Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Mam wszystkiego dosyc kto

Polecane posty

ja już jestem po dwóch związkach i z każdego mam dziecko, mąż traktował mnie przynieś, podaj, pozamiataj, miał zły dzień w pracy to sie na mnie wyżywał, czułam się jak smieć, teraz jestem sama niezależna i dobrze mi z tym

facet i tak będzie lepiej traktował swoje biologiczne dziecko, wiem coś o tym bo tak miałam

Gość wspaniały chłopak
tobie dobrze,ciekawe czy to samo powiedza twoje dzieci za pare lat

wspaniały nie mam wpływu na to co bedą czuły moje dzieci, przynajmniej teraz są na równi bo oboje nie mają tatusiów i nie są porównywani na korzyść i tak tego lepszego

Gość wspaniały chłopak
ale miałaś wpływ na to ,ze są

Dzieki wspanialy. Ja nie chcialam za niego wyjsc chociaz on chcial , prosil. I tak by to sie skonczylo rozwodem a chcialam sobie zaoszczedzic biegania po sądach. Co do facetow to uwierz mi mam ih odsyc do konca zycia nie chce i nie szukam. Marze tylko, zeby sie wyrwac od rodzicow, miec pace i zyc spokojnie to wszystko.

julka mylisz sie dla mojego faceta obie corki sa tak samo wazne,wspanialy a dziecko to nie przeklenstwo

julka widze los tez cie nie oszczedzal, moj mail katarina1701@op.pl napisz pogadamy spokojnie. Wspanialy, niektore dziewczyny trafiaja na frajerow nie kazdy ma szczescie w milosci.I to niejest kwestja rozumu , szczescie tez potrzebne:)

Gość wspaniały chłopak
ania dziecko to nie przekleństwo,ale czasem mamusia z tatusiem sie nim okazują

bez pracy.. masz satysfakcje bo ty nie wpadlas? mozesz sie wysmiewac i wypisywac dalej swoje "madrosci"to swiadczy o twoim poziomie i to jeszcze kobieta...wstyd

Gość gwiazda821
ha ha , ciekawe czy wy macie wszyscy takich wspanialych tatusiow i mamusie, skoro tacy prorodzinni jestescie. dziecku starczy jedna madra osoba do wychowywania.

Gość wspaniały chłopak
nie twierdzę ,ze akurat z ciebie bo nie znam twojego przypadku z autopsjii ,ale współczuje dzieciom wychowywanym przez panny ,znam takich parę i w wiekszości sa dziwne ,zahukane albo patologia

Gość Marilenka
Współczuję, na prawdę. Dużo siły i odwagi życzę. Jeśli chodzi o organizacje to proponuje ośrodek interwencji kryzysowej. Każde duże miasto ma taki ośrodek, udaj się tam a bez pomocy Cię nie zostawią. Wiem bo widziałam na własne oczy że pomagają, super ludzie i na swoim miejscu. To jest pomoc gratis oczywiście.

ta bez pracy to pewnie dawno chlopa nie miala co taka czepliwa takie teksty olewaj pigi

jasne to prawdziwa patologia jak się mieszka z rodzicami, rodzeństwem i ze swoim dzieckiem pod jednym dachem, patologia że nie ma pomocy ze strony ośrodków pomocy społecznej dla takich kobiet, patologia że nie ma mieszkań i trzeba czekać 10 lat na komunalne, nikt rodziców nie wybierał, z nędzy sie pochodzi w nędzy się żyje

idz lepiej szukac pracy, ciekawe czybediesz taka madra na rozmowie kwalifikacyjnej a twoje CV bedzie barwne jak twoje wypowiedzi

Gość bez pracy.....
moze i nie mialam, moze mialam ale jedno jest pewne: nie pasozytuję na rodzicach razem z bekartem :O

bez pracy nie trzeba dupy dawać żeby zostac matką wyrozumiałości i nie nabijaj sie tak,

nikt sobie nie zaplanował że bedzie w samotności wychowywał dzieci, ja bym chciała mądrego i kochajacego ojca dla moich dzieci, ale nie mam szczęścia w miłości i lepiej już trzymam sie z daleka od facetów

no widzisz bez pracy zolza jestes bo cie nikt nie bzykal dawno idz wyzyj sie a i o gumkach nie zapomnij:)

pigi a czy ty wystapilas o alimenty i czy masz zasilek rodzinny na dziecko?

Gość Aneek89
Witam. Jak czytam niektore posty to az sie sam noz w kieszeni otwiera, jak mozna takie glupoty wypisywac? Dawanie dupy, szmaciarstwo, bękarty, odrazu widac poziom osob ktore tak sie wypowiadają, chyba wlasnie takimi epitetami raczyli ich patologiczni rodzice. Ja rowniez jeste samotna matka, rowniez po takich przejsciach jak i gorszych jestem, ale zalatwilam sobie i na szczescie nikogo sie prosic nie musze, dotrwam tylko do wrzesnia. Z autopsji wiem, że nie pieniadze sa najwiekszym problemem samotnych matek lecz brak wsparcia, praca to nie problem tylko co w tym czasie z dzieciatkiem zrobic, kazdy wie jak jest ze żłobkami i przedszkolami. Jak mozna takie bezczelne rzeczy wygadywac.