Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość i co z tego..............
Problem polega na tym, ze tamta dziewczyna oszukuje. Jej dzieci glodem nie przymieraja ale nikomu z doroslych nie chce sie pracowac a kasy malo. Wiec znalazla sposob.

Gość ale jaja niezle
no rozumiem ale jedno znich musi pracowac ...gdyby jedno znich pracowalo to bym sie nie czepiala bo moze ona musi siedziec z dzieciakami ..ale maz msi pracowac nie ma ze boli.

Gość ancia27kjijk
nikt mi nic nie wysyłał i uja mozecie mi zrobic

Naiwnyjakbuc: Jasne, oczyszczasz ją. Bo podła bj skierowała podejrzenia. A jak wrzucał, to kucał. O tym, że "Ewa jest z Wrocławia" i "tyle możesz powiedzieć", to ona sama pisała, a ja jestem z Grenlandii północnej i też to mogę powiedzieć. Jak partia mówi, ze nie da, to nie da, a jak mówi, ze da, to mówi. Jak tylko wchodzę na Kafe, to czują, jak mi IQ spada... I co to w ogóle ma wspólnego z tym, że niby dałeś z siebie zrobić wała? Zasłonka dymna? O Mojry. [Już doczytałam - ilość wpisów. Pozycjonujesz Kafe odpłatnie czy za free?] W ogóle jestem zdziwiona, ze temat jest dalej tłuczony. Czemu poszkodowani nie poszli na policję, hę? W tych Niemczech to ona jest, bo pracuje, czy zajmuje się chorą babcią? Czy może odpłatnie cudzą chorą babcią się zajmuje? A może to ona jest chora i nie w Niemczech tylko na Kraszkach? Czy mi dobrze wychodzi, ze taki z Ciebie mężczyzna, jak i ze mnie? No to gratuluję. Co z tym zgłoszeniem na policję? Śliwka węgierka: Jaka "b"? masz na myśli "bj"? Jeśli tak, to ją spytaj wprost i precyzyjnie: co motała? Faceci ponoć mają: Ty sobie myślisz? To dobrze, to ma przyszłość. Ale myśleniem się sprawy nie załatwi. Gdzie ten wniosek, co miał iść na policję i do którego zachęcam? śliwka węgierka: Nie "b", tylko bj. Nie pracuje, tylko działa w czasie prywatnym i nieodpłatnie, W którym momencie nie byłam obiektywna? I też się cieszę, ze myślisz, choć niekoniecznie w prawidłowym kierunku: jeśli była jakaś paczka i nie wiadomo, gdzie znikła, a zachodzi podejrzenie wyłudzenia, to czemu nasza tu kryształowa koleżanka jeszcze nie złożyła zawiadomienia? Faceci ponoć: Ja nie mam problemu z przyznaniem się do czegoś, co nazywasz "złą oceną" i jeśli sobie poczytasz Pomocne, to zobaczysz. Tia. Ma sześć kont w rozmaitych bankach, 18 numerów GG i nie ma kiedy spać, a dzieci już dawno z głodu pomarły, tylko na zdjęciach je widać. Śliwka węgierka: Do mnie można pisać na maila i GG - to nie jest wiedza tajemna. I czemuż to miałabym mojej podopiecznej obciach robić, skoro nikt mi nie udowodnił, że czemukolwiek jest winna? W ramach manufaktury? ALEEmamcyceOjaaa: "najpierw bylo milo i przyjemnie, odpowiadalam na pytania etc.nastepnie ona zaczela mnie podejrzewac" Zdziwiona i zaskoczona? A zima jeszcze przed nami, a już po letargu? Skoro podajesz mi i podobnież Siódemce swój numer telefonu jako mojej podopiecznej, to mam Ci ufać szczerze? I jeszcze wciskasz, ze to ona komuś Twój numer podała, czyli mi. Intryga na miarę kardynała Richelieu. "zeby jej podala IP anci i moje" Jako admin z doświadczeniem musiałabym mieć nasrane pod czaszką, żeby prosić o dane wrażliwe, a do takich należy IP. Poprosiłam ich o coś zupełnie innego, a przy okazji o pokasowanie klonów. Odpowiedzi nie otrzymałam i nie potnę się z tego tytułu, bo wiem, że i bez tego mają dość zabawy. Naiwnyjakbuc: Jeśli policja się z nakazem zjawi w siedzibie Kafe, to będzie sobie mogła oglądać wszystko niewidoczne, co zechce. Literówka. Jasne, co za różnica, czy gawon, czy gamoń, czy gawron, czy galon, czy galeon. Faceci ponoć: