestes?

Gość psssssssst
hej dziewczyny, jak mija dzionek ? :) oblukajcie temat żebraczki, jest na głównej

Gość psssssssst
kuruj sie Ewcia 🖐️

Gość aniołkowa2283
bj32 zrozum kobieto ze czasami lepiej duzo wiedziec a malo mowic. a po drugi tobie i twojej podopiecznej powinno zalezec na przywroceniu jej dobrego imienia i udowodnieniu ze palcow w tym nie maczala.:/ ale ty swoje wiesz i nikomu nie powiesz. piszesz duzo ale same dyrdymaly w kolko to samo plyta ci sie zaciela?

Pssst: Jestem zorganizowana. Guzik o mnie wiesz, nie dawaj więc dobrych rad. No to ja: To wolny kraj, wolno mi. Gadacie do mnie i ciężkie zdumienie, że odpowiadam. Debilizm. Prośby sobie możesz wsadzić w buty, póki temat nawiązuje do mnie i póki się do mnie zwracacie. bj a co cie: A masz pewność, że nie jestem? W którym miejscu nadużywam? Jak to w którym ktoś do mnie pisze? A choćby tu zadajesz pytania, to uprzejmie odpowiadam. Nie rozkazuję. I wyjaśnij mi, z czym niby "ta pani A" ma się zgłosić i gdzie? Z tym, ze przyszła do niej paczka ma lecieć na policję, czy z tym, ze tu ktoś coś sugeruje ma przyjść tu i się tłumaczyć? Może gdybyście używały mózgu zamiast antypatii do mnie, to już dawno bym sobie stąd poszła, skoro Wam tak wadzę, hehe. Jako przedstawiciel prawny... na forum?! Litości. To już gorzej niż głupie. Moim lapidarnym językiem do nikogo nic takiego nie napisałam, ale możesz takiego używać do swojej matki, mi to rybka. Co do przysychania sprawy: wolałabym, żeby się wyjaśniła. Na razie są wróżby, a nie wyjaśnienia. I co z tego: Słuszny wniosek. Tylko dalej nie wynika z niego, czy niby mam się podzielić. Dla Ciebie mogę dziwnie brzmieć. Nawet dla większej ilości osób. Nie od dziś wiadomo, że grubo ponad 50% społeczeństwa jakoś dziwnie nie jest w stanie przyswoić czytania tekstu ze zrozumieniem. Co jest o tyle dziwne, ze to trzecia klasa podstawówki. Chcesz elementarz? Sprawa11: Ma. Tylko po licho ma się wdawać w pyskówki z durniami? Ku uciesze gawiedzi? Szczególnie, ze to nie do niej ktoś z Kafe napisał, tylko do mnie. Naruszenie praw... Tylko trzeba mieć na to dowody. Masz jakieś? Prześlij. Jej. Na pytanie, jaki mam cel, nie udzielę Ci, niestety, odpowiedzi. Powiedzmy, ze to zbyt osobiste, żeby trąbić o tym na tym ścieku. Aniołkowa: Zaprawdę mądrość Twoja jest wielka. Tylko, widzisz, oprócz plot, sugestii i pomówień na Kafe nic nie wskazuje na to, żeby był jakiś problem. Doszła jedna paczka, nie wiem, czy druga też, ale wysyłające skontaktowały się z moją podopieczną. I co? Mam chronić jej dobre imię, bo... odebrała paczki? Od kiedy to jest karygodne? Które piszę w kółko? Że nie pokażę prywatnej korespondencji? Bo nie pokażę. Że póki co nie ma dowodów na to, że moja podopieczna jest winna, a jeśli nie ona, to kto? Ano nie ma, ale to, widać, nie dociera, skoro sądzisz, że to dyrdymały. I słowo Ci daję: właśnie wiem dużo, a nie trąbię o tym publicznie. Czyli gdzie widzisz problem?

