Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakaka

co zrobic z wlosami aby wygladały na pełniejsze ...foto

Polecane posty

Gość mozaikakaka
przepraszam, na gęsciejsze...

Gość lilikoko
przestac chodzic do tych debilek fryzjerek które za każdym razem cieniuja je i obcinaja tak że zaraz prawie nic ci nie zostanie dlatago sa takie cienkie pozwól im odrosnąć nie ścinaj nie cieniuj dużo odżywek i maseczek za jakies 2 lata włosy odrosną ci po tym co te debilki ci robiły przez lata

Gość za mną dziś chodzi proste
bardzo fajne są kosmetyki Elseve z kolagenem - w fioletowych opakowaniach, wg mnie włosy są bardziej "mięsiste" w dotyku poza tym, po myciu nakładam piankę, nawijam na prawie suche włosy grube rzepowe wałki, suszę, zostawiam chwileczkę żeby włosy ostygły ładnie włosy się unoszą :)

Gość ghfghfghh
ja tu kurwa nie widzę mocno pocieniowanych włosów :d ale może jestem ślepa..

Gość ale gapa
Jak ktoś ma cienkie włosy to choćby stawał na rzęsach to i tak nic nie poradzi. Owszem można łykac witaminy, wcierac różne lotiony-pomaga ale dopóty je stosujemy w momencie odstawienia wszystko wraca do stanu poprzedniego. Moim zdaniem wiele mają tu do powiedzenia hormony.

Gość ndasubdiwebd
no to chyba masz problem ze wzrokiem jak nie widzisz, jak mocno sa wycieniowane :O

Gość tegooorocznaa maturzystka.
nie są za mocno wycieniowane, polecam Ci pianki, fajne są te z welli, a jak będą troszkę dłuższe może trwała..? takie delikatne fale u fryzjera?