Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaciazarnakobietkaaa

CZY TO MOZE BYC ANEMIA W CIAZY????????PROSZE O POWAZNE ODPOWIEDZI!!

Polecane posty

Gość zdesperowanaciazarnakobietkaaa

witam!! jestem w 7 tygodniu ciazy, mialam juz pierwsz usg drugie mam we wtorek zeby zobaczyc jak rozwija sie dziecko w 5 tygodniu mialo 5,5 mm(mam nadzieje ze odpowiedni rozmiar, wielkosc) jednakze ja czuje sie caly czas ospala i to naprawde caly czas potrafie wstac o 2 i byc dalej spiaca, jestem ciagle slaba niemam na nic ochoty niemam sily nawet odkurzacza zniesc na dol do schowka po schodach, wszystko mnie meczy czesto sie czuje wrecz jak na kacu ze tak powiem czy to moze byc anemia w ciazy ???? dodam ze jem regularnie i wszystko na co mam ochote oczewwiscie bez przesady , ale niechce zeby stalo sie cos dzidzi

Gość trhyjt433333
TO ZRÓB SOBIE SKROBANKĘ

Gość zrob badania to sie dowiesz
Zresztą to normalny objaw ciąży, odpoczywaj i przestan się zamartwiac:)

Gość lalai
tak oczywiście że można znam wiele takich przypadków

Gość zdesperowanaciazar
właśnie zastanawiam się nad aborcją farmakologicznabo skoro płód tak mały to chyba jeszcze można ? a anemia mi przejdzie po poronieniu ?

Gość Luiza aaa
Hej, ja jestem na początku 8 mc i mam anemie, która jest ze mną całe zycie.. Nie rozumiem kobiet ktore panikuj i przesądzają, lekarz Ci powie co masz jeść itd jeżeli zobaczy potrzebę, oczywiście leki tez dostaniesz.Ja jeszcze dodam że mam niedokrwistosc heh wiec pełen wypas :/ Nie jestem moze okazem zdrowia, ale dzidzia rozwija sie prawidłowo, ja poprostu bardziej na siebie uwazami odpoczywam duzooo, mam takie dni w których nie jestem w stanie wstać z łóżka ze zmęczenia, ale daje radę...musze jeszcze dodać ze przez prawie 7 mc wymiotowalam teraz mi dopiero przeszło, przytylam tylko 5 kg ale i tak wszystko jest ok, moim zdaniem nie ma sensu sie na zapas martwić! Bo co ma być i tak bedzie...

Gość lalai
zdesperowanaciazarnakobietkaaa nie przejmuj się tymi głupimi wpisami powtarzam jeszcze raz że to normalne a Ty poprostu dużo odpoczywaj i witaminki kolejne dostaniesz po wizycie u lekarza jeżeli okaże się żę naprawdę masz anemię

Gość Luiza aaa
Najlepiej kupić witaminy dla kobiet w ciazy, do tego żeby miały tłuszcze omega...kup jakieś najlepsze.Ja stosuje już ponad rok, przed ciąża już uzywalam.Do tego Żelazo ale to już na receptę, oczywiście o ile bedziesznpotrzebowała.Moze sie okazać ze wystarczy ta dawka która jest w witaminkach.Ja mam 400% na dzień heh masakra!