Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humanitarna ola

Powinien być jakiś humanitarny sposób na utylizację bezdomnych zwierzaków.

Polecane posty

Gość Humanitarna ola

A nie potem męczą te zwierzęta i petardy do pysków wsadzaja. Jest jakiś fundusz, gdzie można na to wpłacać kasę?

Gość zegda
co masz na myśli?

Gość Humanitarna ola
wyłapywanie i usypianie

Utylizacja (łac. - wykorzystanie) wykorzystanie (potocznie także zniszczenie) surowców odpadowych lub materiałów, które straciły wartość użytkową, np. makulatury w papiernictwie, złomu w hutnictwie czy fekaliów do nawożenia. zastanów się moze, co piszesz!

A ja się zgadzam z autorką. Zwierzęta zyja w nieludzkich warunkach w schroniskach bez szanas na znalezienie domu. Czy mieszkanie w klatce to jakieś zycie dla zwierzęcia? kiedy szukałam na allegro kotka, to widziałam, ze całymi miesiącami pojawiały się ciągle jedne i te same aukcje starszych zwierząt, na które nie było chętnych.

nie mysl w ten sposób,pieniądze powinny iśc na sterylizacje i kastracje zeby nie rozmnażały się niepotrzebnie,a nie zabijac juz te które juz żyją

Z powodu kilku wariatów mamy sterylizować albo zabijać ? To może dzieci też bo jakaś tam matka zabiła ? Jesteście chorzy. Wielcy obrońcy zwierząt mordercami :)

Gość Humanitarna ola
Żadne państwo nie jest tak bogate, by wykarmić zgraję bezdomnych zwierzaków. Szczególnie w kryzysie.