Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prawiczkiem i jestem

nudny i przez to nie mam dziewczyny. Najgorsze że wiem dlaczego ale

Polecane posty

jakoś nie potrafię nic z tym zrobić. chociaż pozbyłem się już wszystkich kompleksów to cięzko coś zmienić

Kompleks - zbiór budowli lub urządzeń. Byłeś właścicielem jakichś włości lub fabryk?

Gość spokojnie znajdzie sie
jak twoja nudność się przejawia wg ciebie ?

Hej, lukas? A czemu by nie? Na świecie jest przeludnienie, dziura ozonowa się powiększa, wycinają amazońskie lasy, lody na biegunach się topią... ;)

wiesz, że nakłanienie do samobójstwa jest karalne? Nudność przejawia się w braku interesującej przeszłości. Cięzko budować przyszłość z dziurami w życiorysie.

Ale jest ujemny przyrost naturalny. Zresztą masz rację. Trzeba dać glebie odpocząć. A poza tym jak jeden zginie to dwóch będzie miało co jeść :)

"wiesz, że nakłanienie do samobójstwa jest karalne? Nudność przejawia się w braku interesującej przeszłości. Cięzko budować przyszłość z dziurami w życiorysie." Szkoda, że głupota nie jest obwarowana odpowiednimi sankcjami. Tak samo ciężko życie będzie Ci ułożyć bo masz piega na nosie, jeśli to sobie wmówisz. Ale nie ma sprawy, skoro tak Ci łatwiej. W Polsce ujemny. Ale co do uzdrawiania świata, jeszcze głodni powinni zjeść bezrobotnych i właściwie było by pięknie.

Ale czasem bezrobotni są głodni. Ostatniego będą musieli zjeść syci albo pracujący.:)

Gość Wkurzona złotowłosa
Nie podoba ci się punkt, w którym jesteś? To się rusz, nie jesteś drzewem. I nigdy nie będziesz miał tyle czasu, co teraz.

Generalnie zwisa mi po śmierci co zrobią, choć kremacja wydaje się najciekawsza. Byle nie było pomnika i zajmowania miejsca na cmentarzu. A teraz może przyłączę się do autora;) 🖐️ Kolorowych