Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lola katafalk

jak czesto chodzicie do restauracji- ANKIETA

Polecane posty

Go艣膰 lola katafalk

jak膮 kuchnie najczesciej wybieracie i ile placicie za danie na osobe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sabina908
Ja bardzo cz臋sto chodz臋 do Antich Caffe na Kabatach. Chodzimy tam z rodzin膮, poniewaz bardzo lubimy w艂osk膮 kuchnie a tam w艂asnie mozna zjesc pyszne owoce morza w dobrej cenie jak na stolice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ammmelka78
No w艂asnie grunt to znalezc dobra restauracje, zeby m贸c i dobrze zje艣膰 i nie wydac przy tym jaki艣 wielkich pieni臋dzy. No i ja jeszcze cenie sobie to zeby i艣c do takiej rastauracji z dzieckiem, gdzie bedzie k膮cik dla niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limetkowa
mniej wi臋cej 1-2 razy w tygodniu, kuchnia w艂oska lub ameryka艅ska, p艂acimy w granicach 30-100 z艂 za osob臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PenisekDuzy
kilka razy w roku,do 50 zl:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtututu
nie licz膮c pizzy czy kebaba,to do prawdziwej restauracji nigdy:-(

Udost臋pnij ten post

Na pocz膮tek powiem 偶e za restauracje uwa偶am lokal, w kt贸rym nie podaje sie fast food贸w, gdzie dostaje si臋 menu, jest powiedzmy elegancko, kelner podaje jedzenie...no wi臋c w takie miejsca chodzimy 艣rednio w miesi膮cu jakie艣 8-10 razy, a w roku sredni膮 zawy偶a艂yby wakacje bo wtedy jemy w restauracjach jakie艣 2 razy dziennie przez 3 tygodnie.

Udost臋pnij ten post

CODZIENNIE gdzie艣 chodzimy je艣膰- ale nie zawsze obiad:)- czasem szybka kolacyjka wie艣macki + shake w mc donaldzie, albo pizza z broku艂ami z pizzahut, mniam, mniam :) albo bar mleczny, gdzie gigantyczna porcja pierog贸w ruskich z cebulk膮 kosztuje 7 z艂!!!!!!! a na taki elegancki obiad/kolacje to raz, dwa razy w tyg. :) . ps. w ing zrobili finansometr i pojawia si臋 podliczenie, ile wyda艂e艣 na media, ile na jedzienie, ile na stacji benzynowej, itd...TO PRZERA呕AJ膭CE ILE WYDAJE NA 呕ARCIE, SKO艃CZ臉 JAK GRUBA 艢WINIA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agbeee
Ja mam kilka krok贸w do Antich na Kabatach i naprawde je艣li chce zje艣膰 co艣 dobrego to w艂asnie wybieram si臋 tam na bagietki. Do tego dobra kawka i 艣niadanko naprawde mo偶na zaliczyc do udanych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olejjjkowska
Chodz臋, owszem W sumie teraz chyba coraz wi臋cej os贸b zw艂aszcza w wi臋kszych miastach nie ma czasu na gotowanie w domu i wybiera restauracje. A nie wiem czy wiecie 偶e mo偶na teraz skorzysta膰 z takiego portalu http://www.restauracjezrabatem.pl/ co wa偶ne nie do艣膰 偶e dobrze zjemy to jeszcze mo偶emy mniej zap艂aci膰.

