Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Poród!!

Polecane posty

Gość kamila4393

Jestem w 40 tygodniu ciązy i jak narazie nic sie nie dzieje. dzisiaj mam twardy brzuch cały czas ale zadnych skurczy nie czuje, rozwarcie mam 1,5 cm. Strasznie bola mnie dzisiaj pachwiny jak chodze czy to moze oznaczac ze nie dlugo urodze..??

ja 4 dni chodziłam z 1cm rozwarciem, mówili mi, że szybko nie urodzę, bo twarde ścianki szyjki, a le mój syn miał inne plany. Pewnie niedługo urodzisz.Powodzenia

Gość Domi006
Pewnie już niedługo:)

mam dokladnie to samo. Na czw termin a mnie w pachwinach i podbrzuszu boli cholernie i brzuch twardy non stop. Oprocz tego klucia w pochwie. Ale zero skurczy

kamila4393 - to masz identycznie jak ja! Idę jutro wieczorem do lekarza, mam nadzieję że powie mi coś więcej niż "proszę cierpliwie czekać" .

Gość hmm*hmm
a ja Wam powiem ze ci lekarze sami nie wiedza bo ja np trafilam do szpitala dzien przed terminem bo mialam jakies plamienia to lekarz mi powiedzial ze jeszcze troche sobie poleze i ze szybko nie urodzie bo rozwarcie na pół palca,brzuch wysoko a wieczorem tego samego dnia dostalam skurczy i rano nastepnego dnia urodzilam a moja kolezanka jak byla u lekarza tydz przed terminem to jej powiedzial ze rozwarcie na 1,5 cm brzuch nisko i ze urodzi przed terminem a urodzila 2 tyg po.

Gość kamila4393
no ja jutro ide do szpitala, dzisiaj byłam u lekarza i dostałam skierowanie. Powiedział ze bede juz w szpitalu pod kontrolą do rozwiązania. Tylko ciekawa jestem ile ja bede musiała tam leżeć. A dzisiaj ledwo co chodze tak mnie w pachwinach ciagnie. Juz tak bym chciała urodzić...

ja od 2 tygodni mam rozwarcie na 2cm, brzuch nisko, i ten bol, ale to raczej nie w pachwinach tylko po lewej stronie(na wysokosci majtek). Po lewej stronie mam rowniez lozysko ze zwapnieniami. I ciagle mam jakby uplawy/wody czy nie wiem co. No i ten twardy brzuch. I sama myslalm czy nie isc na IP ale nie chce panikowac

Gość kamila4393
Lepiej isc raz za duzo niż raz za malo. Idz bedziesz spokojniejsza. Mam nadzieje ze nie dlugo urodzimy dziewczyny!!!

Gość kamila4393
Mało tego dostałam rozowlnienia jakiegos!!! masakra jakas!!

No to niebawem urodzisz :) Czesto organizm sam sie oczyszcza przed porodem. Powodzenia