Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda mamulka

szukam mlodych mam chetnych do pogaduszek:)

Polecane posty

obecnie od roku mieszkamy w hucie ale to nie jest moja dzielnica:) od zawsze mieszkalismy w rejonie- biezanow-kozłówek a Ty?

Gość dwudziestka piątka
witam dziewczynki, widzę ze się rozkręcacie:) Ja dopiero teraz włączyłam kompa, jestem z woj. śląskiego.

Gość martwiąca się mama
ja jestem z takiej małej wioski niedaleko Tucholi Bory Tucholskie woj. kujawsko-pomorskie :)

moje dziecko włąsnie pierwszy raz zainteresowało sie karuzelka w łóżeczku:) alez jestem z niego dumna bo do tej pory nawet na nia nie spojrzał:)hehe

czesc dziewczyny!!! jestem mama 2,5letniego szkraba. do tej pory was podczytywalam a teraz oficjalnie dolaczam:) synka urodzilam na pierwszym roku studiow, nie robilam sobie przerwy, skoczylam licencjat w czerwcu ale jeszcze jestem przed obrona. teraz jak to mowie, mam moj zasluzony zalegly macierzynski:) z czego bardzo sie ciesze!

Gość dwudziestka piątka
anilka Ja też tak miałam, skończyłam studia mając dwójkę dzieci. A dziś po przedszkolu wybieram się z moimi panami do fryzjera. :) Mam nadzieję, że jakoś przeżyję, bo jadę tam sama... :P

Gość dwudziestka piątka
I jeszcze szukam jakiejś kiecki na sylwestra, bo w tym roku się wybieramy :) Podobają mi się na allegro takie z koronką, z jednym rękawem, i jeszcze z czarnymi cekinami. Więc szukam cierpliwie, może znajdę coś fajnego za niewielką kasę :)

Siemka dziewczyny!!! Mam trochę więcej niż 25 lat (29) ale też uważam się za młodą mamę. Mam córcię, która za 2 dni kończy roczek więc szykuje się impreza. Pracuję zawodowo od momenty kiedy Mała skończyła 3 miesiące, staram się jakoś prowadzić dom choć to trudne zadanie ponieważ Mała jest bardzo absorbująca. Generalnie jest ciężko. Jestem mężatką od 2,5 roku.

Gość dwudziestka piątka
Witaj ;) Najgorzej po pracy wpaść do domu i go ogarnąć... ;) Ja mam dziś wolne i jakoś dzięki temu dom wygląda.

a gdzie się wybierasz na sylwestra? Jakiś bal czy prywatne spotaknie ze znajomymi? My w tym roku wyjątkowo :-o nigdzie. Musze coś dla malych zorganizować z przebierankami itd bo ich to cieszy bardzo. Fajerwerki sobie darujemy. W zeszłym roku najwiekszą atrakcja bylo oglądanie przez okno tatusia którego gonily sztuczne ognie :D:D:D Jak sobie przypomnę jak sie przed nimi chował za drzewem i huśtawką to mi aż łzy ze śmiechu plyną :D:D W tym roku lepiej nie ryzykowac. Jesczez go złapią i co bedzie... :D

Niestety po pracy odbieram Małą od niani i jest tak stęskniona za mną, że nie ma szans na ogarnianie chaty. Wracam do domu dość późno a mąż niestety nie kwapi się z pomocą. Ech.....życie...

Gość dwudziestka piątka
Idziemy na bal... to znaczy mam taką nadzieję. Choć teraz jak sobie pomyślę to mi się średnio chce - żyjemy w takim tempie, że normalnie nie mamy czasu ze sobą normalnie pogadać. Jutro mam zastępstwo za koleżankę i zamiast wrócić do domu po dwóch lekcjach to siedzę w szkole od 8:00 - 13:00 mam przedszkole i zerówkę :) Nawet nie wiem jakie zajęcia im zrobię...ale jutro jest DZIEŃ PLUSZOWEGO MISIA i chyba na tym się skupię. Wydrukuję im różne malowanki z Puchatka i Uszatka i innymi misiami, poczytam im Kubusia i pobawimy się s starego niedźwiedzia :) To chyba dobry pomysł :)

hehe mnie wołaja gary:) ale poki co moj len mi na to ne pozwala:) słoneczko u nas dzis ładnie swieci-trzeba sie bedzie na spacerek wybrac:)

Gość dwudziestka piątka
I jak tam mamuśki? Ja dziś wróciłam z pracy o 15:00 i mam taką stertę do prasowania, że sie chyba poryczę :(

Gość oleofarminka
WItajcie. ja mam 25 lat i 2 mies temu urodzilam córeczkę:) EMilkę

Gość martwiąca się mama
hej jest któraś tu??? :)

Gość dwudziestka piątka
coraz mniej mam tu zagląda...

hej mamcie:) szkoda ze jakos nam sie nie klei ten topic... ja dzis miałam słaba nocke, moj synek przespał cały dzien i cały wieczor wczorajszy i mu sie w nocy spac nie chciało,oj ciezko było... dzis mamy sczepienie troche sie tego boje bo jak sie mały popłakusia to ja chyba tam z nim bede buczec...

Witam!:-) ja mam 19 lat i zanim coś więcej napiszę to zapytam czy mogę dołączyć? Wiem, że nie mieszczę się w przedziale wiekowym ale może zrobicie wyjątek;-) pozdrawiam:-)

hej laseczki Polinka witam 25 odprasowałaś się? ;) U mnie ta czynność nie ma końca. Co jedno rozniosę do szafek to wyciągam z suszarki kolejną turę i tak w koło... Iwcia jak po szczepieniu? Mały dzielnie to zniósł? My mamy zaległe- z lipca! Ale nie mam kiedy iść bo ciągle któreś chore i pediatra tylko kartki do pielęgniarek wypisuje. Może w lipcu się uda ;) Pozdrawiam.

Gość dwudziestka piątka
Ja nic nie robię jak mam wolne tylko piorę prasuję, piorę, prasuję.. eh. :) Synek będzie mieć szczepienie w lutym, 5 lat... tez nie wiem jak to zniesie moje pyskate dziecko ;/

Wiosenna a my się już spotkałyśmy na moim topiku jest nadal aktualny ale jakoś już tam nie zaglądasz. My mamy 6 grudnia wizytę u ortopedy a szczepienie 21 grudnia na szczęście tylko 1 wkłucie.

Gość martwiąca się mama
my mieliśmy mieć szczepienie na początku listopada ale mała ciągle kaszel ma :( chyba w tym roku już nie dostanie tego zastrzyku...

U nas po tej szczepionce będzie na pół roku spokój, ale później może być gorzej bo dziecko czym starsze to więcej rozumie

i juz po szczepieniu, w domku jestesmy... okropne było to szczepienie, dobrze ze sie zdecydowałam na szczepionke skojarzona bo nie wyobrazam sobie zeby małego kłuc 3razy... malutki bardzo płakał a ja razem z nim, myslalm ze mi serce peknie normalnie... nie chciał sie uspokoic dopiero jak dostał cyca to płacz minał. jak wyszlismy z przychodni to odrazu zasnał i spi do teraz. dlatego zaraz zaczne obiadek robic, moze mi pozwoli ten moj skarbek malutki. diewczyny uzywałyscie dla swoich dzieciackow PAMPERSÓW SLEEP I PLAY? kupiłam dzis przetestowac czy dobre... polinkama witaj,ile Twoj maluszek ma lat?