Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiechnięta hihi

umówiłam się z nim na piątek do niedzieli, co ze sobą wziąść

Polecane posty

Gość Hairfire
fhgrsxh - faktycznie, coś dziwnie to wyglada. dlonie duże i stopy, a reszta jakaś krótka.

autorko szczęścia zycze:) ja swojego tez poznałam ale na Sympatii i lepszego nie mogłam wymarzyc,tak wiec powodzenia;)

Gość weikar
a ja zapytam czy ma na imie Marcin albo Rafal?

Gość weikar
wiesz, ja mam kolezanke, wyzsza od meza o chyba 10 czy 15cm, naprawde to widac, nosi tez obcasy i sa najswietniejsza para jaka znam, naprawde i z wygladu i z zachowania. Ja bym sie nie bala wzrostu, ale ja dostalam troszke w dupe od zycia i mam moze inne priorytety...bo tak naprawde czego sie boisz? ze znajom i cie obsmaruja?

Gość weikar
ona jest wysoka, z 170cm a on jak ma z 160 to wsyztsko. Ja sama spotykalam sie z facetem, ktory mial ok 160cm bo byl troszke wyzszy tylko ode mnie a ja mam 150cm....teraz mam wspolokatora, ktory ma ok 165cm....wiesz, nie mozna tak mowic, ze wstyd bo niski....jakbym ja spotkala ogarnietego faceta to bym sie go trzymala nawet jakby nie wiem jak niski byl.....

po prostu się z tym nie spotkałam nigdy a facet ogarnięty jest i naprawdę zrobił wrażenie mimo że znam wielu panów i wysokich przystojnych itakie tam no zobaczymy co z tego bedzie może on nie bedzie chciał wyższej, ale dzwoni i pisze sms to chyba go wzieło :) trochę się boję wewnętrznie

Gość weikar
wiesz, pamietaj, ze boimy sie kazdego nowego zwiazku....a dla znajomych moze byc to zaskoczeniena poczatku, ale jak go poznaja to zaakceptuja a jesli nie to i wzrost mu nie pomoze :] no a ludzmi przypadkowymi chyba nie bedziesz sie przejmowac.....ja sama zakochana jestem w czlowieku, ktory wygladem odbiega od przyjetych norm, ale jakby tylko chcial ze mna na powaznie to na bank bym nie zwracala uwagi na nikogo....

Gość weikar
hehe, jest czarny :) i sporo juz komentarzy na ten temat wysluchalam, nie boj sie :D ale komentarze mam w dupie

Gość weikar
nie, on mieszka u siebie a ja mieszkam tez zagranica....ale troszke Polakow tu jest i jak przylatuje do mnie to czasem slysze, ze Polka, ktora sie puszcza itd. A ja nie bede nikomu tlumaczyc, ze znamy sie od kilku lat i ze on jest bardziej wartosciowy od niejednego Polaka. MOja rodzina wiedziala o jego istnieniu jak bylam w Polsce, ojciec byl bardzo przeciwny....teraz mieszkam sama poza Polska i nie wiedza, ze odnowilismy kontakt

Gość weikar
dzieli nas bardzo duzo kilometrow. On ma tylko tate, nie wiem czy wie, ze odnowil kontakt ze mna, tez raczej zachwycony by nie byl....na razie nie planuje nic bo nie mamy warunkow na to zeby cokolwiek zaplanowac, za duzo przeszkod na razie

Gość weikar
na razie nie....on musialby zrezygnowac z tego co ma tam a ma bardzo duzo a ja w jego kraju sie nie widze raczej, inny swiat....moze kiedys

więc nie wiadomo co z tego wyniknie? ja cały czas o Nim myślę, ciekawe czy On myśli o mnie coś ... chiałabym wiedzieć już teraz czy coś na poważnie będzie czy nie jestem w gorącej wodzie kąpana................. zapytam się Go chyba za jakiś czas czy coś bedzie czy nie zeby się nie zadłużać albo coś wymyśleć by być razem, by spróbować

Gość vfgtrg
jest autorka? Co sie dzieje, jakies nowosci?

hahahaha a nie mowilem :D seksu nie bylo, pewnie tylko sie przelizali przemacali on jej strzelil palcowe a ona mu zwalila ustami :D noo ale seksu nie bylo :D