Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegooorocznaa maturzystka.

pytanie dotyczące studniówki

Polecane posty

Gość zostaw kotke w spokoju
bo to straszna wiocha. nie szkodzi tylko tym dziewczynom, ktore maja nogi chude jak zapalki. nie wiem czemu tyle dziewczyn sie na takie decyduje

Gość zostaw kotke w spokoju
powazny bal czy nie.. to macie dopiero po 18lat :) lepiej wygladac na swoje lata niz jak karykatura

Rozmiar noszę 65G ale często zwężam obwód bo 60 jeszcze w sklepie nie spotkałam. Jeśli chodzi o krój to myślałam nad czymś prostym, mniej więcej coś takiego: http://www.abercrombielife.com/wp-content/uploads/2011/08/57.jpg jednak górę wolałabym w nieco innym kolorze, dekolt prawdopodobnie zrobiłabym w serduszko i doczepiłabym szelki żeby nic nie zjeżdżało ;)

fbfdb ta ślubna sukienka ma jak dla mnie trochę za dużo warstw i wolałabym gdyby była prosta, nie rozkloszowana. Za to ta druga... Jest po prostu piękna! Właśnie podobną do tej mierzyłam ostatnio ale mój biust się w nią po prostu nie wcisnął :( zostaw kotke w spokoju podejrzewam, że gdybym założyła coś a milionem warstw tiulu i toną cekinów również wyglądałabym jak karykatura ;) a jeśli chodzi o klasyczne, nieskomplikowane kroje to myślę, że nie ma tutaj żadnych norm ani granic wiekowych.

podnoszę :)

up

Gość taka jedna co sie zna
Ta ostatnia podoba mi się najbardziej :) chociaż pierwsza też jest całkiem, całkiem ;)

chyba żartujesz :O