Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiechnięta hihi

umówiłam się z nim na piątek do niedzieli, co ze sobą wziąść

Polecane posty

Gość Hairfire
Ma krótkie rączki i wielkie dłonie? Krótkie nóżki i wielkie stopy? Cóż...

Gość LUDZIE ALE JESTESCIE
I JESZCZE NICK UKRADŁA, ZOBACZYCIE ZE JUTRO TAMTA ODPISZE DOPIERO

Gość Hairfire
A mnie imponują ludzie z władzą. Bo napieprzyć się za małe pieniądze, to żadna sztuka i nie uważam tego za wyczyn. Można ciężko pracować umysłowo.

Gość Hairfire
Wiem, w budowlance nie ma małych pieniędzy. Ciężko mnie doili, jak się budowałam. Ale z obserwacji wynika, że ani bystrzachy tam nie znajdziesz, ani nic w tym stylu.

Gość Hairfire
Słownictwo ubogie, są wulgarni i wiecznie napaleni. Bałam się tam iść, bo chyba jeden przez drugiego na pokaz ... cóż nie czułam się między nimi dobrze.

Gość Hairfire
Cóż nie zawsze chodzenie do kościoła i bycie patriotą to dobrze. Wygląda to na elektorat Kaczyńskiego. Głosował pewnie na pis? :O

Gość Hairfire
A opowiadał coś o byłych związkach? Dlaczego w tym wieku jest sam?

tak opowiadał miał jakąs laskę młodą długo z nia nie był ale zakochał się z inna był około roku ale poszła do innego ogolnie spotyka sie z dziewczynami ale jest niski i nikt Go nie chce zato

Gość Hairfire
Hmm... uważaj, różnie z tym bywa. Przyglądaj mu się, w tym wieku bez żadnego poważniejszego związku to różnie bywa.

wiem wiem, ale nie mam jak nawet się przyglądnąć bo mieszkamy daleko ;) z 300km będzie niektórym się udaje niektórym nie ale zrobił na mnie wrażenie, pełno tych facetów się kręci wokoło ale to On jakoś mi zaimponował tylko kourwa te nieszczesne 160 cm :(

Gość Hairfire
Mój brat taki ruchacz pospolity, a nawet on był w kilku związkach, w tym jeden pewnie jakieś 3 lata, a ma 25 lat.

Gość Hairfire
A Ty byłaś w poważniejszych związkach?

Gość Hairfire
Też niezbyt bogato, związki troszkę nas uczą, potem dużo łatwiej oceniać nam sytuację.

Gość Hairfire
Wiesz, dla mnie i oglądanie narządów, to i tak za dużo jak na pierwsze widzenie. Więc nie wiem, czy to ty taka staromodna? :P Od razu do hotelu.. jak dla mnie to niepojęte.

Gość ida29
usmiechnieta a na jakim portalu Go poznalas? pytam bo chcialabym sie gdzies zapisac ale nie wiem dzie warto

no zdarzyło mi się to pierwszy raz, chodzi o narządy i o hotel mimo że wiele miałam propozycji chodziło mi o to że nie było seksu,że tu jestem nie na czasie moja koleżanka chciałabyć i co? 2 miesiac z nie wiadomo kim

Gość Hairfire
Wierz mi, to nie jest norma z byle kim.

Gość Hairfire
A gdyby jednak do czegoś doszło, to znasz dokładne jego dane? Znalazłabyś tatusia? :P

Gość Hairfire
To dobrze. Ale moja znajoma też niby znała, ale uciekł do Anglii i na dziecko nie płaci.. :O

Gość fhgrsxh
a nie ma on tej karlowatosci? krotkie raczki i nozki? Moze byc cos w genach, pozniej wasze dzieci moga to przejac. Obadaj sprawe

Gość Hairfire
A mój kuzyn i tak ożenić się nie chce, mimo że dzieciaka trzasnął. Nie ma to jak pragnąć dziecka i zapewnić mu bezpieczeństwo i miłość obojga rodziców. A koleżance to współczuje, nawet alimentów nie dostanie. Porażka i wstyd w rubryce ojciec NN. :O