Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyżka w szklance

gdzie poznac nowych ludzi?

Polecane posty

Gość łyżka w szklance

powiedzcie mi,gdzie mozna poznac jakichs nowych znajomych.mam meza,dzieci ale znajomych nikle ilosci,bardziej zalezy mi na facetach,chetnie poznalabym jakiegos i nie myslcie tylko ze maz mi sie znudzil i szukam kogos na boku,nie nie.ja bardzo kocham meza i nic z tych rzeczy.tylko chcialabym miec tez jakiegos kolege.

Gość lonard
Czujesz, że nie masz nikogo bliskiego by podzielić się swoimi problemami. Chcesz odmienić swoje życie, poczuć się lepiej, wygadać się lub szukasz pomocy przy rozwiązywaniu trudnej dla Ciebie sprawy. Zacznij działać, ale nie samotnie! Wejdź na http://psychospace.pl/start/ i zobacz w jaki prosty sposób można poprawić sobie samopoczucie i na nowo zacząć cieszyć się życiem.

Gość lonard
Czujesz, że nie masz nikogo bliskiego by podzielić się swoimi problemami. Chcesz odmienić swoje życie, poczuć się lepiej, wygadać się lub szukasz pomocy przy rozwiązywaniu trudnej dla Ciebie sprawy. Zacznij działać, ale nie samotnie! Wejdź na http://psychospace.pl/start/ i zobacz w jaki prosty sposób można poprawić sobie samopoczucie i na nowo zacząć cieszyć się życiem.

Gość lyzka w szklance
jeszcze jakies inne rady?

Gość mimiss
Fajny jest np taki serwis gochat.in, i w dodatku nie ma tam zboczeńców jak na innych czatach, dlatego większa szansa że spotkasz jakiegoś nowego kolegę:)

Gość łyżka w szklance
nie chce zebyscie zle mnie zrozumieli ale chcialabym miec kolegow zeby przebolcowali porzadnie moj odbyt no ale meza kocham