A znasz poziom mojego IQ? I skąd mniemanie, ze się nie przyznam? Toć cały czas proszę o zgłoszenie na policję i *dowody*, a póki co takowych nie mam. Jak będę miała - przyznam. Nie twierdziłam, że nie ma NK, tylko, że nie maa fb. Nie rozróżniasz literek? Na NK sama podałam link Wilkowej i Kasi. Aniołkowa: Jak się nie ma nic do powiedzenia, to zawsze można stwierdzić, ze interlokutorowi z gęby jedzie, prawda? Malaga: Ano pisała i sprawa została uporządkowana. W czym problem? A ten czarny ptak to nie wrona? Albo kruk? Albo kormoran? ALEEmamcyceOjaaa: Nie, to nie ja Tobie, a Ty mi podałaś nazwisko. I numer telefonu. Swój i jeszcze jeden. Jest sens, żebym pod ten drugi dzwoniła, czy dodzwonię się do Zosi z Pcimia, albo znowu do Ciebie? I co z tego: A czymże to stawiam się w złym świetle? Co do Pomocnych, to cóż, jeśli za "władzę absolutną" uznajesz fakt, że tnę zgodnie z Regulaminem i Netykietą, to Twój problem. Jeśli idize o pomoc - zmyślasz. Tak czy owak skoro Pomocne do tej pory radziły sobie bez Ciebie, to i dalej sobie poradzą. Mamładnecycki: Ja tam nie wiem, czy zabanowane, ale zważywszy na ilość używanych nicków i drążenie tematu, zamiast konstruktywnych działań oraz uporczywe zakładanie wątków pomimo ich znikania też bym zgłosiła do bana. U siebie, nie tu, bo tu to mi dynda. W Netykiecie stoi wyraźnie, że trollowanie nie jest nikomu miłe. Prócz trolli. A klonowanie się na taką skalę to już patologia z tradycjami, kwalifikująca się do trwałych wakacji. Podziwiam lokalnych adminów. Pssst: Gdzie strasznie mieszam? Bo wiesz, formalnie to i wczoraj i dzisiaj miałam ważniejsze sprawy, niż net. Mieszanie też, ale w garach. Dbam o swojego mężczyznę i progeniturę;] Kto się kryje pod "dareczek"? Mam nadzieję, ze nie ja. Bo byłabym szalenie zdumiona tak porażającą dedukcją. Ciekawe, kto i co na tę policję zgłosił, hehe. Dokładnie dziewczyny: Najpierw poprosiła by na Pomocnych. I po licho miałaby sama sobie w stopę strzelać, skoro już raz się przekonała, że na Kafe nikt jej jakoś szczególnie nie pomoże, a jak dodatkowo straci wiarygodność u nas, to całkiem zima? A do mnie takie perełki prędzej czy później trafiają... co mnie tylko utwierdza w przekonaniu, ze to przewał. Bo przeciętna obywatelka linkuje wątek czy tam pisze na Pomocnych, a nie sciaga mnie na inne forum do wyjaśniania sprawy. Nie jestem gromowładna i tu nie mam tych narzędzi, co na Pomocnych, zatem formalnie mogę sobie powróżyć z wątku. A jednak zostałam wezwana. Ciekawe, nie? Ale jaja: Moja podopieczna ma zdrowe dzieci. ALEEmamcyceOjaaa "haj! To znowu ja juz dzisiaj sie dobrze czuje" "Elektrowstrząsy lub hipnoza i złoty lek na wszystko - prozac - i znów snuć mogę euforyczne plany". Jeszcze aromaterapii popróbuj. A teraz, drogie Panie, idę się zająć tymi 30 mailami, które są jednakowoż ważniejsze, niż Wasze brednie o urojonych proszących i urojonych zgłoszeniach do fikcyjnej policji. Dwie osoby posłały paczki, jedna doszła, druga nie wiem, bo nie dostałam informacji, obie same poprosiły o niezwracanie, a co do reszty... Hm. Szcześliwie to nie mój problem. Bawcie sie dobrze.

Gość jedno zasadnicze pytanie do bj
a któż cię dobra duszyczko o pomoc prosił ?

Gość No to ja na to tak
Pozwolisz,że dalej będę myśleć sobie :) BJ - "Śliwka węgierka: Do mnie można pisać na maila i GG - to nie jest wiedza tajemna. I czemuż to miałabym mojej podopiecznej obciach robić, skoro nikt mi nie udowodnił, że czemukolwiek jest winna? W ramach manufaktury? " A podopieczna udowodniła,że jest niewinna ? Będziemy to " tłuc ",aż kotlety będą gotowe.

