Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 2012

CO ROBICIE W SYLWESTRA W 6-7 MIESIĄCU???

Polecane posty

Gość przyszła mama 2012

JW

ja tylko u rodzinki. A, ze rodzina jest duża to na pewno bedzie wesoło :) Będzie to już końcówka 6 miesiaca :)

Ja miałam jeszcze do tego drugie malutkie dziecko i w dupie miałam sylwestry nie sylwestry.Wolałam spać...:)

Gość do znajomych na domowke
albo w domu zostaniemy

Gość będę wtedy w 7 miesiącu
do znajomych pójdziemy albo oni do nas;)

Ja w zeszlym roku byłam w 6 mcu ciązy i spędzilismy go w domu z mężem,ale za to w Andrzejki w 5 mcu pobalowałam do 7 rano na domówce!!..:) ocywiscie ja całą noc o 2 Karmi ;)

Gość friwah
Ja już dawno w ciąy nie jestem, ale będąc w niej właśnie w tych miesiącach byłam na imprezie domowej.Nawet nie kupowałam sobie jakiejś specjalnej kreacji, bo szkoda było mi wydawać kasę na coś, czego już potem nie założę. Ale myślę, że i babka w ciąży może iść spokojnie na imprezę w jakiejś knajpie, restauracji, przecież nie musi non stop tańczyć, ani pić, apojeść sobie, zatańczyć jakiś wolniejszy kawałek może, a od muzyki dziecku chyba nic się nie stanie.

Gość noszę w sobie ciebie
vvvvvvc

Ja bede w 16/17 tc i pomimo,ze mama zostanie z dziecmi to nie wiem czy gdzies pojdziemy ,czy zrobimy fajna kolacje w domku i wieczor filmowy ..Mamy jeszcze opcje isc na bal,ale nie wiem sama...

mój synek miał 3 tygodnie więc robiłam domówkę u siebie :) my + 2 pary. Było super, a Młody przespał od 20 do 4, co mu się nigdy wcześniej ani nigdy potem nie zdarzyło :P a, no i z racji karmienia cyckiem piłam karmi , a reszta jakieś tam drineczki w tym roku Młody będzie miał rok i 3 tyg, i jedna z tych par co była rok temu akurat będzie w 5 miesiącu więc też robimy cichą domówkę :) tylko tym razem ja się winka napiję :)

wieczór z myszką mickey ;) potem sztuczne ognie :) ... soczek ananasowy ... i pewnie po 12 sen :) jak sie ma 3 letnie dziecko a sama masz w sobie 6 miesięcznego dzidziusia wiadome że nie będzie balować w sexownej mini na balu do białego rana i mocno zakrapianej imprezie ... dla mnie sylwester nie różni się wiele od innych dni w ciągu roku . . . może jestem odmieńcem ale nie ciesze sie z wskoku do nowego 2012 roku ...

Gość cismarch
Ja będę na początku 6 miesiąca w sylwestra. Ale jeszcze nie wiem gdzie go spędzę...najprawdopodobniej w domu, bo z mężem to domatorami jesteśmy raczej ;)