Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Przystojniak był zły,załamany i zobaczcie jak mu humor szybko wrócił.Jak to facetom dużo do szczęścia nie trzeba ;-)

Zakłamana ja nie wiem gdzie o tej porze mogę nabyć stopery :) Poza tym ( tego tez nie wiem ) czy to się opłaca kłaść bo za 4 h powinnam wstać,a imprezy końca nie widać. Więc kawa i fajka na bank .

Przystojniak Ty romansujesz z Prawą Tykwa i wyznajesz jej miłość :D :D ( no chyba,ze ona Twoja luba ) :D dżizas :D

Mąż właśnie opala mnie .Mówi,że jest równouprawnienie :)w ramach tego robi kawę ,ktoś chętny ? Leny napij się kawy od razu Ci się polepszy wiem co piszę :D :D Przystojniak nie możesz się bawić Tykwą :D

Leny,jak po kawie się nie polepszy,to już bardziej się tez nie spieprzy ,to jak ? siedzisz z nami ?

Dobranoc , ja tez pochodze po tej stronie i popatrze na tematy , milej nocy :)

Kasiu co my tu same zostaniemy.Ja Was rozumiem,że musicie w nocy spać,no,ale .....za ściana graja " miała matka syna " :D :D

zakłamana-ja-86 Szpadyzornia Donguralesko Matko kafeteryjna czy translator to tłumaczy na jakis bardziej nasz ? :D

Nie,ale raz,ze swieta,dwa,ze w czwartek tutaj jest wielka impra urodzinowa,i jakies osobliwosci wazne przyjda,i ogolnie tlum ludzi bedzie,na domiar zlego moj organizm wlasnie zaplanowac na czwartek @ :( na wyjazd i na tyle pracy chyba zlosliwy jest ten moj organizm:(