Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfhfhfhfhh

ech..mezczyzni to jednak banda kretynów

Polecane posty

Gość fhfhfhfhfhh
Czesć kiedyś była taka że niektórzy (jak mało męzczyzn znałam),teraz,że większość. I nie wiem,czy to uprzedzenia,uprzedzenia mogą być wtedy gdy kogoś z góry traktujemy tak a nie inaczej,a ja mimo wszystko wole kogos najpierw poznać a potem oceniać.Jednak tak wyszło,że wiekszosc facetow jakich poznalam to świnie i do tego czesto w necie trafiam na szowinistyczne wypowiedzi.Nawet ci,którzy kiedyś wydawali mi sie w porządku... wiem,że muszą gdzieś istnieć inni,tyle że ciężko na nich trafić..czy jestem nieudacznikiem? Być może,a moze po prostu mam pecha.

Gość fhfhfhfhfhh
aha,no i mam szczerą nadzieję,że te kobiety sie nie mylą.

Znam dwie kobiety (32 i 35 lat) które w sieci poznały swoich facetów. Jedna - mieszkają już 3 rok razem, mają fajnego synka. Druga - mieszkają razem w weekendy, planują wspólne zamieszkanie, dziecko, są razem tez ok 3 lat. Czyli - jak się chce, ma cierpliwość i umie oddzielić plewy od ziarna - DA SIĘ. Ale najłatwiej to narzekać i się poddać ... Szczęście nie spada z nieba, trzeba na nie ZAPRACOWAĆ!

Gość fhfhfhfhfhh
tylko że czasami naprawde trudno to ziarno od plew oddzielić...ile razy było tak,że ktoś wydawał sie porządny,a jednak to była tylko przykrywka.Nie da sie wszystkiego przewidzieć.Zresztą to akurat tyczy sie i kobiet,nieraz oszukały faceta a on im naiwnie ufał PS.Jeśli myslisz,że sie poddałam,to jesteś w błędzie ;)

"PS.Jeśli myslisz,że sie poddałam,to jesteś w błędzie " I tak trzymać! Nie wolno poddawać się w walce o swoje szczęście :) Brawo!