Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

w woreczkach sa,albo w tych plastikowych opakowaniach:) i parówki bobaski też,ale juz sie nie oplaca,ale gdzies tam kiedys to sie odezwe i poprosze:P zakupy ze sklepu internetowego plus 60zl.przesylki

Kochana - fakt, masz rację. Ja Ci przyślę te ogórki, jak będziesz w potrzebie. Daj tylko znać. Ja myślałam, że Ty o takich swojskich piszesz.

Mirabeeelka:) Ale fajowo:* Odesle kawke i czekoladke,swojskie,przepakowane do pojemnika plastikowego:)) bedzie im ladnie pachniec,w zimie zimno,bo poledwica sopocja prawie zamrozona przyszla do mnie:))) a kabanosiki jak kamienie byly :D:D:D

Kasiaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje Ci skarbie:) Kochane jestescie:))) Bobaski to moj nalog zaraz za papierosami:) az dziw,ze jeszcze zyje bez nich,ale juz 3 paki w domu czekaja na mnie :D:D:D

nie no w piatek poszedlem z kolegami do pubu i zadzwonilem przed tym ze dzisiaj niestety sie nie spotkamy bo z kolegami sie umowilem i ją za to przeprosilem i powiedzialem ze w sobote to jej wynagrodze, dzis do niej dzwonilem i nie dobierala i nadal nie odbiera, chyba kochaniutka sie obrazila, i co teraz ja zrobie:(

Gość matiuruty
gdybyś się dowiedział że ona i jej facet gangster śmieją się teraz z ciebie, a ja dałbym ci broń to poszedłbyś tam i zabił tego faceta?

Spadłam Witam dziewczyny i chlopaka Jasna kafeteryjna ......przecieram oczy. Witaj:-) Dobrze je przetrzyj:-)Mamy dziś ,,babską noc" :-)

jaki tu dzisiaj mega off topic :D:D:D Przystojniak, kwiaty kup, ubierz sie ladnie, i jedz blagac o przebaczenie!!! Kup...ogorki kiszone i parowki bobaski,zawsze to dziala :D:D:D

Przystojniak no cóż najpierw mysli potem czyny...to tak na przyszłość :P Nie smutaj będzie dobrze.

Moim sąsiadom za ścianą chyba się zdaje ,że dziś sylwester, balanga że hej .Chyba faktycznie będę miała dłuuugi wieczór.