Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerrii hilsoon

Od od 4 lat współżyjemy bez zabezpieczenia i nie zaszłąm w ciążę... Poradźcie

Polecane posty

Gość kerrii hilsoon

Współżyjemy kilka razy w miesiący, przeważnie w wyliczone przeze mnie dni płodne. Narzeczony dochodzi we mnie. Często jest tak że np kochamy się 14 dc a owulacje mam 15 czy 17 dc. I od 4 lat nie zachodze w ciążę. Chodzę do ginekologa regularnie zrobiłam badanie hormonalne i wszystkie mam w normie. Co może być nie tak?

Gość prawda taka jest że ..
on cie zdradza i nie kocha

Gość kerrii hilsoon
nie robił żadnych badań więc nie wiem.

Gość kerrii hilsoon
myślałam że może to dlatego że raz mój cykl trwa 31 dni, raz 29, raz 34 raz 28. i dlatego źle wyliczam.

no już widze, to skoro masz taka rozbierznosc to rzadko kiedy uda ci sie wyliczyc owulacje, musisz obserwowac sluz i mierzyc temp., wyliczanki nic ci nie dadzą

Gość kerrii hilsoon
często kochamy się jak zaczyna mnie kłuć jajnik na owulację i pojawia się płodny śłuz, jednak takie kłucie trwa u mnie kilka dni i śluz tak samo.

Gość startuje z nowym biznesem
Zapłodnię Cie. Koszt 500 zł, gwarancja dzidziusia. :classic_cool:

Gość Serafina_90
Nie lepiej najpierw wziąć ślub i mieć dziecko z mężem, a nie z narzeczonym? Chcesz iść do ślubu z brzuchem albo z dzieckiem? Ja bym się wstydziła.

u mnie śluz pojawia się tydzień przed owulacją, więc jak widzisz to metodą nic nie zdziałasz a jajnik kłuje mnie okrągły miesiąc bo tak, jak masz cykl 34 dniowy tam pisałaś to owulację masz okolo 20 dc ale jak masz 28 dniowy to owu jest kolo 14 dnia cyklu. to prawie tydzien roznicy !! wiec takie cos na nic sie nie zda kup moze sobie testy owulacyjne

Gość jak nie robiła badań
to może nie jest płodna, on tez może nie byc płodny kilka razy w miesiącu to raczej mało tego seksu

Gość kerrii hilsoon
robiłam u ginekologa usg, cytologię, badania hormonów tj: testosteron, progesteron, estradiol, lh, fsh, ft3, ft4, tsh, anty tpo. podczas usg ginekolog powiedział że jajeczko powinno za kilka godzin pęknąć i kochaliśmy się tego dnia i nie zaszłam.

Gość gnęb
ja też nie zachodze od ponad roku i mój facet okazał się bezpłodny. Ale i tak go kocham :) ale nie poddaje się.

Gość malutka-mala-mi
ale mozesz miec niedrozne jajowody i tez nie zajdziesz

Gość kdkesdsd
a ile masz lat? wiek tez ma znaczenie. A nie lepiej po slubie dziecko? Kilka razy w m-cu to malo tego sexu, a jakby czesciej to moze szybciej bys zaszla.

Gość kerrii hilsoon
a na ile jest wazne badanie drożności bo miałam takie coś robione w 2009 roku pod koniec bo miałam torbiel i robili mi laparoskopie i lekarz powiedział że wszystko dobrze, jajowody drożne.

Gość niedlapsakielbasa
zrobcie sobie oboe badania,my tez po slubie wspolzylismy kilka lat bez zabezpieczenia i potomstwa nie bylo,zrobilismy badania,maz ok,ja hormony ok ale poszlam na laparoskopie do szpitala i stwierdzono endomedrioze,naszczescie jajwody mam drozne.... pomysl nad tym co napisalam bo trzeba sie zbadac pod kazdym wzgledem a czas plynie...

Gość kerrii hilsoon
26 lat mam, narzeczony 27. Ślub w marcu będzię na 6 rocznicę związku. Ja mam 165 cm, ważę 54 kg, narzeczony ma 190 cm waży 93 kg.