Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TithieI86

Andrzejki - obchodzicie?

Polecane posty

Gość nieeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dla mnie andrzejki to dzień jak kazdy inny. a jak mnie ktoś pyta "co robisz w andrzejki"? to mnie nerwica bierze

Gość Mix Plus:)
a czy to taki szczegolny dzień??? Nic nie robie:)

Gość gdize iśćććc??
ja sie zastanawiam gdzie pojsc zeby nie bylo duzo ludzi. macie jakiś pomysł?chodzi o LUBLIN - tylko nie o jakąś zorganizowaną imprezę czy klub, myślałam o jakiejś knajpie, resturacji itp., tylko żeby ludzi nie było

Gość mikikun
bo to grzech wróżby i alkohol przeciw 1 przykazani i 7 przykazani co chociaż i dla nie których alkohol też jest bogiem

Gość a co mi tam!
każda okazja dobra by sie napic:]

mikkum, ale ja nie idę wróżyć tylko chcę spotkać się ze znajomymi, wypić drinka i zrelaksować się trochę. Więc nie uogólniaj

Gość zielono- biebieska
ja ophodze fęksgiwin pojutrze, a nie jakieś tam marne, poganskie andzejki

Gość na impreze idę!
Ale chodzę praktycznie co tydzień, więc raczej nie ma to znaczenia, czy akurat są andrzejki czy nie :P

No widzicie, a potem są lamenty, że się amerykanizujemy, że Halloween wchodzi do Polski. A przed Halloween był szał a nasze Andrzejki to tak traktujemy byle jak. ;) Czego to wina?

Gość Wróżka Agnieszka
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Niedługo Andrzejki, dlatego też chciałabym zaprosić Was na moją stronę http://oczamitarota.pl/! Jeżeli macie jakiś problem, jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś o swojej przyszłości to z pewnością będę mogła Wam pomóc! Pozdrowienia dla Wszystkich! Wróżka Agnieszka!

Gość rampapapam rampapapam
pewnie, bedziemy pic

Gość dfgghhh
my w domu bedziemy imprezowac, beda wrozby z butow, lanie wloskow itp:P

Gość zew ryczacej gesi
co ma wspólnego sw Andrzej z wróżbami przeciez to jest grzechem i to trzeba odpokutować własnym cierpieniem

Andrzejki to taki sympatyczny zwyczaj. Przecież nikt nie bierze tych wróżb na poważnie. A jest okazja, by się pobawić, spotkać w gronie znajomych, oderwać od rzeczywistości. Można również pobawić się w muzyczną wróżkę:) http://www.eska.pl/news/andrzejkowe_wrozby_z_eska_pl_na_andrzejki_przepowiadamy_hity_przy_czym_bedziemy_sie_bawic_na_poczatku_2013_roku_audio/39767

Gość gość
tak obchodzę, chociaż zawsze po prostu szłam do znajomych. W tym roku razem ze znajomymi zmieniliśmy plany i wszyscy idziemy do restauracji Monopol na zabawę Andrzejkową. Już się nie mogę doczekać.