Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

psssssssssssst :))) no coz, ale makielki zjadlam,pierogi z grzybami i kapucha zjadlam,nawet dziubnelam karpia:D nie jes tak zle,aaa i jeszcze grzybki marynowane,sloik caly:D i mam 4 sztangi papierosow,dwie kupie pojutrze:) i mysliwska jeszcze zjadlam buhahaha

Gość pssssssssssst
Dycham sobie chwilkę, piję piwko i czekam aż ferajna wróci...Poszli do mojego brata w odwiedziny. Jest nawet sympatycznie, pomijając fakt, że robię za kucharkę, kelnerkę i sprzątaczkę :D

heh,a Ty co do brata nie poszlas?ja jeszcze z lozka nie wstalam:))ale o 13 mamy gosci weic musze sie sprezyc i moze troche pomoc :P winko wjechalo na stol,wiec sie nim zaopiekuje :D Eccchhh :) Niemiecka rodzina tez zyje i ma sie dobrze:)

Gość pssssssssssst
Nie, z bratem widziałam się wczoraj, zresztą na codzień się widujemy i nie chciało mi się zwyczajnie. Zresztą obiad sam się nie zrobi:)

nioslam do stołu grzybki marynowane,i jakims dziwny trafem zniknelo pare sztuk,a z kuchni do pokoju jest moze 5 metrow ups :P:P:P Salatka sie nie zmiescila cala na polmisek,no to powiedzmy,ze z glodu nie umieram :P A u nas jest zawsze w pierwszy dzien swiat duze sniadanie,szwedzki stol,no i zaraz przyjdzie pare osob :D:D:D to sie najem :D:D:D A co robisz na obiad?

hej kobietki :-) Najlepszego po świętach i przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku. Ostatnio zapracowana jestem i mogę nie zdążyć wejść.

Gość to chyba
się gamoniowi upiekło :O

heeeeeeeeeeeeeeeej:))) wszystkiego najlepszego w nadchodzacym 2012 roku !!! Zdrowka,radosci,i milosci :))) Zycze Wam duzo ogorkow kiszonych i bobasków,oraz kasztanków,i Grześków bez czekolady :D:D:D Buzioleeeeeeeeeee:P

No.....wreszcie i ja dotarłam :D Spełnienia najskrytszych marzeń i oby nadchodzący rok nie był gorszy niż ten. Ewcia do Twoich życzeń " dorzucę " --życzę jajek ....jakiekolwiek lubicie ze śmietaną czy tam innym majonezem bądź bez.... :D Ps.Matko tytoniowa ....wiesz,że od jutra koniec z fajkami tak ? czuję jakiś dziwny stan,bo nie wiem czy paliłam ,bo lubię,czy muszę ? :P Mam nadzieję,że przez pierwsze dni pozamykasz wszystkie miejsca w których dostępne są te wynalazki chociażby z powodów inwentaryzacyjnych ...no to dzięki :D

jaki koniec palenia?a ni chu chu :D:D:D Ja sie nie zgadzam :D:D:D Nie zamierzam niczego sobie odmawiac :D:D:D Wiec jak ktoś dobry bedzie mi robic paczuszke,to dajcie znac :P

W Nowym Roku wszystkiego najlepszego :) Dużo zdrówka !!! I życzę każdemu z nas, żeby sprawa się szybko wyjaśniła. Pozdrawiam ciepło!!!

ancia 27 znowu jest "aktywna" na kafe i znowu prosi o pomoc i jedzenie dla dziecka. Na powyższym topiku sprawdziłyśmy jej adres i wszystko się zgadza.

Gość Cześć dziewczynki
Powinnyśmy w FBI pracować :-)

Gość Cześć dziewczynki
ttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5080198&start=90

Hej wszystkim! Watek zostal skasowany,chyba nosil tytul "nie mam co jesc" mam pare stron skopiowanych! Jak tam u Was zdrówko dziewczynki? Naprawde potrzebuje ogórkow kiszonych,grzesków bez czekolady,i kasztanków, fajki na razie mam :-) Buziaki!

Gość wqewrweghejr
Podnoszę, sprawa powinna już ruszyć [6tyg od zgłoszenia dostaje się list o wszczęciu postępowania ] :D

Gość tylko,że cisza, nadal nic nie
wiemy co w sprawie

Gość podnaszacz tematów
up up

Gość dziidiii
cos dziewczynki zamilkly ?chyba to jeden pic na wode fotomontarz

Gość juyk
hehe bo gówno jej zrobią niska szkodliwośc idiotki