Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazeetaa

czytalyście wczoraj gazete wyborczą?co z ecikowym

Polecane posty

Gość gazeetaa

ja wlasnie zapomnialam kupic gazete wyborcza, bylo tam o zmianach ktore maja wprowadzic od sycznia 2012, czy ktoras z was czttala???

Gość gazeetaa
* becikowym

Gość no oczywiście że dla becikoweg
o :D co za glupie pytanie :D

Gość akikomiko
saleminkaa8 jesteś poyebana...

akikomiko NIE WYDAJE MI SIĘ :) JA URODZILAM DLA PRZYJEMNOSCI POSIADANIA A NIE DLA AMRNEGO TYSIACA,WIEC POY JESTES TY ANALFABETO

biedne te wasze dzieci-totalna patologia,mamusie rodza by dostac pieniadze i to tylko tysiac ktorego nei ma po tygodniu hehe a potemw MOPSie stoicie i blagacie o jakeis marne rodzinne itp.

Gość akikomiko
saleminkaa8 Goń się 🖐️ Po chooya wchodzisz na tematy, które cię nie interesują paniusiu? Rozumiem że nigdy dziecka od podatku też nie odpisywałaś??? Bo po co?

Gość Patrycja_______________L
Prawda jest taka, ze jak ktoras zachodzi dla becikowego, to na 100 kontroluje wszystko i bedzie miala badania przed 10 tygodniem - i dostanie becikowe w przyszlym roku. Pozdrawiam mamusie ktore zalapaly sie jeszcze w tym, bez owych zaswiadczen. Ja dowiedzialam sie kolo 16. Bylo to wspaniale uczucie, niespodzianka ale niesamowicie pozytywna bo z milosci wiec radosc ogromna. To ze nie bedzie becikowego dowiedzialam sie przypadkiem z internetu (no bo SKĄD skoro rząd nie kwapi sie informowac o nowych przepisach - ze trzeba latac w panice i sikac na testy ciazowe jak sie okres spoznia kilka dni zeby zdazyc przed tym 10tyg. no i umowic sie na wizyte oczywiscie do ginekologa co moze sobie trwac troche.) Generalnie, becikowe dostana te ktore planowaly. A czy dla becikowego czy dla samego faktu posiadania dzieciaka, to tego nikt nie sprawdzi i dziwie sie ze ktos w ogole pisze takie rzeczy. Chyba jako temat do bulwersu i dyskutowania, a przeciez nie ma o czym.