Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichoszkaaa

powinnam czy nie?

Polecane posty

Gość cichoszkaaa

dostałam propozycję zrobienia mi sesji zdjęciowej nago od przyjaciela.mam męża , który wyraził na to zgodę bo mi ufa i chce ,żebym czuła się szczęśliwa...przyjaciel chce mi udowodnić moje piękno i pomóc w samoocenie mojego ciała po porodzie...co wy na to?

Gość eeeeeeeeeegsasdfaf
Ja na to że po chuj Ci to? Musi ktoś zrobić profesjonalne zdjęcia żebyś poczuła się piękna, przecież z reguły te zdjęcia mają mało w spólnego z rzeczywistością, to po co Ci to? Tylko twój przyjaciel Cie zobaczy nago i nawciska Ci jakiś głupot że jak to dobrze wyglądasz. Już lepiej nich Ci facet je zrobi te zdjęcia:P

Gość cichoszkaaa
dlaczego uważasz że odbiegają od rzeczywistości?

Gość eeeeeeeeeegsasdfaf
Dlatego że widziałem takie zdjęcia i widziałem też owe fotografowane panie na żywo i uważam że to nie jest to sama, a zatem jest to jeden wielki syf :P Zatem po co to robić?

Gość cichoszkaaa
może czasem warto spróbować?

Gość eeeeeeeeeegsasdfaf
cichoszkaaa może czasem warto spróbować? Rób jak uważasz, twoje ciało, twój problem :P I to Ty się będziesz wstydzić jak przypadkiem takie zdjęcia trafią do sieci :P

Gość cichoszkaaa
jestem 100% pewna ,że nie trafią...

Gość CarrieRosa
a ja myślę ,że powinnaś....dlaczego kobieta , która prowadzi dom zajmuje się dzieckiem ma tylko siedzieć i zmywać gary i prać brudne gacie?? Korzystaj z okazji kobieto bo czas upływa a życie jest jedno!

jeszcze za darmo, chce cie obmacac i przeleciec , a ty nawiniara sie zgadzasz w ciemno i jeszcze mezatka, wstyd. Powinien cie maz w tylek kopnac, ale pewnie predzej czy pózniej to zrobi.

Gość cichoszkaaa
przyjaciel chce , żeby nie było podejrzanie żeby mąż był ze mną na sesji...wiesz nie każdemu zależy na jednym....

Gość eeeeeeeeeegsasdfaf
cichoszkaaa jestem 100% pewna ,że nie trafią... Nigdy takiej pewności nie możesz mieć, wystarczy że zdjęcia są na komputerze który będzie podłączony do internetu, a skoro facet to zawodowiec to może ktoś będzie chciał się włamać licząc na takie fotki ;P A nawet jak nie trafią to sobie rób jak chcesz, tylko co CI to da? Że ten facet w ułamku sekundy jaki jest potrzebny na zrobienie zdjęcia po 300 taki próbach, u wietrzni Ciebie jako super laskę gdzie normalnie nikt tak nie postrzega(nie mówię tutaj że jesteś jakaś brzydka bo tego nie wiem, ale chodzi o to że te zdjęcia to taki ułamek sekundy który może i na zdjęci fajnie wygląda, ale dla ludzkiego oka jest niemal to nie zauważalne bo tak to szybko przemija). Taki zdjęcia nie mają prawie nic wspólnego z rzeczywistością, a jeszcze jak je się obrobi w komputerze to już w ogóle. Ale rób jak chcesz jak to Cie dowartościowuje to już Twój problem :P