Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

hahahahahaha idiotki i co mi możecie zrobić cmoknąc mnie.a pizdzie byliscie puste idiotki nie na policji a nawet jakby co mi zrobia za troche zarcia i te smieszne 40 zł kasy

Gość ulalalalala ihaaaaaaaaaa
ale jaja to ty czy podszyw :o? ludzie!!!!

Gość tak sobie mysleeee
bj gdzie jestes??????????/ tesknimy tepa szmato!!!

Gość obserwator wątku ;)
co tam anciu27 u ciebie słychać? zapasy na swięta już zgromadzone?

Gość Pan Prezez Gejtyp
ancia zarzuc cukrem albo kasza

Gość ****nowa****
Ancia27 Przez tyle lat to chyba tira jedzenia i odzieży wyłudziłaś....podziel się z innymi:-)

Gość ****nowa****
Anciu ,nurtuje mnie pytanie po co kłamiesz na forum.Trzeba było prawdę napisać i nie byłoby sprawy wyłudzenia. A kłamiąc niestety łamiesz prawo.

Do Bj32: ,,A panny dalej szukają taniej sensacji i jak im nie wyszło sprowokowanie Anny, to rzucają łajnem we mnie, jakby mi to robiło różnicę" Ani razu tu nie napisałam złego słowa o Tobie. Mam swoje opinie,przemyślenia, ale nie piszę o nich na forum. Jakie sprowokowanie Anny? Sprawą wyłudzenia zajmuje się Policja i ona jest od ustalania winnych, nie my. Dowodów mają chyba wystarczająco: dwa numery gg,maile,nr rachunku bankowego,adres, nr telefonu... I wiesz, wbrew temu co pisałaś, nikt nas nie wyśmiał, a wręcz przeciwnie poinformowano ,że nie ma czegoś takiego jak minimalna kwota wyłudzenia.Sama jego próba jest przestępstwem i jest ścigana z urzędu.

Gość i co z tego..............
Kasia, madra dziewczyna z Ciebie :-) Trzymam kciuki!

ancia27 Dzień dobry. Przykro mi,ze w ten sposób się zachowujesz. Pamiętaj:,,Ten się śmieje,kto się śmieje ostatni..." Powodzenia....mimo wszystko... oraz zdrowych i spokojnych Świąt. Może ten wyjątkowy okres sprawi, że cokolwiek zrozumiesz i wyciągniesz wnioski na przyszłość.

Kasiu zastanów sie co ty w ogęle piszesz.Najpierw podajesz mnie na policje o te pare groszy , których potrzebowałam, a teraz zyczysz mi wesołych Świąt.fałsz i obłuda

ancia27 Kasiu zastanów sie co ty w ogęle piszesz.Najpierw podajesz mnie na policje o te pare groszy , których potrzebowałam, a teraz zyczysz mi wesołych Świąt.fałsz i obłuda Podałam, bo się w*łam,że zakpiłaś z nas,zresztą nie tylko ja. Potrzebowałaś to trzeba było prawdę pisać, nie koloryzować,kłamać i oszukiwać. ,,Wesołych Świąt"....taki odruch ludzkości...

Po co Ty, dziewczyno, tak motasz? Sama widziałaś, że byli ludzie, którzy chcieli pomóc potrzebującym, wiec po te kłamstwa, krętactwa i ckliwa historia o biednej, samotnej matce i chorych dzieciach? :-0

Kasia:* Mirabelka:* Wesołych Świąt dziewczynki! Ancia-dobrze wiesz,ze z dobrego serca Ci chciałam pomóc, ale niestety nie wierze juz w Twoje słowa,i nie wiem,czy potrzebowałaś,czy nie potrzebowałaś pomocy,nie wnikam,ale czekam na ustalenia Policji.

Nie wiem, że osoboa, która tu pisze to "ta" ancia czy nie "ta" ancia, ale ktoś, kto kłamie na temat zdrowia własnych dzieci jest nienormalny. A reszcie nie wspomnę :-0

Ilości,i zdrowia dzieci dodajmy Mirabeelko! No cóż, są różni ludzie, nie pojmiemy wszystkich ludzkich zachowań, ale... jeżeli autorka jest rzeczywiście z domu dziecka,to tym bardziej się to nie klei w jakąkolwiek całość... Zreszta ja jej juz nie wierze.

Ale Anciu musimy też ci za coś podziękować.Dzięki twoim kłamstwom nam ,,kwitną przyjaźnie" :-)