Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania192837373

Zazdrosc o przeszlosc!! pomocy

Polecane posty

Gość ania192837373

Jestem z chłopakiem ponad dwa lata.. poznalismy sie w 2009 roku w maju. wczesniej spotykal sie z jakas dziewczyna ktora do tej pory daje o sobie znac;/ Niby oni nie byli razem przynajmniej tak moj chlopak twierdzi.Krecili ze soba i podobno nawet sie nie calowali..Jak pojawilam sie ja to ona zaczela tez z kims byc az do pazdziernika tego roku. Jestem o nia strasznie zazdrosna bo czesto pisze do mojego chlopaka sredniej tresci smsy ;/ ale on mnie zapewnia ze gdyby chcial to by z nia byl juz dawno ale jest ze mna i z nia nie bedzie nigdy.Tylko martwi mnie jedna rzecz.. dzisiaj gadalam z jej bylym chlopakiem i dowiedzialam sie ze jednak laczylo ich cos wiecej.. spotykali sie.. przesiadywali w samochodzie i na pewno sie calowali.. czemu on mnie oklamal ? ;/ boje sie teraz ze on bedzie chcial znow z nia krecic skoro teraz jest sama. nie wiem co mam zrobic dreczy mnie to.. nie moge do niej napisac bo ona mu to powie a on wezmnie mnie za wariatke.. nie chce zeby mial on z nia jakikolwiek kontakt

Gość ania192837373
prosze poradzcie mi.. jestem bezradna.. dreczy mnie to.. nie moge nawet o tym wspomniec chlopakowi bo ma teraz straszne problemy i nie chce go dobijac