Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia--28

5w1 szczepiłyście tą szczepionką dziecko ?

Polecane posty

Gość Asia--28

Jak Wasze dzieci czuły się po niej ? Zauważyłyście jakieś działania niepożądane ?

Szczepiłam. Pentaxim czy jakoś tak. Żadnych dolegliwości poszczepiennych nie było u nas, dosłownie nic, jakby szczepionki nie było.

Pielęgniarka jednak uprzedziła nas, że mała może w nocy źle spać, że możemy mieć wrażenie jakby była rozpalona, ale żeby nie panikować, no i że może pojawić się luźka kupka... ale nic z tych objawów nie zauważyliśmy, choć może spała jakoś niespokojniem, ale myśle, że to dlatego że to ukłucie ty bylo dla niej przeżycie, do tego była jeszcze żółtaczka czyli 2 ukłócia + ROTARIX do wypicia.

Gość takkkkk8
moja miala lekka goraczke,ktora przeszla po nocy.Za pierwszym razem trwala caly dzien,za drugim zaczela sie o 22.00 a za trzecim miala stan podgoraczkowy ,ktory zacza lsie kolo 24.00.Wiec za kazdym razem lepiej to przeszla,ale ja i tak zawsze mam stracha przed szczepionkami.Nastepne czekaja nas dopiero w maju.

Szczepiłam obu chłopaków 5 w1 i po żadnej szczepionce nie było gorączki ,złego samopoczucia obrzęku w miejscu kłucia -nic

moja dostawała Infanrix 5 w 1. nigdy nie było żadnych skutków ubocznych, nawet gorączki :)