Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupac amaru

Jestem brzydka.

Polecane posty

Gość no to sie zabij
albo siebie zaakceptujesz albo sie męcz i odrzucaj wszelkie sugestie

Gość tupac amaru
zastanawiałam się, czy są osoby, którym udało się zaakceptować mimo tych przeciwności. bo wiesz, patrzysz w lustro widzisz potwora, ludzie patrzą na ciebie - również widzą szpetny kawał mięcha. jak pomimo tego zaakceptować się i nie czuć się gorszym od atrakcyjnych ludzi? a nawet jeżeli nie atrakcyjnych, to chociażby estetycznych.

Gość juykjghjhh
A ja Ci powiem,że również nie mam normalnej twarzy i wiem co czujesz. Własnie jak to określiłaś "małpia" pomimo braku progeni, ale na deser mam bardzo krzywe zęby - każdy w inną stronę. Schodzi mi szkliwo i nic nie mogę z tym zrobić.Mam zeza,przebarwienia wokół ust które maskuję pudrem jednak wystarczy sie zasmiac czy odruchowo przejechać językiem i już są widoczne. Twarz trzeba mieć ciągle sztywno i poprawiać co chwilę bo przebarwienia są w kacikach i wokół, dosłownie jak tęcza:) Pozostaje laser, ale nie mam pieniedzy na niego.Ponadto - mam wielkie, obwisłe piersi których nie wspomaga zaden masaz,balsam ujedrniajacy itd. Wszystko mi idzie w piersi i w biodra, nogi zaś mam takie krótkie i zbite,wyglądam jak koczkodan.Po prostu masakra. I to wcale nie jest tak łatwo zrzucić.Dbam o siebie ale co z tego.Po gimnazjum pozostała mi trauma której pozbyłam się dopiero w liceum dzięki cudownym ludziom, nabrałam dystansu do świata i nie ukrywam że podobaja mi sie dziewczyny zadbane, podziwiam je i wiem ze ja nigdy nie bede tak wyglądała(pozbylam sie zludzen) ale trzymam się z ludźmi i lubimy się za wnetrze,a nie wygląd.W zyciu bym nie przypuszczała, ze to powiem.

Gość ndasubdiwebd
ja tez jestem brzydka, pisalam tu w nocy zreszta, mala, mam krotkie nogi, baryla bo nadwage mam. akceptuje siebie? nie wiem ale po prostu sie pogodzilam z tym, jak wygladam.

Gość tupac amaru
zazdroszczę Ci tego podejścia... ja nie potrafię. umiem tylko zazdrościć, wszak one mają lepsze życie, o którym ja mogę jedynie pomarzyć.

Gość tupac amaru
nie czujesz się gorsza? jak sobie z tym radzisz? dręczy mnie uczucie, że jestem człowiekiem gorszej kategorii. o ile w ogóle mogę się mieć za człowieka.

Gość ndasubdiwebd
po prostu przestan sie porownywac do innych

Gość tupac amaru
jak mam tego nie robić, skoro żyjemy w dzikim świecie, gdzie wygląd jest jednym z elementarnych punktów? czuje się po prostu gorsza, gorzej traktowana... bo nie jestem tak atrakcyjna jak otaczające mnie kobiety. nogi 14 cm krótsze od tułowia, yeah.

Gość Nataliaa.....
Ciezko pogodzic sie z tym, ze nasz wyglad (budowa, kształt twarzy) nie sa od nas zalezne. Ze ładne osoby, poprostu dostały taki list polecajacy od boga ;) Bo wiemy, ze to nie jest zadna ich zasługa. Dlatego ja nie wierze ze da sie w pelni zaakceptowac, ten fakt bycia brzydkim. To jest nie mozliwe.

Gość kosmetyki organiczne
skupcie sie na uczciwej robocie to nie w glowie wam bedzie wpatrywanie sie w lusterko i wydziwianie 🖐️

Gość tupac amaru
co ma uczciwość roboty, do tego jak wyglądam i jak odbierana jest moja fizyczność? chcę być tylko równie atrakcyjna jak te wszystkie w miarę estetyczne kobiety.

Gość tupac amaru
up