Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guta

buty na zabawę andrzejkową

Polecane posty

Gość guta

czy mogę na koturnie? -wygodne,ładne,czy koniecznie szpilki?

Gość madagaskar_
a kto Ci cos narzuci? idz tak bys czula sie wygodnie a nie ze pozniej pol imprezy bedziesz siedziec w kacie i marudzic ze Cie nogi bola :) choc sama sie dzis zakochalam w szpilkach ktore znalazlam na allegro http://allegro.pl/nowe-szpilki-platformy-41-czarne-zip-i1951313191.html sama nie wiem czy bym dala rade w nich chodzic - moje nogi nie sa przyzwyczajone do wysokiego obcasa... wiec ja na imprezke zalozylabym albo sredni obcas albo niemalze plaskie ja bym postawila bardziej na stroj a buty jakos dopasujesz :P albo zorbisz jak ja na dobrych zabawach gdzie juz decyduje sie na wysoki obcas - bedziesz tanczyc bez butow :P

Gość oh my life
Oczywiscie, ze mozesz, ale wszystko zalezy tez od reszty stroju, czy masz bardzo elegancka sukienke, czy tez taka, ktora dobrze zgra sie z koturnami. Do eleganckiej sukienki lepsze beda takie: http://llovereligion.blogspot.com/search/label/pointy%20shoes Jesli chcesz fachowej porady to wstaw zdjecie tych butow no i stroju, ktory planujesz zalozyc :-)

Gość guta
dzięki za wsparcie,założę jednak koturny,reszta niezbyt elegancka,wiec powinny pasować,a wygodne do tańca,że hej!(sprawdzone na niezobowiązującej potańcówce)

Gość guta
szpilki z allegro interesujące,zamki -ciekawe,a czy wygodne będą? do krótkiego występu zapewne-tak,a do tańca?-zabrałabym inne też ,aby potańczyć!

Gość eeeeeeeeeeeee..........
boże mozesz iść nawet w kapciach. Ale masz problemy... Maja byc wygodne- bo będziesz tańczyć!!!!!!

Gość anka 1872
Przede wszystkim wygodne, na wysokim obcasie albo platformie żeby wydłużyc optycznie nogi. Fajne buty widziałam na zakopiance wsalonie Evita w Krakowie. Warto podjechac i sprawdzic.

Gość conatopowiesz
Wszystko zalezy od kreacji :) Przymierz do stroju, wrzuc na ijakwygladam.pl i przeslij linka to ocenimy :)

Gość Wróżka Agnieszka
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Niedługo Andrzejki, dlatego też chciałabym zaprosić Was na moją stronę http://oczamitarota.pl/! Jeżeli macie jakiś problem, jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś o swojej przyszłości to z pewnością będę mogła Wam pomóc! Pozdrowienia dla Wszystkich! Wróżka Agnieszka!