Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj byly jest sieciowym.....

Moj byly jest sieciowym oszustem.....

Polecane posty

Przyznaje, szukalam sladow mojego bylego w necie. Dlugo dlugo nic, az dzisiaj, z nudow wpisalam pewna sekwencje wyrazow, za pomoca ktorych on moglby sie podpisywac w necie i voila! Pokazalo mi sie kilkanascie wynikow, glownie z roznego typu forow internetowych. Na jednym z nich zamiescil swoje zdjecie, na pozostalych dane zgadzaja sie podanymi pod zdjeciem i z faktycznymi (miejsce zamieszkania, wiek, zainteresowania). I ten jelop wymysla na swoj temat niestworzone historie, ktore nie maja nic wspolnego z prawda. To nie sa zadne fora dla poszukujacych drugiej polowki. To sa fora zajmujace sie roznego rodzaju profesjonana problematyka. A ze on zawsze byl megalomanem, to oprocz informacji merytorycznych wypisuje tez rozne dygresje na swoj temat glownie. Jest inteligentnym gosciem, i na tych forach, wykreowal sie na guru w danym temacie, podpierajac swoje opinie historyjkami ze swojego zycia, ktore nigdy nie mialy miejsca. On sie nabija z innych uczestnikow tych forow, udziela im rad, oni maja go za eksperta a on tak naprawde gowno wie na temat. Jest po prostu bardzo kumaty i potrafi manipulowac innymi za pomoca wiedzy ogolnej, ktorej posiadania nie mozna mu odmowic. Kusi mnie zeby pozakladac sobie konta na tych portalach na ktorych on sie udziela i go zdemaskowac. Kretyn jeden.

Gość fruuuuu maniakuuuuu
buahahah , dobry :P:P wejdz , popisz z nim, a na koncu powiedz prawde :P moze mu głupota ze łba wyjdzie

Gość kto to
zaba Letycja jaki nick na kafe? :D autorka wyraznie napisala, ze gosciu jest inteligentny.. kto ci niby przyszedl do glowy? :D

Na Kafe też działa, ale pod paroma nikami.

...najbardziej smiac mi sie chce, kiedy pomysle, ze jemu sie wydaje ze on jest w necie zupelnie anonimowy. On sie nigdy w internecie nie produkowal, wrecz obnosil sie z tym, ze ma do internetu obrzydzenie. I taki z niego cwaniak, ze wystarczylo mi wpisac pierwszy moj pomysl na jego internetowe ego i od razu wyskoczylo jego zdjecie. Stara sie byc bardzo enigmatyczny, tak zeby niby nikt go nie rozpoznal, ale jak sie z kims mieszka przez 8 lat, to sie nie ma watpliwosci....Duren jeden.....

Gość mimozeanka
tu nie ma inteligentnego faceta, może na kafe wylewa frustracje

01.35 to podszyw. Co jak co, ale na kafeterii sie go nie spodziewam...

Jego nick to Looser i Offerma.

Gość kto to
to pewnie jeden z tych narcyzow, ktorzy lubia brylowac w towarzystwie..

Gość gwoli wyjasnienia...
a tak naprawde, to po co nam to wszystko wiedziec? zal ci dupke sciska?

Gość 010203040506
Moj byly tez tak robi ;-)

Gość olewammmmm
mam n adzieje ze masz swiadomosc tego ze to jest twój byly i bylym zostanie :) i nic ci do tego co on robi :) moze nawet nago po ulicy łazic a tobie gówno do tego bo jak mam nadzieje wiesz juz o tym ze jest byłym :)

Gość centurion_=
robi ci na zlosc