Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Mam wszystkiego dosyc kto

Polecane posty

Napisze w skrocie jestem samotna mama 2 letniego dziecka. Z ojcem dziecka bylam krotko nie caly rok jak zaszlam,pod koniec pierwszego miesiaca dowiedzialam sie o jego klamstwach, machlojkach,drugim zyciu. Stalo sie jasne ze nie bedziemy razem .Chcialam ciaze usunac ale moja mama ( z ktora bylo wtedy wszystko ok) powiedziala ze nie mam tego robic, ze mi pomaga itd. Sytuacja dzis wyglada tak ojciec dziecka daje tylko na potrzeby naszego dziecka ja chociaz mam prawie 30 na karku;( nie pracuje jestem na utrzymaniu rodzicow musze sie prosic zeby mama dala mi na..podpski. Zrobili ze mnie sluzaca , kucharke ( skoro i tak siedze w domu i nic nie robie) jak czegos nie ugotuje czy zle posprztam awantura w domu codziennie slysze ze jestem pasozytem, jak mi nie wstyd, oraz ze spiprzylam sobie zycie a i jeszcze jak to nie jest wstyd rodzicom ze maja panne z dzieckiem w domu.. Jestem na tle zalamania nerwowego, mama wszystkiego dosyc, nawet chcialam isc do domu samotnej matki ale i tam ciezo jest sie dostc .. do dupy z takim zyciem. Moze sa jakies fundacje, organizacje ktore pomagaja takim osobom jak Ja zaczac nowe zycie najlepiej w innym miescie... a jeszcze dodam ze rodzice podliczaja ile wydaja na moje dziecko i jak tylko znajde prace mam im splacac wszystko ;/super nie:(?

Gość popieram niepodajcej nicku
szczerze współczuje.

Dzieki ... mam juz dosyc wszystkiego, naprawde gdyby nie dziecko..

Gość wspaniały chłopak
zrób sobie jeszcze dwójkę na chwałę pana i ku uciesze rodziny

pigi jak ja cie rozumiem tez bylam panna z dzieckiem i wiem jak to jes a teraz mam cudownego meza urodzilam drugie dziecko moj facet jest najlepsiejszy na swiecie a bylam pewna ze juz nic dobrego mnie nie czeka

anula ciesze sie ze Ci sie ulozylo, a twoj maz nie mial ni przeciwko dziecku?

Gość wspaniały chłopak
anula kłamie,pigi i tak masz juz przesrane do końca

nie powiem ci ze ma z nia lepszy kontakt niz ze swoja rodzona corka sa jeszcz faceci na tym swiecie ktorzy nie osadzaja a wysluchaja jak bylo naprawde

Gość megitkaaaaaaa
Dziwne podejscie rodzicow, naprawde...to ich wnuk.Ale przechodzac do rzeczy to teraz musisz dziecko odchowac a potem moze ty do pracy a dziecko do zlobka jak sie uda. Zobaczysz wszystko sie ulozy, masz teraz chwile zalamania bo nie masz oparcia w partnerze i rodzicach.Przechodzilam przez podobna sytuacje gdzie bylam uznawana za pasozyta w domu.To tylko wzmocni Twoj charakter. Co do organizacji nie pomoge bo nie wiem.

trzym sie pigi masz dla kogo zyc faceta tez znajdziesz moze jest tuz obok zbiez sie w sobie znajdz prace pokaz starym na co cie stac

Gość wspaniały chłopak
pokaż na co cie stać ,ten jeden raz ał ał ał

Mam zal do rodzicow mowili, ze pomoga, beda wspierac a jest jak jest ..Od 2 lat jesem cale dnie z dzieckiem potracilam znajomych, zero zycia towarzyskiego. czasami jak prosze mame zeby chwile z nim zostala to z wielka łaska bo"sobie zrobilam to mam wychowywac" a co do organizacji myslalam zeby nawet isc do ... ksiedza. Skoro pck i caritas pomagaja calemu swiatu.. to moze znajdzie sie cos dla samotnej zalamanej matki ktora marzy zeby sie wyrwac od rodziny i dziury w ktorej mieszka

Gość wspaniały chłopak
jak pójdziesz do księdza to na bank wrócisz z drugim bejbi

Gość szarozieloneoczuy968569796
A Pigi jak Cie beda terroryzowac to mozesz im powiedziec zeby juz odkladali sobie kase na opiekunke na starosc bo Ty im nigdy nie pomozesz. Ja bym tak zrobila. Łaski Ci nie robia to i Ty im nie rob.

Gość bez pracy.....
wiesz co pocieszyl mnie twoj post, ktos ma gorzej ode mnie... ja mam 27 i tez na utrzymaniu rodzicow, ale chociaz dzieciaka nikt mi nie zrobil, az taka glupia nie bylam zeby zaciązyć

Gość megitkaaaaaaa
Pigi tylko sie utwierdzilam ze Cie doskonale rozumiem. Mam/mialam takie samo pieklo co Ty.

Gość megitkaaaaaaa
" wiesz co pocieszyl mnie twoj post, ktos ma gorzej ode mnie... ja mam 27 i tez na utrzymaniu rodzicow, ale chociaz dzieciaka nikt mi nie zrobil, az taka glupia nie bylam zeby zaciązyć" zalosna poleczka sie odezwala...

Gość wspaniały chłopak
zawsze do usług ,miłe panie :-)

megitkaaaaaaa napisz cos jeszcze, jak sie u Ciebie potczylo? Udalo Ci sie wyrwac z tego piekla?

a skąd jesteś? Ja samotna mama dysponuję wolnym pokojem pod wroclawiem. Może podasz e-mail to pogadamy.

Gość wspaniały chłopak
niekoniecznie ciety,ale same (przewaznie ) sa sobie winne i robia krzywdę przy okazji dziecku albo zwłaszcza

Wspanialy chlopak Twoje wypowiedzi sa zenujace, nie znasz nie oceniaj ! Jestem z woj. kujawsko -pomorkiego :(Julka 126 dziekuje:)

Gość wspaniały chłopak
pigi,znam dużo takich przypadków i wszystkie takie same ,nie licząć przypadków niezależnych typu śmierć np,ale ze wy jesteście takie durne i myślicie najpierw pizdą ,a póżniej tez pizdą to macie kare do końca zycia

Gość wspaniały chłopak
tylko dzieci szkoda,bo maja przesrane jako dzieci panien

doskonale cie rozumiem też tak miałam w domu, odkad sie wyprowadziłam mam swięty spokój

Wspanialy...lepiej zeby dziecko sie wychowywalo bez ojca skoro ten jest alkoholikiem, furiantem czy kanciarzem. Trudno to sptkalo mnie, ale ciekawe czy bys tak oceniał jak w takiej sytucji znalazla by sie Twoja corka czy siostra. Takie jest zycie .. Ja za moja "wielka milosc" "obrywam" do dnia dzisiejszego.

Gość wspaniały chłopak
pigi masz rację ,ale dziecko rozwódki czy wdowy jest inaczej postrzegane ,a dziecko panny ma najbardziej przejebane ztych przypadków ,niestety takie sa realia i dobrze wiesz o tym,dlatego życze ci żebyś znalazła sobie faceta ,póki dzieciak mały