Gość a mnie ()(
Kurde mnie tez ta Bj strasznie denerwuje, nie jest obiektywna, zastanawim sie jak ona funkcjonuje na tych pomocnych,straszna baba

Pytanie zasadnicze: A poczytaj sobie ten wątek, tu owa prosząca sama o tym pisze. Ty myślisz, ze ja tak ogólnie mam czas ganiać po wszystkich portalach? No to ja na to tak: A proszę Cie uprzejmie. Mam nadzieję, ze na zatoki Ci nie zaszkodzi. A co mi miała udowodnić tym razem, skoro nie stwierdziłam, żeby musiała cokolwiek udowadniać? To nie ona mi wciskała, że ma inny numer telefonu i nazwisko. Obowiązuje domniemanie niewinności. A tłuczcie, tłuczcie... Skoro serio nie macie nic ciekawszego do roboty. Pojebane suki!!!!!!!!! Napij się meliski. Jedna z nadanych paczek doszła, co nie znaczy, że ona o nią prosiła. Druga - zobaczymy, czy dojdzie, acz nie widzę powodów w to wątpić. Nie widziałam dokumentów z firmy kurierskiej. Kasia napisała, że dowiedziała się w banku. Jakkolwiek nie mam powodów wątpić w jej prawdomówność - nie jest to żaden dowód. Jeśli napiszę, że ważę 112 kg, to będzie znaczyło, że tyle ważę? Powtarzam: poszkodowane niech idą na policję i sprawa się wyjaśni. Bo pisanie tutaj to jest jedna wielka strata czasu. Nic i do niczego nie wnosi.

A mnie: Idź i sobie zobacz. I też się napij meliski.

Gość No to ja na to tak
BJ - " To nie ona mi wciskała, że ma inny numer telefonu i nazwisko. Obowiązuje domniemanie niewinności." Jesteś pewna,że nie ona ?Ja Ci napiszę,że ja też nie ja tylko ona i jaki to dowód ? Numerów telefonów można mieć kilka i ktokolwiek może odebrać takowy( numery na kartę zmienia się jak figi ) To samo tyczy się konta bankowego,jednakże do owego jest jeden adres i jedne dane . Coraz lepiej z zatokami,a to za sprawą neona na czole .

Gość i co z tego..............
Dowod niewinnosci Anny G wedlug bj "bo ona tak powiedziala" :D:D:D:D

No to ja na to tak: Oczywiście. A najłatwiej jest z numerami GG i nickami, bo do nich w ogóle nie trzeba jakichś szczególnych zabiegów. Pewnie, każdy może odebrać. Ba! Macie tylko moje słowo na to, że to różne numery i różne osoby, więc mogę wciskać kit, bo jestem Anną Gnomon i bronię sama siebie. Paranoja. Czekam, aż mnie moja podopieczna poinformuje, że jedzie do kazamatów w związku z wyłudzeniem. I co z tego: Nie, inne. Ale się nimi nie podzielę, bo nie pokazuję prywatnej korespondencji. A nie pokazuję, bo... No dobra, jestem Anną Globol i tylko udaję tę bj z Pomocnych. Jeżusiu Chrustusiu... Serio tu coraz zabawniej.

Gość No to ja na to tak
BJ - " Jeżusiu Chrustusiu... Serio tu coraz zabawniej. " Sama też się tu bawisz ? Nie przekonujesz mnie drwiąc .....pamiętam co pisałaś o głosie w telefonie ,a to się odnosi do tego co o telefonach pisałam . "Nie wciskaj mi tępej dzidy " ..Nie wzrusza mnie,że " twoje jest twojsze "

Naprawdę wydaje Ci się, że to dla mnie taka rozkosz czytać, jak jednej z moich podopiecznych ktoś robi koło pióra? Nawet jeśli dla dobra dyskusji założymy, że ona sama doznała nagle ataku kompletnego zidiocenia, napisała tutaj, założyła kilka różnych GG i różnych kont, napisała jednemu, że się nazywa Gromor, drugiemu, ze Głodomor, a trzeciemu, ze Kikomor, to czemu sprawa od tygodnia, kiedy są wątpliwości i poszkodowani - nie trafiła w odpowiednie miejsce? Poważnie przypuszczasz, że było dla mnie najwyższą rozkoszą przebijanie się przez ponad 40 stron chamstwa, bredni, idiotyzmów i cudzych biegunek? Ja i bez tego nie mam kiedy spać. ""Nie wciskaj mi tępej dzidy" Nie mam skłonności do takich pieszczot. A co Cię wzrusza to też nie mój problem. Ot, produkujesz się na zasadzie "sztuka dla sztuki", bo ani do poszkodowanych, anie do "poszkodowanych", ani - przypuszczam - do winnych całej imprezy nie należysz.

