Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnażona

Mam dość swojego męża!

Polecane posty

Gość Ładnażona

Mąż kolejny raz wyszedl do baru, powiedzial ze na 30 min co kolejny raz było nie prawdą. Mam go dość, wreszcie mu powiedziałam, że go nie chce, ze jest dupkiem i ma jutro nie wracac do domu. Teraz zajme się mnią i dzieckiem! Nie będę już ryczeć!

Gość Eeerrr...
Zycze, zebys byla konsekwentna w swojej decyzji!

I gitara, oby to doszło do skutku, a nie że Cie przeprosi i mu wybaczysz

Adonis-nie zapomnni.Zawsze znajdzie okazję by się napić tak,jak mój do tego,żeby się przypierdolić do literówki w smsie.Chorzy faceci :O Życzę Tobie Autorko i sobie wytrwałości,bo mój po zerwaniu ciagle mnie nęka telefonami i smsami,rzuca się i wyzywa.

Gość Ładnażona
Oj tak jest chory... na alkohol, hazard, wieczne zmęczenie A zajęc? Ma sporo... Maluśkiego Synka i żonę! Oj..... Tylko pomóżcie wytrwać. No i trzeba jakiś plan, bo mieszkamy u teściów, mamy osobne piętro ale... to nie moi rodzice.

Za parę lat zostanę płatnym zabójcą i zrobię porządek na świecie ! ot co

Gość Ładnażona
ciagutka... to w sumie nie wiem co bym wolała, mój pijany śpi w salonie i nic na moje skargi,groźby i wyzwiska nie odburknął. Może mu nie zależy? A Twojego chociaz to boli. Mój pewnie nie bedzie pamietał rano, więc może mu wysłać smsa jak bedzie w pracy z przypomnieniem ze do domu ma nie wracać?

Dlaczego Wy(dziewczyny, kobiety) wybieracie sobie takich palantów za partnerów ?

Gość Ładnażona
Rozmawiałam, jego mama jest po mojej stronie. Nawet kiedyś powiedziala ze jak bedzie nie fear to mnie tu zostawi bo traktuje mnie jak córkę a on niech radzi sobie sam.

Gość Ładnażona
Bo Wy Faceci jesteście palantami i nie ma w czym wybierać. No i przed ślubem jak nie ma obowiązków to nie macie od czego uciekać.

Gość Ja88
Zrób mu zdjęcia jak tak leży pijany, nagraj filmik jak coś mamrocze, postrasz go, że pokażesz dowody w jego pracy, odejdź od niego bo jak z nim zostaniesz to będziesz trwać we współuzależnieniu.

Choć jestem pełnoletni za dorosłego się nie uważam, jednak znam siebie i wielu innych ludzi, którzy byliby dobrymi kandydatami do związku. Niestety wybór partnera przez płeć żeńską polega na określeniu cech zewnętrznych, a następnie na konwersacji i poznawaniu się. Jeśli chłopak nie ma prezencji ani tzw. gatki choćby był świętym nigdy nie zostanie dostrzeżony przez potencjalne partnerki. Wiadomo, od tego też jest wiele wyjątków

Mojego nie boli-zrobił dziś ze mnie dziwkę i cały czas szczeka jaka to ja nie jestem zła itp.,itd.Miałam dośc jego jego awantur,dziś już przegiął.Kobiety mają przechlapane,bo się mocniej angażują uczuciowo i myślą,że ich miłość zmieni faceta czy męża ale niestety jest coraz gorzej.A jak coś powiesz lub Cię zaboli jego zachowanie-to jesteś suką,która tylko jęczy i marudzi.

Gość Ładnażona
Ja88 w takie to sie bawić nie będę, bo po 1. u niego w pracy picie jest normalne. A po 2. z czego bedzie płacić na dziecko? Największy problem w tym ze ja sama nie pracuje i nie widze takiej możliwości

Gość Ładnażona
Smoir pogadamy jak będziesz miał zonę. Mój mąż zachwycił mnie tym ze jako z jedynym czlowiekiem na tej ziemi umialam powaznie porozmawiac, myslalam ze myslimy tak samo, ze chcemy tego samego, jedyny mnie rozumial. Niestety później od jego mamy sie dowiedzialam ze on pięknie potrafi tylko mówić.. niestety jest to prawda. Ciągutka niestety masz racje, wstyd sie przyznac ze jest sie tą słabszą, tą bardziej zakochaną i łatwo wierną. Też taka jestem... Mam nadzieje ze do dziś.

@Ładnażona Piszesz "Bo Wy Faceci jesteście palantami i nie ma w czym wybierać." To że sobie takiego wybrałaś to tylko i wyłącznie TWOJA DECYZJA. To nie jest wina WSZYSTKICH facetów, losu, Boga czy opatrzności. To Twoja decyzja, to wy wyszłaś za mąż i Ty zaszłaś z nim w ciążę. Dobrze, że chcesz to teraz zmienić. Zaplanuj co dalej i bądź konsekwentna. Wtedy zdobędziesz swoje szczęście.

Gość Ja88
Kurde trudno mi się tu mądrzyć , ale na studiach czytałam o współuzależnieniu i wiem, że kobieta musi być silna i konsekwentna żeby facet chciał wygrać z alkoholizmem. Najgorsze jak alkoholik ma przy sobie żonę, która próbuję minimalizować i ukrywać skutki picia męża. Alkoholikowi jest w takiej sytuacji jak w raju. Może pić, a żonę i tak ma przy sobie, która ugotuje, posprząta i zajmuje się dziećmi. Utrudniaj mu picie, nic za niego nie rób, nie sprzątaj po nim skutków jego alkoholizmu żeby mógł je na trzeźwo dostrzec.

Zgadzam się z przedmówcą, a żonę będę miał jak się zakocham, prawdziwa miłość zdarza się 1-2 razy w życiu, taka jest prawda, a wyjątki są naprawdę tylko wyjątkami

Dokładnie.jeśli nic z tym nie zrobisz-będzie czuł,że Ci to nie przeszkadza. Tak jak mój facet-psychol.

Gość Ja88
Alkoholizm to choroba zaprzeczeń. On Ci nie wierzy, że to on ma problem. Zbieraj dowody i mu pokazuj na trzeźwo...

Tylko wiecie-pewnych rzeczy przewidzieć się nie da,niestety.Człowiek się zakochuje a później bum.

Gość rdgcdrgvhgcvhfchcjfjfr
ja mam normalnego męża, czesem lenia, ale nie alkoholika czy hazardziste, uciekaj kobieto!

Gość Ładnażona
JacekJ tak wiem wiem, to JA.Przecież wiem. Ale w takiej chwili jest mi lepiej jak sobie tak napiszę. Ja88 Ale mój mąż nie jest alkoholikiem i picie to nie jego najgorsza wada. Tylko teraz tak od którego piwa zaczyna sie alkoholizm? Może jest ktoś tak mądry.