Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZAS ZIMOWYCH ZAKUPÓW

kupujecie w tym roku kurtkę/płaszcz i kozaki? ile przeznaczacie?

Polecane posty

musze kupić bo nie mam kozaków i kurtki/płaszcza ale ceny w sklepach są zabójcze:O

Gość Luiza aaa
Ja w tym roku jestem w ciazy stad nie będę kupywalq nic nowego ale tak normalnie to co sezon kozaki 400-500zl kurtka/plaszczyk 500zl.Nie mówię o jesieni...bo tez podobnie...

ale na każdy sezon kupujesz kozaki za 5 stów? tak niszczysz? skoro są drogie to raczej porządne, skórzane z firmowym logo i co? po 1 zimie do kosza?!

Gość na diecie...
kozaki 300 zł kurtki/płaszcza nie kupuje w tym roku

Kurtkę mam z zeszłego roku dałam coś ok 200 zł. Buty sobie kupiłam nowe, takie płaskie za 180 wciągane. Płaszczyk dostałam używany bo jestem w ciąży i specjalnie nie będę kupować na jeden sezon.

Gość na diecie...
czapka 45 zł :) rękawiczki, szalik z zeszłego roku

Gość Lilopooo
ta pisać to ty se możesz...jak ty chodzisz,że styrasz kozaki za 500 zł? Bo fasony w dzisiejszych czasach nie zmieniają się co rok...Co rok jest wszystko i nic.

Gość a mnie maz zrobil
niespodzianke i kupił kurtke za 1150 zł. Boje się ja nosić, bo droga, Skórzana. :) A na kozaki szkoda mi kasy, nosze zeszłoroczne. Jak cos mi wpadnie w oko, to moze kupię. Zawsze kupuje skórzane, bo nie śmierdzą i się nie rozwalają. Kiedyś udało mi się kupić za 180 zł, naprawde extra, noszę trzeci sezon :) przecena była z 300 :) Ale mam jeszcze inne. Maż mi kupił. :) Fajnego mam męża. Kocham go. :)

Gość magdalenaaaa
kupiłam 2 pary kozaków w sklepie przyfabrycznym Badury, zapłaciłam 550zł, gdzie w sklepie 1 para moich kozaków kosztuje 570zł. Z Krakowa do Wadowic samochodem 30min, jak korki są. Kurtko/płaszcz kupiłam w Reserved 300zł, choć 3 płaszcze kupiłam w tamtym roku na wyprzedażach w Paryżu za 80euro

Gość Luiza aaa
Nie do kosza do pudła...na punkcie butów mam świra naprawdę! zreszta to samo z ciuchami :/

Gość piekne imie:)
ja wydalam na jedno i drugie 300 zlotych

Gość Ayabtavajj
Ja co roku kupuje i kurtkę i buty rożne ceny, głownie w promocjach ale co sezon na ten rok ma kilka park kozakow a i tak kupiłam nowe

Gość q)
a ja mam jedna pare o na wiecej mnie nie stac bo i tak kupuje co roku tanizne wiec sila rzeczy na jeden sezon

Gość lillali
kupiłam kozaki za 260. Kutkę mam z zeszłego sezonu (kosztowała 170 przez internet) więc zimowych zakupów powaźniejszych nie przewiduje/

Gość hildegardajas
ja też jestem w ciąży - mam zeszłoroczne porządne kozaki za 300 zł; i drugie z jasnej skóry sprzed 2 sezonów za 400 zł; - mam płaszcz przedciążowy W tym roku kupiłam sobie tylko długie zamszowe kozaczki na płaskiej podeszwie (szare;)), kurtkę ciążową za 200 zł, czapke, szalik, rekawiczki

ja musze kupic kozaki bo poprzednie sie rozklejaja.. szukam takich do 150zl:/ i nawet tyle ciezko bedzie mi jakos wygospodarowac :/

Gość rgfegwe
kozaki czarne z ccc mam 3 sezon kosztowały 129 zł, kozaki brązowe kupione rok temu 149 zł, trepy kupione 2 lata temu kosztowały 279 zł ale sa już bardzo brzydkie i brudne a nie da się ich wyczyścić taki materiał więc wychodzę w nich jak wiem że nie będę się musiała pokazywać ludzią :) płaszcz z orsaya 119 zł 3 albo 4 sezon- to chyba mój najlepszy zakup kocham ten płaszcz. Kurtka sportowa snowbordowa 3 sezon koszt 299 zł, kurtka czarna z kapturem 4/5 sezon koszt z tego co pamiętam jakieś 279 zł jest bardzo fajna itd ale krótka i rzadko w niej chodzę bo mi po prostu w tyłek zimno!!

Gość gość
Mama kupiła mi płaszcz za 7 tys zł zebym przyjechała do domu na pare dni. No i musialam kupić bilet i przeleciec :/ oprócz tego sama kupiłam pare kurtwk inplaszczy w podobnej cenie wiec szokuje mbie fakt ze wam Kozaki za pare stawek starcza na pare sezonów. Przeciez Zwykle uggsy kosztują ok 900 zł , a mam ich pare par. Chyba zacznę doceniać to co mam :o Ok, mieszkam za granica, ale moja rodzina mieszka w Polsce i to oni za wszystko płaca, moje zycie tam, ciuchy itp, wiec zeb nie było ze jacyś zarobkowicze

Gość gość
Nic nie kupuję w tym roku bo mam dużo butów i kurtek.

Gość gość 190
350 zł...