Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiechnięta hihi

umówiłam się z nim na piątek do niedzieli, co ze sobą wziąść

Polecane posty

Gość onaaa samaaa
a kto placi za hotel?

Gość uśmiechnięta hihi
wszystko na pół, nie chce by mi stawiał cokolwiek tak uzgodniliśmy

Gość onaaa samaaa
a przystojny jest?

Gość buee
znają się 3 tygodnie tylko z neta, będą spać w jednym pokoju, seksu nie będzie :D dziewczyno wiesz w jakie kłopoty się właśnie pakujesz? psychopaci są na początku takimi właśnie miłymi, spokojnymi kolesiami jak z sąsiedztwa. on seksu będzie miał tyle z Tobą ile nawet nie śniłaś, a i to hardcore, oni nie lubią po ciemku na misjonarza. przynajmniej weź ze sobą jakiś kij albo coś. :D

Gość uśmiechnięta hihi
z twarzy jest w miarę, niski ale osobowość ma pociągającą

Gość uśmiechnięta hihi
wyluzujcie co mam wziąść i jak się zachować?

Gość yyyhyyyyyyyyyyyyyym
po co wzieliscie jeden pokoj? wierzysz w to ze do niczego nie dojdzie skoro jest taki pociagajacy?;)

Gość onaaa samaaa
na sympati sie poznaliscie czy inny portal?

Gość ida29
wrazie czego kup sobie gaz jest nie drogi za zawsze moze pomoc

Gość dziwynaddziwami
piwo.... no ok niech jest piwo ale kabanosy?to moze zrob taka deske roznych wedlin albo serow ,jakies krakersy czipsy ,moze ale same kabanosy? a z restauracji nie mozecie zxamowic do pokoju

Gość uśmiechnięta hihi
nie na sympatii wzieliśmy jeden pokó żeby gadać nie do ścian tylko do siebie

spokojnie baby tak maja ze same sobie wkrecaja ;) ona sama przed soba sie probuje tlumaczyc i wam tez by nie wyjsc na nie wiadomo jaka, sumienie robi swoje :D ale wiadomo ze co do czego to beda sie rznac :D autorak tematu sama dobrze o tym wie :D

Gość uśmiechnięta hihi
nie wiem naprawdę nie wiem jedziemy tam pierwszy raz bede wczesniej postaram sie cos w tej restauracji zabajerować czy spodenki i koszulką beda okej? do spania?

Gość uśmiechnięta hihi
nie bede się rżnąć bo nie biorę aktualnie tabsów i nie ma mowy

Gość dziwynaddziwami
to zalezy.....takie do kolan?a nie masz szortow i koszulki takiej normalnej letniej pizamy? jesli z kasa krucho moze przygotuj wczesniej w domu jakas salatke kanapki korki czy cos te kabanosy tak dziwnie

Gość uśmiechnięta hihi
spodenki czarne do kolan i koszulka biała tak myślałam, bo za krótkie spodenki to nie chce, nie chcę kusić ja bede jechać z 1,5 h i nie wiem ile jeszcze tam bede czekac bo on po pracy, może chipsy po prostu beda okej?

Masz 30 lat a zachowujesz się jak dziecko.. 3 tygodnie i noc razem w jednym hotelu ? Uważaj by nie była ostatnia, skad Ty sie urwalas...

Gość uśmiechnięta hihi
po prostu to czuję, mam zaufanie, miałam takie 10 lat temu i było trafne i teraz znów

Gość dziwynaddziwami
czipsy,nachosy jakis dip kabanosy jakis ser plesniowy i bagietka :) ok niech sa te spodnie do kolan i top bawcie sie dobrze

"uśmiechnięta hihi nie bede się rżnąć bo nie biorę aktualnie tabsów i nie ma mowy" jedziecie w nieznane wam miejsce do hotelu aby wziac jeden pokoj na spole a nie oddzielnie aby w nocy miec z kim sobie pogadac ? hahaaha kogo ty chcesz oszukac ? chyba tylko siebie :D

No ale Twoje pytania mnie rozwalają, jaka piżama, czy piwo i kabanosy będą ok? Na pierwsze spotkanie z dojrzałym facetem chcesz kupić browara i kabanosy ? Tak robią koledzy mojego faceta jak umawiają się na mecz przed tv..

RZNIECIE W CI.PKE BEDZIE JAK NIC :D ZWLASZCZA WIECZOREM PO TYCH BROWCACH A ZE TABSOW NIE BIERZESZ TO CO Z TEGO PREZERWATYW NIE MA ? :D aaa i jeszcze jedno NIENAWIDZE OBLUDY !!!!!

Gość dziwynaddziwami
ona chyba chce takiego kumpelskiego spotkanoa na t wyglada

Gość uśmiechnięta hihi
mylcie sobie co chcecie, tak jest zaplanowane i tak zostanie zrealizowane i po mogę wam dać znać co i jak chodzi mi o to żeby bawić się miło ale nie myślcie tu o seksie

Gość onaaa samaaa
a na jakim portalu moge spytac?przygoyuj sie raczej na to ze on bedzie chcial skonsumowac,wszakze nie na darmo jedzie 150 km i placi 3 doby w hotelu...

onaaa samaaa mowisz o nim tak.. a myslisz ze po co autorka tam jedzie ? pogadac ? przeciez wiadomo ze po to samo...

Gość uśmiechnięta hihi
przecież ja też płące za ten nocleg i żarcie ! jadę po kumpelsku jak coś wyjdzie z tego na dłużej to fajnie jak nie to trudno, będa andrzejki i chcemy się wygadać i poszaleć u was od razu ruhańsko to będzie normalne spotkanie

Gość onaaa samaaa
ja podziwiam autorke za odwage, badz co badz to obcy facet nie wiadomo co mu do lba strzeli, a jesli wyrazila zgode na spanie w jednym pokoju, to on juz miecz szykuje na bank

"przecież ja też płące za ten nocleg i żarcie ! jadę po kumpelsku jak coś wyjdzie z tego na dłużej to fajnie jak nie to trudno, będa andrzejki i chcemy się wygadać i poszaleć" OBLUDNA KOBIETO SAMA PISZESZ ZE CHCESZ SIE WYSZALEC WIEC NIE SCIEMNIAJ ZE NIE BIERZESZ W OGOLE POD UWAGE RUCHANIA SIE Z NIM... bo sie sama dyskredytujesz... :P