Udost臋pnij ten post

chodze raz w tygodniu, place za posilek ok 10-20 funt贸w, przewaznie kuchnia indyjska lub chinska

Udost臋pnij ten post

My chodzimy roznie, czasem raz lub dwa w miesiacu. Kuchnia wloska, chinska i meksykanska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anois262
nie przepadam za chodzeniem do restauracji, nie wiem czemu moze to jakas fobia :) ale gdy bylam mlodsza i mieszkalam z rodzicami co tydzien chodzilismy na niedzielny obiad do roznych restauracji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obywatel....,,,,,
je偶dze do wis艂y ustronia do fajnych drewnianych g贸ralskich restauracji, i zjadamy wszystko, pstr膮ga, placek po g贸alsku pychota, ale poniewa pracujemy 7dni w tygodniu czescie restauracja przyjedza do nas, chi艅skie 偶arcie, zestawy obiadowe, a najczesciej pizza a wiec wypady na rok bedzie z 4 razy nie liczac wczas贸w a zamawiamy 4razy w tygodniu za ok 50-100zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrycccka
No ja raczej wybieram takie restauracje w kt贸rych zjem to czego w domu sobie nie zrobie. Stad tez najczesciej wybieram restauracj臋 sushi.I taka kt贸ra moge polecic w stolicy to Tekada sushi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annnkowska
W Tekeda Sushi zawsze w weekendy s膮 fajne promocje.Wtedy zawsze wybieramy sie tam z przyjaci贸艂mi i jemy tyle ile chcemy za 59z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Krakowie mamy naprawde bardzo ciekaw膮 restauracje www.trzejkucharze.com i przyznam ze bardzo cz臋sto w艂a艣nie tam zagladamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do 3 Kucharzy to ja r贸wnie偶 spokojnie moge poleci膰, zwlaszcza ze tutaj niedawno restauracja przesz艂a maly remont i teraz wyglada jeszcze fajniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I taka dobra restauracja, 偶e brak klient贸w i nachalnie si臋 musicie reklamowa膰 na kafeterii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Baszaz
My bardzo rzadko odwiedzamy restauracj臋, bo cz臋艣ciej jemy w domu - staramy si臋 razem gotowa膰. Je艣li chodzi o jedzenie na mie艣cie to bardziej pizzerie i miejsca, gdzie serwuj膮 makarony. Pizzeria Dominium ma dobr膮 ofert臋 i pod wzgl臋dem jako艣ci i cen, wi臋c my艣l臋, 偶e do ankiety mo偶na j膮 艣mia艂o doda膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest najlepsze jedzonko je艣li chodzi o Krak贸w, a ju偶 na pewno w艂asnie ich owoce morza sa dla mnie i dla znajomych numerem jeden http://www.magnes.krakow.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nigdy, a jestem za granic膮 i 藕le nie zarabiam, ale i tak mnie nie sta膰, pozatym jedzenie w restauracjach to syf z GMO i ulepszaczami i inn膮 chemi膮, wi臋c wole zdrowe gotowane w domu

Udost臋pnij ten post

Zaczne od tego, za restauracja to nie Mcdinald ani bar szybkiej obslugi. Z narzeczonym chodzili艣my do Jeff & Staff (sa tylko 4 w Polsce) 2 w krk, i po 1 w wawie i kato. zostawiamy tam w sumie niecale 80. Z drinkami. chodzili艣my raz na 2 tyg. czasem co tydzien. Ogromnie polecam.

Udost臋pnij ten post

A dodam, ze bedac tu w Anglii juz nie chodzimy bo to sa brudasy, kilka razy bylam w kawiarni gdzie dali mi brudne wszystko i to nie raz, mnie to obrzydza wiec dziekuje. przyjade do Polski to sb wkoncu pojde, dodam ze czesto jemy sushi, w hotelu Qubus. 180 za wielki talerz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MonikaWER
Ja do艣膰 cz臋sto chodz臋 do restauracji :) Nie zawsze jest czas na gotowanie, a jak si臋 wraca z pracy po 20.00 to tym bardziej :) Je艣li chodzi o mnie powiem tylko tyle - restauracja Bydgoszcz, a dok艂adniej http://www.karczmamlynska.com.pl/ By艂am w tej karczmie kilka razy i zamawia艂am te偶 jedzenie i by艂o pyszne. Bardzo mi smakowa艂o, mojej mamie r贸wnie偶. Polecam wszystkim kto lubi polskie dobre jedzonko.

Udost臋pnij ten post