Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilikoko

POWIEDZIEĆ JEJ????

Polecane posty

Gość lilikoko

od wczoraj fagas mojej koleżanki wysyła mi na NK wiadomości o treściach typu kocham cie pragne jesteś taka i taka jakies uśmieszki nie wiem czy on nie wie że jestem jej kumpelka choc od dawna sie nie widziałysmy ja mam go w dupie mam faceta i dziecko napisałam temu dupkowi że znam Bożene i bardzo ją lubie i ciekawe co ona na to sama nie wiem czy ją powiadomić o tym co pisze ten gnój

Gość Eeerrr...
Oczywiscie, ze powiadomic nie czekajac na to, co on odpisze. Robi idiote nie tylko z siebie, ale przede wszystkim z niej. ja chcialabym wiedziec na jej miejscu.

Gość lilikoko
nienawidze palantów którzy zdradzaja w jakikolwiek sposób weszłam na jej profil i pełno nma zdjęc z tym durniem więc są razem nadal ona zawsze była taka cicha zakompleksiona widać po zdjęciach że świata poza nim nie widzi załamie sie biedna

Gość Eeerrr...
Na pewno nie bedzie jej latwo, ale to nie przez to, ze jej o tym powiesz, tylko przez to jaki jest jej facet. Zawsze mozesz powiedziec temu losiowi, ze sam ma jej powiedziec, a jak nie, to Ty to zrobisz.

Gość lilikoko
dziś rano odpisał pali jana że nie wie o co chodzi i że dostaje coraz więcej wiadomości tego typu wygląda mi na dupka teraz został przyłapany na gorącym uczynku i próbuje wmuwić że ktoś za niego to wysyłał dziwne że teraz pozuje na kochającego narzeczonego bożenkuje cały czas i nie wie o co chodzi a jeszcze niedawno wysyłał mi sprośne teksty gnój myślał że na to polece może inne sie łapały ale ja otworze jej oczy niech zobaczy jakiego ma palanta nie pokasowałam wiadomości jestem gotowa podac jej loginy niech wejdzie i zobaczy co wypisywał

Gość jarzębinka czerwona ......
dlatego własnie nie mam konta na tego typu badziewiach :o

Gość lilikoko
najpierw skontaktuje sie z jej siostrą zeby nie robić za wczasu zadymy wypytam co i jak powiem w czym rzecz gnojowi świerzbi kutas to już ja mu podraoie że popamięta hoho

Gość eeewerwrw
Też doradzam Ci abyś powiedziała, niech dziewczyna zna prawdę ;)

Gość lillali
może ktoś z jego konta pisze, żeby mu problemy narobić. znam z autopsji taki przypadek tyle że z konta przyjaciółki pisał jej mąż, z którym się rozwodziła.

Gość ja86sia
powinnaś oczywiście jej powiedzieć (na jej miejscu pewnie chciałabyś wiedzieć, że jesteś z gnojem? bo ja tak) i to jak najszybciej!

Gość ja86sia
a godziny wiadomości masz, niech Ci w takim razie facet powie co w tych godzinach robił :) może był z Bożenką? jeśli tak to jest kryty, jeśli nie - ściemnia :)

Gość lilikoko
co ty zna mnie dobrze choć nie widziałyśmy sie pare lat i ona jest chyba za granica nawet dlatego próbuje złapac kontakt z olką jej siostrą nieszkałyśmy w sąsiednich miejscowościach ja sie wyprowadziłam bożenka wie że mam dziecko i faceta i co sądze o zdradzieckich palantach ona jest z nim pare dobrych lat jest spokjojna i niesmiała zakochana w nim po uszy a on ma ryj zboka i fałszywy uśmieszek załatwie go nie będzie pożądna dziewczyna płakac przez zasrańca

Gość lilikoko
wiadomości pisane były o różnych porach po 15,o 5 nad ranem o 21 coś,a dzisiejszy w którym pali huja przyszedł po 7 rano wszystko mam nie kasowałam ona wie kiedy jest w chacie razem mieszkają a on pewnie będzie sie wypierał i mydlił jej oczy

według mnie, chyba lepiej wiedzieć wcześniej niż za późno

Gość lilikoko
słuchajcie napisał że właśnie informuje bożene o tym co do niego wypisuje obrażając go i nie znając potem napisał kilka wyzwisk powiedział żebym sie odpierdoliła wyzwał od upośledzonych intelektualnie ona weszła na mój profil ale nic nie powiedziała co mam zrobić?

Gość lilikoko
npisałam jej wszystko czekam może coś napisze

Gość wewertrtrtrt
idiota boi sie więc pierwszy ją zawiadamia i z ciebie chce zrobić wariatke powie że to ty go atakujesz a on jest święty przecież jak mu uwierzy bierz pod uwage ze ty będziesz najgorsza i może cie znienawidzic on pewnie będzie jej wbijac że próbujesz zniszczyć ich związek

Gość wewertrtrtrt
idiota boi sie więc pierwszy ją zawiadamia i z ciebie chce zrobić wariatke powie że to ty go atakujesz a on jest święty przecież jak mu uwierzy bierz pod uwage ze ty będziesz najgorsza i może cie znienawidzic on pewnie będzie jej wbijac że próbujesz zniszczyć ich związek