Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna anna

niemiec chce mnie za żonę - a ja mam w sobie nienawiść do Niemców

Polecane posty

Gość taka jedna anna

2 lata się z nim spotykam. Zakochany po uszy a ja nie lubię Niemców. Myślicie że wyleczę to w sobie?

Gość e4y5w53y3
jak możesz to robić naszym dziadkom i spotykać się ze szwabem to już gorszy może byc tylko rusek !

Gość magdalenaaaa
dodam ze ojciec i dziadek cale zycie w niemczech przepracowali

Przezylam tam 7 lat, skonczylam tam studia, mialam chlopaka Niemca, ktory lubil Polakow, Polske, jego rodzice tez byli na tak, rozstalam sie z nim jednak, bo nie moglam zniesc jego typowo niemieckich przywarow. Mowilam sobie wtedy: Nigdy wiecej!! I co, pare lat pozniej znowu zakochalam sie w Niemcu, to milosc mojego zycia (nie jestesmy jednak razem,on ma dziewczyne, lecze sie wlasnie z tego uczucia:)). Mysle, ze wszystko zalezy od czlowieka, nie mozna generalizowac, sa fajni Niemcy i sa totalne glupki. Niektorzy nadaja sie na mezow, inni nie.

Gość wolalabys
ruskiego? ;P

Gość Polski warchol
No to wes sobje mnie ja jesten typowym polakem ,ze zgnityni zebami ,oblesny i obrosniety ,czasem smierdzi mi z geba bo szczotki do zebow urzywan raz w tygodniu w piatki ,gdy sie kapie , zarabiam 1.300 zl. czyli bede mogl cie utrzymac i naszych potomkow,oczywiscie jak wszystkiego nieprzepije od czasu do czasu zarobisz pare kopow w zad ale to zdrowe dla polskich kobiet,bo one to lubia i potrzebuja nas prawdziwych polskich facetow.

taka jedna anna 2 lata się z nim spotykam. Zakochany po uszy a ja nie lubię Niemców. Myślicie że wyleczę to w sobie? Haha czy ty k...czytasz co sama piszesz?

Gość Gość
Dnia 22.11.2011 o 02:46, Gość taka jedna anna napisał:

2 lata się z nim spotykam. Zakochany po uszy a ja nie lubię Niemców. Myślicie że wyleczę to w sobie?

Chora na łeb, nie lubić Niemców ale pozwalać się mu dymac 2 lata, krety//nka 

Gość mietek

To normalne, nikt przy zdrowych zmysłach nie lubi szwabów