Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość ****nowa****
też jestem nowa :-)

zakłamana :D zapożyczę sobie to do opisu gg niech córka w głowę zachodzi o co mamie chodzi :D ( potem rozszyfruję to po swojemu )

A obojetnie , lubie pogadac , jezeli tylko moge powiedziec cos ciekawego na dany temat to staram sie mowic

Gość ****nowa****
Leny ale aktualnie nie mamy tematu :-(

Gość ****nowa****
ha ha to nawet 18 lat nie masz?

Spadłam: Szpadyzornia :) to jedyny rap jakiego slsucham,,ale jest mega wspanialy Ja poszlam spac,nikt mi nic nie zapodal na dobranoc to nie :P buziole robaczki

I własnie napisalem ze staram sie rozmawiac , o tym co sie rozmawia :D

Nowa Ty się nie nabijaj ,bo nie wiadomo ile Ty masz ? :) ogólnie jesteś " nowa" na wątku czy z nazwy ? :D

Gość ****nowa****
Ewka słodkich i kosmatych snów:-) Podoba ci się moje nowe wcielenie?

zakłamana jak nie jak tak .Przeciez pospiewałas syna jedynego o tzo chodzi :P.Dobranoc pracowita mróweczko :D

Gość ****nowa****
Spadłam inteligentna z Ciebie kobieta ;-)

Gość jajo w smietanie
idę łowic karpie ;P

Gość ****nowa****
uwielbiam ,,jaja" :-)

ale porządziliscie wczoraj wszyscy sie zmyli :D:D:D Ciekawe,czy ktos juz wstal ?:D Ostatni nudna niedziela,ide ogarniac lazienki i kuchnie,ale mi sie nie chce ;/ buuuuuuuuuu

Gość karamurestoi
biedna ancia :( nikt jej nie rozumie :(

Gość obserwator wątku ;)
prosze o pomoc dla synka 13:01 magda2380 Opis: "nie chodzi tu o moje marzenia a marzenia mojego synka ale jak na moje sily mam duze problemy by sama bez pomocy spełnić marzenia 5 letniego synka jest mi bardzo bardzo przykro iz sytuacja nasza sie tak pogorszyla. odeszlam od ojca synka z powodow jego problemow alkoholowych,wiazalo sie to z czestymi krzykami jego na mnie jak i z przemoca nic nam nie pomaga.mieszkam z synkiem na wynajetym mieszkaniu przez ojca i jestem swiadoma iz po sezonie grzewczym bedzie konieczne opuszczenie mieszkania.Staram sie o przyznanie mieszkania komunalnego niestety zalamuje mnie fakt iz procedury takie trwaja do 3 lat. Nie mam na kogo liczyć.dwa lata temu podczas operacji zostalam zarazona mssa (zarazony organizm)co sprawia mi duzo trudnosci w podjeciu pracy.Obecie staram o grupe inwalidzka.Ojciec uchyla sie od platnosci alimentow na synka,obecnie trwa procedura egzekucyjna ktora musi przebiec dwa miesiace czyli do polowy lutego.Obecnie nie posiadamy jakichkolwiek dochodow,utrzymujemy sie z pomocy mopr ktora wystarcza na wykupienie karty doladowujacej prad oraz na kilka dni jedzenia.Wiem ze synek marzy o swoim pokoju do zabaw jak i cwiczen edukacyjnych,teraz ucieka z pokoju do kuchni.Bardzo bym chciala sprawic synkowi te radosne chwile by nie odczul ze nie ma potrzebnych witamin,rzeczy,obuwia zywnosci czesto pyta czy mamy jakiegos cukierka czy wafelka co sprawia mi bol ze nie moge mu tego podarowac. Nie mamy zadnego innego zrodla pomocy pisalam do roznych fundacji w udzieleniu pomocy w postaci odziezy zywnosci w udzieleniu pomocy w urzedach o udzielenie mieszkania,niestety nie otrzymalam jakiejkolwiek odpowiedzi.Posiadajac gronkowca zlocistego licze sie z tym ze atak jego w moim organizmie moze byc jakilkowiek atakiem ostatnim i nie bedzie ratunku dla mnie,modle sie codziennie by to nie nastapilo,bardzo pragne dac synkowi radosne dziecinstwo i dlatego pisze do Panstwa o udzielenie pomocy w miare swoich mozliwosci. Nie prosze o kwoty pieniezne chociaz brakuje nam na oplaty mieszkaniowe lecz o pomoc dla synka w postaci zywnosci odziezy art chemicznych Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc,poniewaz kazde ziarenko rozkwitajace to blask slonca i radosci.Bardzo dziekuje rowniez przyda sie pomoc w postaci zywnosci i chemii na swieta

wesołych swiat:))))!!!! Dużo zdrowka:) biła kielbasa, sliwki w czekoladzie, bobaski, kiszone ogorki, galaretka,saltka...barszcz czerwony, ja piernicze,co schudl\am to tu przytyje::D:D:D:D

Gość pssssssssssst
Wszystkiego świątecznego życzę :) Ewka, nie powiem, żeby Twoje menu było jakoś specjalnie świąteczne:P ale najważniejsze, że masz ogórki kiszone:D Pozdrawiam:)