Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia3211

zdradaaaa

Polecane posty

Gość kamcia3211

czy jesli wasz chłopak/mąż/narzeczony by was zdradził to chciałybyście wiedzieć z kim, kiedy, dlaczego, jak i gdzie czy raczej nie? ja chyba chce takich wyjaśnień, ale boję sie usłyszeć ich, nie wiem co robić.

Gość kmael
chciałbym wiedzieć tylko "dlaczego, kiedy, ile razy" i nic więcej

Gość kamcia3211
mój zdradzał mnie w naszym domu, znalazłam zdjęcia

Gość móż w plecy
Taka wiadomośc z kim jest dla mnie bez znaczenia a juz tym bardziej ile razy z ta czy tamtą. zdradzielś- twój problem.Zdardziłes znaczy nie kochasz- a za takims kims plakac nie bede.Bo niby jak można miec pozytywne uczucia wobec kogos kto wsadza mi nóż w plecy. Moze jedynie cmoknac mnie w dupe i adieu!!!

Gość kamcia3211
no właśnie ja chce dać szansę, nie wiem czy dam radę, bo mam przed oczami te zdjęcia, chcę wiedzieć jak, ile razy, z kim to już wiem, nie wiem czy ta wiedza mi pomoże czy pogrzebie ostatecznie

faceta, który by mnie zdradził od razu bym skresliła. Zdrady nigdy bym nie wyczyła- to za bardzo boli, poza tym jak sie kogos naprawde kocha to sie nie zdradza.

mnie by interresowalo tylko z kim, jak bym sie dowiedziala to bym wynajela jakas szajke psycholi ktorzy by ją tak pozadnie zgwalcili ze by jej sie odechcialo cudzych chlopow, wiec jesli ktoras ma ochote na nie swojego faceta to lepiej uwaga bo traficue na MNIE!!!!!!!!!!!!!

Gość ale gapa
sexifleksi ty to fantastka jesteś albo bardzo młodziutka i niedojrzała istotka.

Gość Magdalena 28
Nie rozumie jak można zdradzać najkochańszą osobę wybaczysz ale i tak będzie Cię to gnębić a tym bardziej jak będziesz chciała drążyć detale z jego ust to pogorszy twój stan ducha mimo wszystko powodzenia w twoim związku będzie dobrze trzymanko

jezeli jestes na tyle silna zeby zyc ze swiadomoscia ze twoj ukochany pukal inna to spoko, ja bym sobie wolała w łeb strzelic niz sie tak mordowac psychicznie reszte zycia. Jestem za słaba.

aa i oczywiscie zanim dostałby ode mnie porządnego koopa w doope, to chciałabym sie dowiedziec z kim! dlaczego! ile razy!? jak długo mnie oszukiwał?! a potem spadoowa z mojego zycia:)