Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati_986776676

Marzy mi sie taka fajna, miłą, nieśmiała, ładniusia

Polecane posty

mati po prostu nigdy przez neta nie szukaj idz na ulice do arkadii np jesli ty z wawy bo ja tak a jak ty nie do idz do kafejki kawiarenki i tam szukaj albo w centrum handlowym jesli mg spytac ile masz lat??

Gość mati_986776676
nie jestem z wawy choc ostatnio sporo tam razy byłem :) mieszkam w Gdańsku i mam 24 lata czyli już czas na moją wielką miłość ! nie sądze abym kogoś znalazł w kawiarni...

Gość możesz tak zapytam
co złego jeśli chłopak pocałuje dziewczynę w stopę, to przecież znak że szanuję ją :-)

Gość mati_986776676
kobiece stópki i ciało są cudowne :)

zwlaszcza elementy klatki piersiowej mojej girl sa cudowne i ciekawe :D

Jeżeli mogę się wtrącić, chciałabym coś napisać:) Nie zgadzam się , że w świecie "wirtualnym" nie pozna się swojej prawdziwej miłości . Mati, jeżeli szuka dziewczyny nieśmiałej ,to na pewno nie znajdzie jej w galerii czy innych masowych obiektach.Osoba nieśmiała jest zazwyczaj skryta w sobie, wiec nie łatwo jej jest nawiązywać kontakty na żywo, dlatego ucieka do internetu, gdzie nabiera pewności siebie .Życzę Ci Mati , abyś spotkał taką dziewczyne ,jaka Ci się marzy :) nieśmiałe dziewczyny nie są wcale nudne... wiem to po sobie :)

Gość możesz tak zapytam
ja też tak uważam :-) i wycmokałbym takie zmęczone i zmarznięte stópki kobiecie właśnie takiej drobnej :-)

Uważam ,że jak facet tak jak Wy lubi całować , masować itp kobiece stópki to znaczy ,że ją w pełni akceptuje, a miłość do niej rozłożył na każdą część ciała od czubka głowy po paluszki od stóp hihi

nie do konca sie zgadzam madiza20 w real life zobaczy jak wyglada i czy ma te cechy a w wirtual life ona moze mu wysle nie swoje fotki a potem jesli dojdzie do spotkania to sie chlopak rozczaruje czego nie chcemy :)

Gość mati_986776676
dobranoc wszystkim życze powodzenia, dzięki za pare miłych słów :)

Gość możesz tak zapytam
madzia a twoje ma kto całować bo jakby coś to ja chce ;-)

Gość mati_986776676
dziewczyna do wziecia a co ci jest konkretnie, że tak nisko sie oceniasz ? :/

Gość ładne szupłe dziewczyny
raczej nie sa nieśmiałe i nudne jak chcesz nudną to znajdz jakiegos grubego paszteta

Sal gdzadzam się z Tobą, ale popatrz są dwie strony medalu. W realu np w tej galerii spotykasz taką łądną laseczke i na pierwszym spotkaniu rozmawia Ci się z nią super a na kolejnych okazuję się zwykłą pustą dziewczyną. Pisząc z kimś na czacie poznajesz najpierw jego osobowość i to Cię w tej osobie urzeka a znowu rozczarować Cie może wygląd.Więc są dwie opcje do wyboru:) albo piekno albo super osobowość chociaż są też osoby ,które posiadają te 2 cechy:)

Gość mati_986776676
a nie pracujesz ? jak nie to poszukaj pracy takie koronkichyba nie są drogie ? :)

Gość mati_986776676
a w czym szukasz pracy ? w 3mieście to chyba nie jest takie trudne ?

haha tak na pewno tylko grube dziewczyny są nieśmiałe haha. Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz u mnie na studiach 1/3 dziewczyn jest skromna i nieśmiała a są szczupłe . Więc Twoja teoria mija się z prawdą pozdrawiam:)

:( biednemu zawsze wiatr w oczy ale jak już sobie te koronki założę znajdę sobie kogoś, oczywiście pod tym względem nie mogę mieć żadnych wymagań, wystarczy by nie bił i miał świeży oddech

Gość możesz tak zapytam
a czemu Was tak krępuje jak chłopak lubi całować dziewczynę po stópkach?

Gość ładne szupłe dziewczyny
to nie tylko grube ale 'ładniusie" dziewczyny bardzo rzadko są nudne i nieśmiałe chyba nie zaprzeczysz?

mnie jako dziewczynę takie zachowanie nie krępuje:) Tyko do Was rada chłopcy , patrzcie aby stópki które całujecie były zadbane hihi