Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartekkkkzalamkaa

Jak to w ciąży??? Jak to możliwe?????????

Polecane posty

Gość Bartekkkkzalamkaa

Z moja kobieta jestem od roku, kochamy sie bez zabezpieczenia , ale nie koncze w niej. Pare razy wc mzesniej nawet przed okresem jej kończyłem w srodku. Dzis moja ukochana mowwi mi ze jest w ciazy. A przez ostatni miesiac nie skonczylem w niej ani razu, nie mozliwe zeby zaszla jak przez rok tak robimy i skutecznie.Podejrzewam ze moze miec dziecko z innym. DZiEWCZYNY czy to kuuu **** mozliwe ze moglo tak sie stac???!!

Gość Bartekkkkzalamkaa
nie chce mi sie w to wierzyc. robilismy to codziennie przez rok i jakos nie zaszła ... Nie zalamuje sie , że bede miec dziecko, tylko że mogla mnie zdradzic

Gość julita_909
no jasne że to możliwe, to i tak podejrzane że wcześniej nie zaszła skoro tak sie zabezpieczaliscie... a poczęcie mogło natapic nawet 2 miesiace temu, w poprzednim cyklu, w tym po prostu nie dostała okresu no bo jest w ciazy, także się doucz troche

"przez rok tak robimy i skutecznie.Podejrzewam ze moze miec dziecko z innym." :D Wg wskaźnika Pearla na 100 kobiet stosujących stosunek przerywany zachodzi od 4 do 19.

Gość aataaaa
wez sie nie kompromituj! jasne ze to mozliwe!!!!!!!!

Gość Bartekkkkzalamkaa
nie wierze , z kazda partnerka tak robilem. w ejakulacie plemniki sa uposledzone,niezdolne do zaplodnienia. zdradzila mnie pewnnie kurza ges

Łatwo to sprawdzić, wypłucz jej pochwę octem, Twoje nasienie do którego była przyzwyczajona już wchłaniało się, natomiast nasienie jej kochanka powinno wylecieć:classic_cool:

Zdarza się że ejakulatem ją zapylisz. Poczytaj. Bzykanie bez zabezpieczenia to kiepski pomysł.

Jak będzie wiadomo jaką grupę krwi ma dzieciak to zrób sobie na podstawie prostej krzyżówki test na ojcostwo (takich rzeczy uczyli w podstawówce). Jak nie wykluczysz to zrób potem na Rh. A jak dalej nie będziesz pewien to dawaj na DNA i wszystko będziesz wiedział :P

ejakulatem moze nie, ale jest cos takiego jak szybki wytrysk tuz przed tym wlasciwym, pozatym mogliscie sie kochac 2 razy w tedy szanse na poczecie mimo przerywanego sie zwiekszaja

No to może w gimnazjum, ale te podstawy genetyki to banał był a w sumie to może się przydać :P

"nie wierze , z kazda partnerka tak robilem. w ejakulacie plemniki sa uposledzone" sam jesteś upośledzony :D 1/10 i idź spać dzieciaku 🖐️

Gość Bartekkkkzalamkaa
co dziewczynko , poczytaj sobie pozniej pisz. Jestes tu po to zeby lapac ludzi "za slowka"? Daruj sobie pasztecie widac ze nie masz co do roboty w zyciu. Tym zyczliwym- dziekuje za opinie . Nie kochalismy sie 2 razy pod rząd. Zrobie prawdopoobnie testy DNA, nie wierze ze mozna zajsc w ciaze bez wytrysku i tyle

"robilismy to codziennie przez rok i jakos nie zaszła " Przez rok próbowałeś zdać egzamin na prawo jazdy. Aż do dnia, kiedy jazda udała się nadzwyczajnie i w końcu zdałeś! To nie jest wina egzaminatora. Po prostu dobrze pojechałeś... :p

no co:P czasem sie zdaza cos takiego jak przed wczesny wytrysk a zaraz za nim ten wlasciwy duzo na ten temat czytalam autorze zrob jak uwazasz, widze ze masz podejzenia Powodzenia zycze :)

jak mozna zajsc bez wytrysku?? :D :D czlowieku skad Ty sie urwales? wez sobie poczytaj troche o seksie bo bierzesz sie za cos o czym pojecia nie masz. "kropelki milosci" - mowi Ci to cos?

Poza tym stosujesz stosunek przerywany, sam ryzykujesz, a teraz masz pretensje do swiata i robisz ze swojej dziewczyny k***e podejrzewajac ja o zdrade a to Ty masz mala wiedze na temat seksu i mam wrazenie, ze albo to prowokacja albo Ty masz gora 16 lat