Gość pssssssst
20:35 [zgłoś do usunięcia] bj32 Pytanie zasadnicze: A poczytaj sobie ten wątek, tu owa prosząca sama o tym pisze. Ty myślisz, ze ja tak ogólnie mam czas ganiać po wszystkich portalach? czytałam i mam jego kopie :) nigdzie owa ancia nie prosiła cię o pomoc w wyjaśnieniu tej sprawy.

Gość pssssssst
"Ja i bez tego nie mam kiedy spać." Meliska bj....meliska:)

Pssst: Otóż to właśnie: nie ancia mnie prosiła [w każdym razie nie jako ancia, zresztą jako ancia się tu nie udziela nikt]. Ani moja podopieczna, która o wątku dowiedziała się ode mnie. Ktoś mi jednakowoż przysłał maila, że prosi o sprawdzenie, czy osoba, która założyła wątek jako ancia27 jest wiarygodna. Co ciekawe - owa głęboko wątpiąca jednocześnie w wątku na Kafe trąbiła o tym, jak pomaga. Już samo to wzbudziło moje wątpliwości. Dalej nie jarzysz, prawda? Albo tak udajesz.

Gość pssssssst
no nie jarzę, bo owa trąbiąco-pomagająca została oczyszczona z zarzutów przez Kasię

Gość No to ja na to tak
bj32 Naprawdę wydaje Ci się, że to dla mnie taka rozkosz czytać, jak jednej z moich podopiecznych ktoś robi koło pióra? Nawet jeśli dla dobra dyskusji założymy, że ona sama doznała nagle ataku kompletnego zidiocenia, napisała tutaj, założyła kilka różnych GG i różnych kont, napisała jednemu, że się nazywa Gromor, drugiemu, ze Głodomor, a trzeciemu, ze Kikomor, to czemu sprawa od tygodnia, kiedy są wątpliwości i poszkodowani - nie trafiła w odpowiednie miejsce? Poważnie przypuszczasz, że było dla mnie najwyższą rozkoszą przebijanie się przez ponad 40 stron chamstwa, bredni, idiotyzmów i cudzych biegunek? Ja i bez tego nie mam kiedy spać. ""Nie wciskaj mi tępej dzidy" Nie mam skłonności do takich pieszczot. A co Cię wzrusza to też nie mój problem. Ot, produkujesz się na zasadzie "sztuka dla sztuki", bo ani do poszkodowanych, anie do "poszkodowanych", ani - przypuszczam - do winnych całej imprezy nie należysz. Płacą teraz Tobie za pisanie tu ? Idź kobieto tam gdzie się przydasz i leć tam swoim " językiem "tak jak to robisz .Zaprawdę powiadam Ci nie truj albowiem jestem zaszczepiona. Amen.

Gość pssssssst
Przecież ona pisze tu charytatywnie i całkiem przypadkiem znalazła nas na tym topiku :)

Teraz tak.Dwa dni przed usunięciem wątku zawiadomiłam KGP w Sosn... o popełnieniu przestępstwa.Mam tylko nadzieję,że zdążyli przebić się przez ten 40-stronnicowy wątek... Tak, macie rację ...pomagaliśmy dobrowolnie.Tylko różnica taka,że osobie, która miała chore dziecko i nie miała za co wykupić leków, która nie miała pieniędzy,aby zrobić dzieciom śniadanie. Tu nie było czasu na myślenie , pomoc była potrzebna od zaraz.To nie była prośba o odzież, buty itp,że mogła poczekać. Dzieci musiały dostać jeść już, leki też jak najszybciej.....

Gość sprawa11
Kaska czemu ty nie pojdziesz na policje, tylko pierdolisz w kolko jedno i to samo, przeciez masz dowody

Gość sprawa11
aaa to zwracam honor, sory

Gość pssssssst
przecież poszła tępa strzało !!! Kasia super :) Poczekamy co z tego będzie

Gość pssssssst
KGP-komenda główna policji ło jezu, myśleć ludzie

Gość pssssssst
Kasia ja mam kopię jakbys potrzebowała, ew panowie mundurowi, choć oni zapewne sobie poradzą

Gość sprawa11
pssssssst tepa strzalo , przeciez napisalam sory !

Gość pssssssst
no widziałam, ok :)