Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ethella

niezręczna sytuacja

Polecane posty

Gość Ethella

Mam problem. Mianowicie wśród moich znajomych znajduje się panna X, z którą nigdy nie miałam jakiś super kontaktów, ale w wakacje, gdy zbieraliśmy się całą ekipą, często była, parę razy byłam u niej na domówce. Jest dla mnie znajomą, o tyle. 2 tyg temu byłam z X i paroma osobami na imprezie u naszego wspólnego znajomego. X miała mieć za tydz urodziny, więc pytałam ją o plany, powiedziała, że robi u siebie. W ubiegły czwartek miała urodziny, zaproponowałam jej spotkanie się na papierosa, ona zaprosiła mnie na torcik, wpadły do niej też inne dziewczyny, nasze wspólne znajome. Wyraźnie wtedy mówiła, że w ten weekend który teraz bd organizuje domóweczkę urodzinową. I przejdźmy do meritum - dziś wszyscy od X dostali wiadomości zapraszające na melanż oprócz nie. Nie wiem jak to zrozumieć - 2 razy mówiła przy mnie o urodzinach po czym mnie nie zaprasza? Zadzwonić, zapytać o co chodzi, olać, udać że nic nie wiem o wiadomościach i zapytać jak gdyby nigdy nic o plany na przyjęcie? Nie chce się wpraszać na chama, nie wiem czy zostałam specjalnie pominięta, czy przez przypadek, z drugiej strony melaże u niej zawsze były na zasadzie - dzwonisz do X i pytasz czy możesz wbić, a teraz proszę, zaproszenia. Nie wiem jak to rozumiec i co robić :

Gość ojojojk
może ma tym razem ograniczony budżet, albo jak raz chce zapanować nad ilością osób w mieszkaniu... Sama mówisz ze to tylko taka panna z otoczenia, czemu ona miałaby traktować cię jako blizszą osobę??