Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati_986776676

Marzy mi sie taka fajna, miłą, nieśmiała, ładniusia

Polecane posty

Gość mati_986776676
dziewczyna do wzięcia a co jest z tobą nie tak ?? jeżeli mogę zapytać ? a na zimowe wieczory fajny jest taki masaż rozgrzewający...? :)

Gość mati_986776676
ja myśle, że na takie fora zaglądają czasem takie dziewczyny, które są super, ale nie mają odwagi tego pokazać światu mają marzenia, ale coś je blokuje, szukają miłości, ale nie mogą jej znaleść ja o tym wiem i jestem pewien...

do dziewczyny do wziecia wiesz co :D chcialbym cie poznac ale nie rob sobie jaj ja tak na powaznie chce cie poznac i nie potrzebuje piwa :D

Gość mati_986776676
oj tam oj tam błędy robie bo mam nowego lapa i on ma inna klawiaturę jakaś taka dziwaczna i nie moge jej opanować póki co :P ot tak może jestem głupi :) więc mówicie, że moja marzenie jest nierealne i tylko kasa sie liczy... :(a ja wam życzę szczęscia i prywatnego masażysty :)

Na takim forum nie rozwiążesz swoich problemów Mati, niestety ;/

Gość mati_986776676
pewnie nie, ale przynajmniej mogę sie podzielić moimi marzeniami z wami :) może to pomoże odnaleść mi swoją drogę do celu ? :)

Pogodzenie się tym wymagałoby ode mnie szukania pocieszenia w kieliszku. Ja niestety posiadam słaby silny charakter i tendencję do uzależnień a z alkoholizmu bym się już nie podniosła. Wolę łudzić się tą szczypką urojonych fantazji, która mi pozostała. Nic tak nie odziera z człowieczeństwa jak utrata złudzeń

Gość tuu jaaa
znaczy nie wiem czy ładniusia, poza tym zajęta przykro mi i pewnie daleko mieszkasz, szukaj w necie, ja zostałam tak własnie znaleziona, przez przypadek głowa do góry :)

W ciągu życia będziesz poznawał coraz to nowe dziewczyny i kiedyś trafisz na tą odpowiednią. Lepiej raz pokochać prawdziwą miłością niż ciągle ją udawać w stosunku do kogoś ''nieznanego''

Gość mati_986776676
nie chce innych chcę tą jedną z moich marzeń...po co mi inne ?

Po to byś na starość nie pluł sobie w brodę, że nie spotkawszy tej jedynej z żadną inną nie spróbowałeś. Jak mawiała prof Ostrowska podczas wykładów z Portfela inwestycyjnego, kto nie ryzykuje nie zyskuje. Jak to mówiła ukradkiem spojrzałam na Dawida S. jak z bajki taki przystojny, z nim też miałam gg-dowski romans

Przez poznawanie innych nie miałem na myśli "rypania" dziewczyn jedna po drugiej tylko poznawanie różnych osobistości, które rozwiną Twój pogląd na wiele spraw

Gość mati_986776676
byłem w związkach na siłe i udawanie nie ma sensu, jak sie kogoś nie kocha trzeba być szczerym i odważnym, aby komuś to powiedzieć, a nie brnąć w ciemną dziurę bez celu...już wolałbym być sam.

Sam nadinterpretowałem swoją wypowiedź, aby nie było niejasności