Gość azba zberba
Jaaaki typ! Hahahahahahahahahahahahahaha!!! Ale z drugiej strony to wspolczuje!

bj32 "I wyjaśnij mi, z czym niby "ta pani A" ma się zgłosić i gdzie? Z tym, ze przyszła do niej paczka ma lecieć na policję, czy z tym, ze tu ktoś coś sugeruje ma przyjść tu i się tłumaczyć? " Ja wyjasnie bj tobie i twojej kolezance :D "Ta pani A" powinna sie zglosic na policje. Do najblizszej komendy moze sie udac. A z czym? Ano, z tym (juz ci to na tamtym usunietym topiku pisalam ale niektorym trzeba po kilka razy...), ze od kilku dni owa pani A jest poinformowana, ze na jej konto (na jej imie, nazwisko, adres) ktos sie podszywa i wyludza od ludzi pieniadze. Na razie wiadomo, ze stalo sie to na kafeteri. Masz pewnosc, ze ten nieprzyjaciel pani A nie dziala na innych forach? Jako osoba niewinna, ba!, pokrzywdzona, powinna udac sie z tym na policje. Nie chce, jej sprawa. Ja bym poszla. I nie, tu niech nie przychodzi :D Mamy dosc goscinnych oszolomow :P "I co z tego: Tylko dalej nie wynika z niego, czy niby mam się podzielić. Dla Ciebie mogę dziwnie brzmieć. Nawet dla większej ilości osób. Nie od dziś wiadomo, że grubo ponad 50% społeczeństwa jakoś dziwnie nie jest w stanie przyswoić czytania tekstu ze zrozumieniem. Co jest o tyle dziwne, ze to trzecia klasa podstawówki. Chcesz elementarz?" Odczep sie juz od tego dzielenia :D "Ja wiem ale nie powiem", czasami ludzie chorzy na wladze tak sie zachowuja :D Ale mam nad wami przewage bo JA WIEM :D Napisalam ci wyraznie, jak wiesz i nie zamierzasz sie ta swoja drogocenna wiedza dzielic ;-) to trzymaj to dla siebie, nie pisze, ze "wiesz" bo to NIC nie znaczy. Twoja prawda nie jest prawda objawiona :P Za elementarz dziekuje ale moze sama skorzystaj ze swoich dobrych rad (tak szczodrze sie juz nimi "podzielilas" :D z nami)

Gość nic sie nie stało
-->i co z tego.............. masz rację Pani A. powinna się zgłosić na Policję z tym, że ktoś się podszywa pod jej osobę i wyłudza pieniądze. To jest prawda. Nie chciałabym, by ktoś w ten sposób moimi danymi poniewierał.

Gość Co za pech...
że ta sprawa ujrzała światło dzienne... Gdyby nie to, do pani A. poszłaby kolejna seria paczek z podarunkami świątecznymi dla jej dzieci. Pech :( No, ale wtedy można byłoby powiedzieć, że to Święty Mikołaj :)

Gość dokładnie....sprawa
ze 3-4 dni za szybko się rypnęła....znam dziewczyny na Allegro tzw. Juniorki.Chciały zorganizować aukcje dla A, aby kupujący wpłacali na tamto konto pieniądze.Zebrali ponad 100 maskotek-pluszaków między sobą....Gdyby sprawa się nie rypła....to na koncie byłaby pokaźniejsza kwota od wielu ludzi...

Gość Co za pech...
do dokładnie....sprawa Dziewczyny z Allegro organizowały akcję dla tej samej osoby o której tu jest mowa??

Gość dokładnie....sprawa
Tak, moja córka czytała topik od początku z koleżankami. Wpadły na pomysł, że każda ma w swoim pokoju jakieś pluszaki, nieudane prezenty,które leżą i zajmują miejsce w szafie, na półkach.Wymyśliły,że powystawiają je na Allegro, zrzucą się wspólnie na wysyłkę, koszty wystawienia i prowizji.Powrzucają linki do aukcji tu...