Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podUchA 890

Jajeczkowanie, odstawienie tabletek i okropny ból! Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość podUchA 890

Witam. Słuchajcie mam do was bardzo dla mnie wazne pytanie. Brałam tabletki antykoncepcyjne przez rok i teraz postanowilam zrobic sobie przerwe. Czułam najpierw mdłości ktore pojawialy sie tak szybko jak i znikały, zaczely bolec mnie sutki , a dzisiaj przypuszczam ze mam jajeczkowanie ale nigdy tego nie odczowalam a dzisiaj strasznie bolaly mnie jajniki a najbardziej prawy mialam nawet problemy zeby sie wyprostowac czy zejsc po schodach .. Zastanawiam sie czy to wszystko to z powodu rzucenia tabletek czy moze jestem w ciazy .. ? Bardzo bylabym wdzieczna za rady i odpowiedzi ;) Dziekuje z gory ;)

Gość mikimikgytuki
ja miałam takie objawy po odstawieniu pigułek przez jakieś 2 miesiące do teraz - już 2 lata czuję każdą owulację a ciąży jak nie było tak nie ma więc bez obaw :)

Gość podUchA 890
Aha, no to cieszę się że nie mam powodów do obaw. Dziękuję ;)

Gość już mamusie pamiętacie?
masz powody do obaw tyle że niekoniecznie związanych z ciążą: niestety mogła się zrobić torbiel, albo po prostu po odstawieniu urosło duże jajeczko , w każdym razie jeżeli w następnym cyklu to sie powtórzy idź na usg. ja tak sobie wychodowałam torbiel po odstawieniu i głupia kilka cykli sie cieszyłam że wiem kiedy mam owulację:-(((

Gość podUchA 890
O jej ;/ Serio? No to nieźle.. No mnie tylko jeden wieczór tak bardzo bolało - właśnie tak jakby miała owulację a teraz to już tylko dalej piersi bolą i sutki najbardziej i są strasznie twarde i bolące.. Ale już co raz mniej. Także myślę że to owulacja ale lepiej uważać tak jak mówisz..