Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiechnięta hihi

umówiłam się z nim na piątek do niedzieli, co ze sobą wziąść

Polecane posty

Gość onaaa samaaa
ale sama pomysl, bedziecie sami w hoyelu dwie noce, on napewno bedzie probowal, to oczywiscie od ciebie zalezy czy do czegos dojdzie, ale on bedzie probowal na bank

Gość uśmiechnięta hihi
ok obiecuję wam opisać co i jak mam jego namiary, jego dane adres, prace, nr rejestracyjny auta, wszystko co chce on chce się spotkać i ja, ode mnie wyszło spotkanie po części gadamy naprawde non stop, nigdy tego nie poznałam, wiemy o swoich problemach i upodobaniach jak bedzie ruhacz to wsiadam i spadam stamtąd ale wątpię

Gość kldsahgkjl
http://www.fakt.pl/Poznal-kobiete-przez-internet-Zabil-ja-w-realu-razem-z-zona-Potworna-zbrodnia-w-lodzi-,artykuly,112845,1.html http://www.fejsik.pl/14-latek-zamordowal-na-randce-zaaranzowanej-na-Facebooku-a1122 http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Brutalny-rozboj-zamiast-randki-z-mloda-blondynka,wid,12300524,wiadomosc.html http://www.karasmierci.info.pl/bialystok072003.htm zarówno ze znajomościami przez internet jak i nowymi znajomościami w realu trzeba uważać

Gość uśmiechnięta hihi
jak by to ktoś napisał to też bym tak jechała ale stało się to mi i uwierzcie mi na słowo i odpiszcie tak jak ja to opisuje

Gość onaaa samaaa
ja jakby byl ladny to bym sie poruchala

Gość uśmiechnięta hihi
jest ładny ale ruhania nie będzie

Gość uśmiechnięta hihi
dobra spadam spać odezwę się jeszcze pA

uśmiechnięta hihi jest ładny ale ruhania nie będzie hahahaha gadaj zdrow albo nie lepiej skacz tak pierdolic bo w sumie to zalosne :D zachowujesz sie jak mloda zaklamana gowniara a masz przeciez kobieto 30 lat :P

Gość uśmiechnięta hihi
wrócę tu i napisze co i jak

ewentualnie jestes tak gluupia i naiwna chociaz nie sadze patrzac na twoj wiek choc troche powatpiewam w twoja dojrzalosc a wiec jestes raczej zaklamana...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja juz to przerabiałam,tez sie spotkałam w hotelu z kolegą seksu miało na 100 procent nie być,no i jak myślicie to sie skończyło????????????

Gość ehehei7uy
Boże Boże Boże Boże :o co ty piszesz dziewczyno :o jedziesz z facetem którego nie znasz do obcego hotelu do wspólnego pokoju do jednego wyra ? :o co ty myslisz że jak facet się przy tobie położy i będziecie po piwach to sobie spokojnie zaśniecie :o mam nadzieję że cię nie zabije :o

Gość nkyfvb
nie zabije,tylko nerkę wytnie;)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
seks był!!!!!!!!!!! i u ciebie tez bedzie,bo tak to juz jest

Gość ulapulaaa0987
sama się oszukujesz bo potrzebujesz czułości i faceta może nie do seksu ale jednak do pieszczot, glupio ci to powiedziec głośno że jedziesz do hotelu z obcym kolesiem więc puszczasz bajka że tylko pogadać. Moja droga pogadać to równie dobrze może u ciebie w mieście, przeciez mógłby do ciebie przyjechać wziąć sam pokój w hotelu żeby przekimać noc a ty przespałabyś sie u siebie w domu i potem od rana spędzić cały dzień na spacerach rozmowach kolacji. Ale rozumiem że wspólna noc w hotelu jest bardzo podniecająca ech obyś nie żałowała.

ja pierdole ales ty ehehei7uy obiektywna a jak myslisz autorak bedac w jednym lozku po piwach z facetem ktory jej sie podoba co bedzie robic ? rozmawiac ? wkurwia mnie takie gadanie ze facet zly ze mysli o ruchaniu a ona biedna bezbronna naprawde jedzie tam tylko pogadac ....

ulapulaaa0987 pisalem juz to wczesniej po pare razy ale autorka albo jest tak glupia i naiwna albo jest naprawde mega obludna :d

Gość ona chyba ,,
mniej niz 20 lat, to nie mozliwe by kobieta ok 30 taka pojebana byla, a te kabanosy to juz wogole szok!

Gość ona ona ona 123
a gdzie go poznałaś,na Sympatii?

Gość ona ona ona 123
a co wy ją tak oceniacie?przecież jedzie sobie na spotkanie z chłopakiem ,o co chodzi?dorosła jest przecież

Gość możesz braść
co chcesz

Gość kjdlsghoiu
a potem go o gwałt oskarży, bo ona nie chciała...

Gość Anonymous hackers
Autorka jest jakaś niepoważna. Facet płaci za hotel kupę kasy. Jeśli ludzie spotykają się w hotelu na weekend, to zawsze w grę wchodzi weekend. Jak z nim nie chcesz spędzić nocy na seksie, to umów się gdzie indziej. U niego, na mieście, czy coś.

Gość ona ona ona 123
no tak ,ona winna?!?

Gość ona ona ona 123
ja wam powiem tak..wszyscy co piszą tu ze ona jedzie na seks sami by chcieli,niestety;) :)) i zazdroszczą

ona ona ona 123 wyjazd stad glupia szmato bo widze twoj maly mozdzek nie ogarnia o co w tym temacie chodzi...

Gość ona chyba ,,
pewadac?nie ze ona , ja tez 7 lat temu spotkalam sie z facetem z netu,, do tej pory jestesmy razem, al o hotelu nawet nie bylo mowy, pierwsze spotkanie spacer kawa, bal sie mnie pocalowac , fajne spotkanie, minelo juz duzo czasu ale do dzis wspominamy wiec nie rozumem autorki, po co jej odrazu hotel jak cche z nim pogadac

Gość ona chyba ,,
pogadac mozna przy kawie na spacerku, eh glupia dziewczyna , a pozniej sie dziwia ze faceci kobiet nie szanuja, jak ma ja sznowac jak po 3 tyg pisania umawia sie z nim hotelu na week z kabanosami, szok

"po co jej odrazu hotel jak cche z nim pogadac" proooszeee jak to po co ? PRZECIEZ WIADOMO PO CO :D