Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenaaaa

Nie czaje facetów, nie umiem czytać między wierszami, może błędnie interpretuje?

Polecane posty

Gość magdalenaaaa

Podoba mi się facet. Pracujemy razem. Można o nim powiedzieć: schamiały, przystojny, burak (I ja mogłam tak o nim powiedzieć do czasu...) do szkolenia na szkoleniu przez 8h oczu nie mógł ode mnie oderwać, kątem oka obserwowałam go i myślałam: spier*** gościu po szkoleniu jak gdyby nigdy nic, podszedł i spytał: czy zwiedzimy miasto (w którym odbywało się szkolenie) z początku nie zgodziłam się, uległam dopiero wieczorem, zdanie moje o schamiałym buraku poszło w odstawkę, Drugi dzień szkolenia wyglądał jak pierwszy W pracy, był dla mnie miły, trzymał ogromny dystans do mnie - podobało mi się to Kiedyś zaprosił na kawę - nie odmówiłam i nagle coś we mnie pękło potem 2 kawa, trzecia, spacery przypadkowe spotkanie w klubie na tańcach, noc przetańczona a teraz..... stan początkowy - zchamiały burak Ani me ani be do mnie,nawet cześć nie odpowie O co mu chodzi?

Gość magdalenaaaa
Panowie, on w waszym języku mówi o co mu chodzi?

Gość magdalenaaaa
ludzie co mam zrobic? dlaczego zadawał się ze mną a teraz olewa na całej linii??

Gość annnaaaa klara
faceci sa dziwni to marsjaanie tez ich nie rozumiem

Gość pszczolka maja za horyzont
dałas mu tylka po tych tańcach????

Gość magdalenaaaa
nie dałam, nie uprawialiśmy seksu

Gość on chciał miło spędzić
czas na szkoleniu, ty tez ciesz się ze było miło i niczego więcej się nie doszukuj a chłopa musisz se znaleźć innego

zrozum, mamy mózg i fiutka i trzeba trafić na takiego który ma odpowiednio dużo krwi aby zasilić oba na raz a nie tylko jeden z tych organów

Gość magdalenaaaa
no ale wiecie, coś jest nie na rzeczy po tym szkoleniu w Pradze, "przyjaźniliśmy się" jakiś miesiąc teraz nadal w pracy mnie obserwuje oczywiście udaje że tego nie widzę nie chce czuć się jak kula u nogi więc nie narzucam się jest strasznie oschły, ja wręcz przeciwnie nie nie dla tego by obdarzył mnie choć nicią lubienia

Gość magdalenaaaa
tak jest samotny od lat wiem że nic bardziej tak nie wkurza człowieka, jak na niemiłe zagrywki bądź dogryzki, odpowiadają przyjemnym spokojnym głosem, z całą otoczką kulturalnej wypowiedzi

Gość cxv xv
olewalas go wiec bylas dla niego wyzwaniem- facet zaczal polowac i w koncu cie zdobyl a wtedy prfzestalas byc juz wyzwaniem. juz go nie krecisz bo cie ma. tak to dziala

Gość magdalenaaaa
ale nie zdobył mnie, trzymałam go na dystans a że raptem 3 razy kawa - cóż jedna jaskółka wiosny nie czyni swoją drogą mam 26 lat, on 31, a przeżywam to jak stonka wykopki

Gość anna rodrigez 26 lat....
czyli olał mnie ostatecznie?

Gość magdalenaaaa
hah na to wygląda

Gość magdalenaaaa
hmmm a może, mogłabym go na nowo poderwać tylko jak?

Gość magdalenaaaa
muszę znaleźść faceta, najlepiej mało skomplikowanego

Gość magdalenaaaa
idę po pracy na 1h fitnessu i 1h siłowni może tam kogo wyczaję?